Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στράβωσε η κατάσταση από την αρχή σαν άπιστος Θωμάς που είσαι (και καλά κάνεις).
Τώρα η καλύτερη λύση για εμένα είναι να πάρεις τα 2500 χιλιάρικα πίσω και να πάρεις
http://www.skroutz.gr/s/330760/Panasonic-TX-P50ST30E.html ή
http://www.skroutz.gr/s/324852/Panasonic-TX-P50GT30E.html
και τα υπόλοιπα λεφτά στην τσέπη και ευτυχισμένος.
Τρελή διαφορά στην ποιότητα της εικόνας δε θα δεις.

Ναι, το έκανα και καλαμπούρι με το username (Μητσοτακικό). Το έχω καιρό το πρόβλημα (από Ιανουάριο). Με το που την άναψα πρώτη φορά δεν βάζω χέρι στη φωτιά ότι υπήρχε αλλά εντός 5 ημερών είχα δει ποδόσφαιρο και το είχα δει. Μία φορά επικοινώνησα μαζί τους δυστυχώς γιατί και άλλα παιδιά που επικοινώνησαν με Ίντερτεκ μερικούς μήνες πριν, πήραν παρόμοιες με εμένα απαντήσεις). Όταν βλέπω ότι άλλα λένε στον έναν και άλλα στον άλλο απογοητεύομαι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω πλάσμα στη ζωή μου, ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που βλέπω.

αν και δεν έχει νόημα αυτό που λέω τώρα ισως έπρεπες να τους κοντακτάρεις νωρίτερα.

εγώ πήρα την s30 το αυγουστο πέρσι και από την πρώτη ωρα που την αναψα κοίταξα (ωρες οκ αν και ήταν του κουτιού) και έβαλα καρτέλες χρωμάτων.

εχω ξαναπεί οτι στο πράσινο και πάνω αριστερά στο σημείο των λογότυπων είδα μια ανομοιμορφία του πάνελ (ήταν λίγο πιο φωσφοριζέ το πράσινο - πιο ανοιχτό) και σε διάσταση οσο 3/4 του λογοτυπου. σε κανονική θέαση δεν φαίνεται τίποτα. στα άλλα χρώματα οχι. την τέσταρα και για πρασινίλες και δεν είδα τίποτα.

οντας ενήμερος για τα παρόμοια προβλήματα της σειράς 30 αποφάσισα να την κρατήσω. σήμερα στις 1800 περίπου ώρες έχει μειωθεί αρκετά η ανομοιομορφία.

δεν ξέρω βέβαια αν ήταν κάτω δεξιά και έπιανε το χορτάρι στο ποδόσφαιρο τι θα συνέβαινε για να είμαι ειλικρινής. θέλω να το κάνω σε ενα ματς από mkv να γυρίσω τούμπα την εικόνα από το htpc.

σε αυτές τις περιπτώσεις ή την κρατάς ή παίρνεις τηλέφωνο την 1η εβδομάδα και ζητάς αντικατάσταση.

ξανακάνε μια κρούση δεν χάνεις τίποτα αν και το πρόβλημα είναι από την αρχή και το ξέρουν αυτό. ισως να λένε καλά το έχει από την αρχή και τώρα το κατάλαβε που βγήκαν οι 50άρες???? σκέφτονται πολλά......χωρίς να σημαίνει φυσικά οτι αυτά που σκέφτονται ειναι σωστά.

σε αυτό το θέμα ο φίλος πολάκης κάνει πολύ καλά που παίρνει γρήγορες αποφάσεις.

εγώ στην θέση του θα πήγαινα στην 65st50 (αν με έπαιρνε ο χώρος πλάτος) σε αυτά τα χρήματα ή θα έπεφτα στο χιλιάρικο και τα ρέστα πατατάκια - ποποκορν.

Θα δοκιμασω αλλη μια 55vt50 και αν και αυτη εχει προβλημα θα δω ποια αλλη θα παρω. Κατω απο 55'' δεν θελω να πεσω...

