Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα σας πω αυριο τι θα μου πει το καταστημα. Ρωτησα για 55st50 με 4 γυαλια και να μου δωσουν το υπολοιπο της διαφορας. Περιμενω να μου πει ποτε θα ειναι ετοιμοπαραδοτη (ελπιζω να μην μου πει κανα 20ημερο). Θα σας ενημερωσω αυριο. Ελπιζω αν παρω την st50 να μην ειμαι γκαντεμης κι εχει παλι γραμμες....

Σε 2 μοντελα μεσα σε ενα χρονο hx920 και vt30 εχω δει dse....αρα τι να λεμε τωρα...

Να δούλευε και το ρημάδι το EPG... Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι αντιλαμβάνομαι μερικές φορές τις τοπικές μεταβολές του γάμμα. Κατά τα άλλα, και εγώ είμαι ευχαριστημένος με την 9705. Που δεν βλέπω 3Δ φυσικά, στο οποίο είναι κακή. Αν και το δικό μου κομμάτι έχει επίσης DSE. 1,5 κατακόρυφες γραμμές, κοντά στο κέντρο, από την δεξιά πλευρά.

Γενικά το DSE είναι πρόβλημα, δεν ξέρω τι να πάρει κανείς για να μην έχει DSE. Ίσως πλάσμα σάμσουνγκ;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιζεις με τη φλογα και εγω στο πα πως στο τελος θα καεις.....επικαιρο τραγουδακι του κουρκουλη

Last edited by a moderator:
Θα σας πω αυριο τι θα μου πει το καταστημα. Ρωτησα για 55st50 με 4 γυαλια και να μου δωσουν το υπολοιπο της διαφορας. Περιμενω να μου πει ποτε θα ειναι ετοιμοπαραδοτη (ελπιζω να μην μου πει κανα 20ημερο). Θα σας ενημερωσω αυριο. Ελπιζω αν παρω την st50 να μην ειμαι γκαντεμης κι εχει παλι γραμμες....

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δεις τον αγώνα της Παρασκευής On-Line σε κανένα λάπτοπ;

Όποιος θέλει, ας έρθει να το δει με 13 κάθετες και 10 οριζόντιες γραμμές σε εμένα. Μετά όμως δεν μπορώ να κεράσω στην κοντινή καφετέρια, ήδη έχω φωνάξει γνωστούς μου 2 φορές και καταλήγουμε εκτός για να μην με δείρουν στο τέλος.

vertical καλησπέρα.
Όταν τη πήρες , παρουσίασε κατευθείαν το πρόβλημα, ή εμφανίστηκε μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας?
Και που φαίνεται έντονο? Στο γκρι χρώμα(slides), και στους αγώνες ποδοσφαίρου?

vertical καλησπέρα.
Όταν τη πήρες , παρουσίασε κατευθείαν το πρόβλημα, ή εμφανίστηκε μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας?
Και που φαίνεται έντονο? Στο γκρι χρώμα(slides), και στους αγώνες ποδοσφαίρου?

Φαίνεται από την αρχή νομίζω (τουλάχιστον στα 2 panels που είχα εγώ).

Μπορείς να το δεις στην κυλιομενη μπάρα της panasonic, φαίνεται αρκετά εκεί.
Επίσης μπορείς να πας σε κενή είσοδο (ή μαύρη καρτέλα) και να βάλεις τέρμα τη φωτεινότητα.
Και στα κλασικά μονόχρωμα slides (πράσινο, γκρι και δοκίμασε και αποχρώσεις του μπλε).

Ενημερωση:
Πηγα καταστημα και της προτεινα 3 τηλεορασεις προτασεις.
1) 55st50 με 4 γυαλια επαναφορτιζομενα συνολο περιπου 2000-2100 και τα υπολοιπα μου τα δινει μετρητα.
2) 65st50 χωρις γυαλια και πατσιζουμε στα 2500
3) Samsung ps64e8000 plasma 3d και πατσιζουμε στα 2500

Μου ειπε θα μιλησει με intertech και samsung να δει τι τιμες της δινουν και θα μου απαντησει το απογευμα. Αν δεν δεχθει τιποτα απο αυτα, τοτε θα της πω να μου δωσει ολα τα χρηματα πισω.

Η intertech περιμενει την παραγγελια μου και ειναι standby για να ερθει να παρει την δικια μου 55vt50...

την κουρτίνα 2 ή την κουρτινα 3.

επειδή απότι καταλαβαίνω έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη σου στην πανασονικ από την κουρτίνα 3 δεν θα μείνεις παραπονεμένος