Αγαπητέ polakis, με όλο τον σεβασμό αλλά έκανες δύο βασικά λάθη. Πρώτον δεν αγοράζεις ποτέ τηλεόραση με 2.500 ευρώ, ειδικά σήμερα και ειδικά αν δεν είσαι ο γιός του ..... Τομ Πάπας. Διότι όταν τα χρήματα δεν περισεύουν ακόμη και σκόνη να δεις πάνω στην οθόνη μέχρι να φέρεις το ξεσκονόπανο και να την καθαρίσεις θα σε έχει κόψει κρύος ιδρώτας. Και δεύτερον προσπαθείς να διορθώσεις το πρώτο λάθος κάνοντας το δεύτερο λάθος, δηλαδή αντί να πακετάρεις την τηλεόραση στην συσκευασία της και να την επιστρέψεις αμέσως στο κατάστημα απ' το οποίο την αγόρασες, ασκώντας το νόμιμο δικαίωμά σου στην επιστροφή του προϊόντος και στην ταυτόχρονη επιστροφή των χρημάτων σου, εσύ ακολουθείς την λύση της επισκευής και αντικατάστασης, απευθυνόμενος μάλιστα στην αντιπροσωπεία και όχι στο κατάστημα που την αγόρασες, όπως είναι το σωστό. Αυτή η λάθος τακτική θα έχει σαν συνέπεια, μέχρι να βρεθεί, και αν βεβαίως βρεθεί, πάνελ που να μην έχει τον παραμικρό "λεκέ", να έχει παραγραφεί το δικαίωμα επιστοφής του προϊόντος και της επιστροφής των χρημάτων σου.

Αγαπητέ polakis, με όλο τον σεβασμό αλλά έκανες δύο βασικά λάθη. Πρώτον δεν αγοράζεις ποτέ τηλεόραση με 2.500 ευρώ, ειδικά σήμερα και ειδικά αν δεν είσαι ο γιός του ..... Τομ Πάπας. Διότι όταν τα χρήματα δεν περισεύουν ακόμη και σκόνη να δεις πάνω στην οθόνη μέχρι να φέρεις το ξεσκονόπανο και να την καθαρίσεις θα σε έχει κόψει κρύος ιδρώτας. Και δεύτερον προσπαθείς να διορθώσεις το πρώτο λάθος κάνοντας το δεύτερο λάθος, δηλαδή αντί να πακετάρεις την τηλεόραση στην συσκευασία της και να την επιστρέψεις αμέσως στο κατάστημα απ' το οποίο την αγόρασες, ασκώντας το νόμιμο δικαίωμά σου στην επιστροφή του προϊόντος και στην ταυτόχρονη επιστροφή των χρημάτων σου, εσύ ακολουθείς την λύση της επισκευής και αντικατάστασης, απευθυνόμενος μάλιστα στην αντιπροσωπεία και όχι στο κατάστημα που την αγόρασες, όπως είναι το σωστό. Αυτή η λάθος τακτική θα έχει σαν συνέπεια, μέχρι να βρεθεί, και αν βεβαίως βρεθεί, πάνελ που να μην έχει τον παραμικρό "λεκέ", να έχει παραγραφεί το δικαίωμα επιστοφής του προϊόντος και της επιστροφής των χρημάτων σου.

Στο πρωτο θεμα, η αγορα εγινε ελεγχομενα και με γνωση χρηματικου ελεγχου. Το οτι πηρα τηλεοραση 2500 ευρω δεν αφορα κανεναν νομιζω. Στο δευτερο που λες κανεις λαθος και παλι, διοτι εχει γινει αλλαγη λογω DOA με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ TV ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ. Απλα αυτοι ζητησαν να ερθουν να δουν την 2η tv μου γιατι παραξενευτηκαν που δηλωσα οτι και αυτη εχει προβλημα. Και μαλιστα μου συνεστησαν αλλαγη. Αυτο φυσικα θα γινει μεσω του καταστηματος που την πηρα και θα μου φερουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ...Αυτα για να ξεκαθαριζουμε καποια πραγματα...

Αγαπητέ polakis, δυστυχώς συνεχίζεις να μην αντιλαμβάνεσαι το δεύτερο λάθος σου. Από την στιγμή που η τηλεόραση που πήρες δεν σε ικανοποιούσε ούτε πληρούσε τα στάνταρ σου, έπρεπε αντί να ζητάς αντικατάσταση με άλλη καινούργια, να την επιστρέψεις άμεσα, όπως ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα, στο κουτί της στο κατάστημα που την αγόρασες και να πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Διότι είναι πολύ πιθανόν και το τρίτο πάνελ να μην σε ικανοποιεί, πλην όμως βάζω στοίχημα ότι, αν τότε ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω ή απλά νέα αντικατάσταση, για τους τεχνικούς και το κατάστημα το πρόβλημα δεν θα υφίσταται ή δεν θα δικαιολογεί αντικατάσταση, πιθανόν να χαρακτηριστεί δηλαδή, όπως λέει και ο vertical από την δική του εμπειρία, ως "ριτέσιον". Αγαπητέ polakis, όταν κάτι δεν σε ικανοποιεί εξ' αρχής δεν μπαίνεις σε διαδικασία αντικατάστασης απαιτείς άμεση επιστροφή των χρημάτων σου, ειδικά αν αυτά ανέρχονται στο ιδιαίτερα υψηλό ποσό που εσύ έδωσες για μια τηλεόραση.

Αγαπητέ polakis, δυστυχώς συνεχίζεις να μην αντιλαμβάνεσαι το δεύτερο λάθος σου. Από την στιγμή που η τηλεόραση που πήρες δεν σε ικανοποιούσε ούτε πληρούσε τα στάνταρ σου, έπρεπε αντί να ζητάς αντικατάσταση με άλλη καινούργια, να την επιστρέψεις άμεσα, όπως ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα, στο κουτί της στο κατάστημα που την αγόρασες και να πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Διότι είναι πολύ πιθανόν και το τρίτο πάνελ να μην σε ικανοποιεί, πλην όμως βάζω στοίχημα ότι, αν τότε ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω ή απλά νέα αντικατάσταση, για τους τεχνικούς και το κατάστημα το πρόβλημα δεν θα υφίσταται ή δεν θα δικαιολογεί αντικατάσταση, πιθανόν να χαρακτηριστεί δηλαδή, όπως λέει και ο vertical από την δική του εμπειρία, ως "ριτέσιον". Αγαπητέ polakis, όταν κάτι δεν σε ικανοποιεί εξ' αρχής δεν μπαίνεις σε διαδικασία αντικατάστασης απαιτείς άμεση επιστροφή των χρημάτων σου, ειδικά αν αυτά ανέρχονται στο ιδιαίτερα υψηλό ποσό που εσύ έδωσες για μια τηλεόραση.
+1

Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις. Πως ειναι δυνατον οταν ερχεται νεα τηλεοραση κι εχει προβλημα, το οποιο επιβεβαιωθηκε απο το σερβις να μην μου την αλλαξουν μετα. Εγω θελω αυτη την τηλεοραση και θα αλλαξω οσες θελω (εφοσον εχουν προβλημα) μεχρι να ερθει η σωστη. Αλλωστε η αποδειξη ανανεωνετε καθε φορα οποτε εχω καθε δικαιωμα επιστροφης και αλλαγης με νεα. Μαλλον καπου τα μπερδευεις...

Και κατι αλλο. Αν δεν γνωριζεις, DOA δεν σημαινει μονο οτι πας και παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Εχεις ΕΠΙΛΟΓΗ αν θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω ή αν θα ζητησεις αντικατασταση με νεα συσκευη. Στην Αμερικη αν διαβασεις εχουν αλλαξει 4 και 5 και 6 φορες tv μεχρι να βρουν την σωστη! Και τελος, δεν καταλαβαινω προς τι ολη η αρνητικη κριτικη προς εμενα; Απο τον tiniako το καταλαβαινω, εχει ενα στυλακι αρνητικο επειδη δεν πηρα την tv τελικα απο τον φιλο του και το παιζει λιγο ιστορια, αλλα εσυ γιατι ετσι; Τεσπα.

polakis, καλά κάνεις. Γιατί έτσι και το κατάστημα θα πιέσει την αντιπροσωπία κι εν συνεχεία η αντιπροσωπία την Panasonic στο εξωτερικό. Έτσι σφίγγουν οι κ@λ@ι... Το θέμα είναι ότι αν όλοι κάνουν το ίδιο, κάποια στιγμή και οι εταιρίες θα καταλάβουν ότι με αρκετές χιλιάδες panels να έχουν πρόβλημα, δεν παίζει ρόλο αν το μαύρο είναι 0.06 ή 0.05 αλλά το ότι χρειάζεται και αξιοπιστία. Συνέχισε φίλε μου, καλά κάνεις.

Αγαπητέ polakis, από τις φωτογραφίες που πόσταρες προηγουμένως, μάλλον σαν "ρετέσιο" μου μοιάζει το θέμα... Ίσως θα έπρεπε να βάλεις την μπάρα ir για κάποιες μέρες. Βέβαια τεχνικός δεν είμαι, απλά οπτικά αυτή την αίσθηση αποκομίζω... Έχεις άραγε σκεφτει τι θα κάνεις όταν στο επιβεβαιώσουν οι αρμόδιοι τεχνικοί στο επόμενο πάνελ? Θα τους πας δικαστικά? Και αν ναι σε ποιά δικαστήρια τα ελληνικά που η υπόθεση Θα κάνει μαζί με τις αναβολές τρια χρόνια να δικαστεί πρωτόδικα και άλλο ένα να βγει πρωτόδικη απόφαση ή στα Αμερικάνικα που οι δικάσιμοι είναι πιο σύντομες? Μήπως αναγκαστείς να κάνεις τα στραβά μάτια ή έστω να προσποιείσαι ότι δεν το βλέπεις? Σου επαναλαμβάνω, μην μπλέκεσαι με το DOA, μην επικαλείσαι δηλαδή τεχνικό ελάττωμα. Όταν μια τηλεόραση δεν σε ικανοποιεί, επικαλείσαι αυτό ακριβώς ότι δηλαδή δεν σε ικανοποιεί, την επιστρέφεις άμεσα, στο κουτί της φυσικά και άθικτη, και πέρνεις πίσω τα χρήματά σου. Αυτά τα λέω σαν ελάχιστη συνεισφορά στο site και στα μέλη του και όχι γιατί έχω κάτι εναντίον σου.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και τελος, δεν καταλαβαινω προς τι ολη η αρνητικη κριτικη προς εμενα;
Και εγω δεν την καταλαβαινω χωρια που τις συγκεκριμένες υποδείξεις τις θεωρω ανουσιες και ατοπες.
Η οικονομικη κατασταση του καθενος ειναι προσωπικό του θεμα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν αλλον.
Οποιος δεν μπορει, δεν αγοράζει.
Οποιος μπορει και θελει αγοράζει.
Τελος η τηλεοραση που αγορασε ο Polakis δεν αναφέρει πουθενα πως δεν τον ικανοποιεί ως προϊόν αλλα πως επεσε δυο φορες σε ελαττωματικά κομματια.
Αν δεν τον ικανοποιούσε λογο του οτι ειχε κακα χρώματα, χαλια αντίθεση και δεν ξερω και εγω τι αλλο τοτε φυσικα θα ειχε αδικο να επιμένει σε αυτην , αλλα απο την στιγμη που στους παράγοντες που αφορουν την εικονα της και τον εξοπλισμο της ειναι ικανοποιημένος εχει καθε λογο να επιμενει μεχρι να πετυχει το κομμάτι που δεν θα ειναι ελαττωματικό.

Polakis ελπίζω η τριτη να ειναι η καλη και να τελειώσει η περιπετεια σου με την τηλεοραση της προτίμησης του.

Και κατι αλλο. Αν δεν γνωριζεις, DOA δεν σημαινει μονο οτι πας και παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Εχεις ΕΠΙΛΟΓΗ αν θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω ή αν θα ζητησεις αντικατασταση με νεα συσκευη. Στην Αμερικη αν διαβασεις εχουν αλλαξει 4 και 5 και 6 φορες tv μεχρι να βρουν την σωστη! Και τελος, δεν καταλαβαινω προς τι ολη η αρνητικη κριτικη προς εμενα; Απο τον tiniako το καταλαβαινω, εχει ενα στυλακι αρνητικο επειδη δεν πηρα την tv τελικα απο τον φιλο του και το παιζει λιγο ιστορια, αλλα εσυ γιατι ετσι; Τεσπα.

Καθόλου στυλάκι και ιστορία δεν το παίζω συνάδελφε.
Από την πρώτη στιγμή σου είπα ότι δε θα κερδίσω ούτε ευρώ αν κάνεις την αγορά από την Τήνο.
Απλά όταν κάποιος μας λέει τα πράγματα σταράτα και αληθινά εμείς είτε από εγωισμό είτε από άγνοια της πραγματικότητας αρνούμαστε να τον πιστέψουμε και τα αντιμετωπίζουμε όλα με καχυποψία.
Τα λεφτά είναι δικά σου και όπως έχω ξαναπεί έχεις δικαίωμα να τα κάνεις ότι θες, αλλά από τη στιγμή που μπαίνεις στο φόρουμ και ρωτάς πρέπει να είσαι δεκτικός και στις αντίθετες απόψεις.
Όπως και να έχει αφού ρωτάς σημαίνει ότι θέλεις να μάθεις, διαφορετικά κάνε αυτό που νομίζεις και μείνε στη σιωπή.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αγαπητέ polakis, από τις φωτογραφίες που πόσταρες προηγουμένως, μάλλον σαν "ρετέσιο" μου μοιάζει το θέμα... Ίσως θα έπρεπε να βάλεις την μπάρα ir για κάποιες μέρες. Βέβαια τεχνικός δεν είμαι, απλά οπτικά αυτή την αίσθηση αποκομίζω... Έχεις άραγε σκεφτει τι θα κάνεις όταν στο επιβεβαιώσουν οι αρμόδιοι τεχνικοί στο επόμενο πάνελ? Θα τους πας δικαστικά? Και αν ναι σε ποιά δικαστήρια τα ελληνικά που η υπόθεση Θα κάνει μαζί με τις αναβολές τρια χρόνια να δικαστεί πρωτόδικα και άλλο ένα να βγει πρωτόδικη απόφαση ή στα Αμερικάνικα που οι δικάσιμοι είναι πιο σύντομες? Μήπως αναγκαστείς να κάνεις τα στραβά μάτια ή έστω να προσποιείσαι ότι δεν το βλέπεις? Σου επαναλαμβάνω, μην μπλέκεσαι με το DOA, μην επικαλείσαι δηλαδή τεχνικό ελάττωμα. Όταν μια τηλεόραση δεν σε ικανοποιεί, επικαλείσαι αυτό ακριβώς ότι δηλαδή δεν σε ικανοποιεί, την επιστρέφεις άμεσα, στο κουτί της φυσικά και άθικτη, και πέρνεις πίσω τα χρήματά σου. Αυτά τα λέω σαν ελάχιστη συνεισφορά στο site και στα μέλη του και όχι γιατί έχω κάτι εναντίον σου.

Για να μη τρελαθούμε....
Για να βγαλει αποτύπωμα μια πλασμα εστω προσωρινό χρειάζονται δυο πραγματα
Πρωτον να παιξει ( που στην προκειμένη περιπτωση ο ανθρωπος απλως την ανοιξε ειδε το προβλημα και καλεσε την αντιπροσωπεία )
Και δεύτερον να βρει μια εκπομπή που να παιζει για μεγαλο χρονικό διαστημα μια μπαρα στα δεξια της οθονης...
Τωρα πως στην ευχη μπορει να δημιουργηθεί προσωρινό αποτυπωμα χωρις αυτα τα δυο είμαι περίεργος να μου εξηγήσει καποιος...
Βρε πολακις τι στην ευχη βλεπεις επι ωρες που έχει καθετη μπαρα στα δεξια;

μάλλον Ανδρέα εννοεί την γνωμάτευση της αντιπροσωπείας για την vt30 του vertical. γιαυτό προφανώς τα ""

Για να μη τρελαθούμε....
Για να βγαλει αποτύπωμα μια πλασμα εστω προσωρινό χρειάζονται δυο πραγματα
Πρωτον να παιξει ( που στην προκειμένη περιπτωση ο ανθρωπος απλως την ανοιξε ειδε το προβλημα και καλεσε την αντιπροσωπεία )
Και δεύτερον να βρει μια εκπομπή που να παιζει για μεγαλο χρονικό διαστημα μια μπαρα στα δεξια της οθονης...
Τωρα πως στην ευχη μπορει να δημιουργηθεί προσωρινό αποτυπωμα χωρις αυτα τα δυο είμαι περίεργος να μου εξηγήσει καποιος...

Χαχα καλο! Με το που την αναψα ειδα το προβλημα και πηρα τηλεφωνο. Τα υπολοιπα ειναι κολοκυθια. Θα αλλαξω και 10 τηλεορασεις με DOA απο την πρωτη μερα μεχρι να βρω την σωστη. Δεν θα μας τρελανει η panasonic. Αναμενω τηλεφωνο απο καταστημα για το ποτε θα γινει η νεα παραλαβη και θα ενημερωσω...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για να μη τρελαθούμε....

polakis ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλα δεν άντεξα

εφόσον σε καλύπτει η τηλεόραση (μέγεθος εικόνα) προχώρα το ..................

Χαμος στα γραφεια της intertech panasonic! Με πηρε τωρα απογευμα 18.15 κι ενω εχουν κλεισει κανονικα και μου λεει κυριε χιλια συγγνωμη και δεν εχει ξαναγινει και τετοια! Αυριο θα πανε να παρουν μια 55vt50 απο την αποθηκη στον Αγιο Στεφανο και θα την πανε στα γραφεια στο ελληνικο.Μου ειπαν να παω εκει με το υλικο μου, να την ξεσφραγισουν μπροστα μου και να την βαλουμε εκει επιτοπου να δουμε αν ειναι οκ, βλεποντας διαφορα βιντεο απο ποδοσφαιρο κλπ! Αν ειναι ενταξει θα μου την μεταφερουν σπιτι και θα παρουν αυτη που εχω! Αν ομως εχει κι αυτη προβλημα ουτε κι εγω ξερω τι θα γινει!!!Εχουν θορυβηθει σε ολα τα γραφεια, μιλησαν με Τσεχια λεει τα κεντρικα και γινεται ψιλοχαμος λογω των βλαβων!!!! Αυριο θα ενημερωσω για τα τεκτενομενα! Ελπιζω να πανε ολα καλα...

Ε δεν το πιστεύω... Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μήπως είχα άδικο σε ότι έγραψα πιο πριν ότι θα σφίξουν κ@λ@ι; Μήπως έχω άδικο όταν λέω ότι πρέπει όσοι έχουν και 30άρες να κάναμε κάτι ομαδικά;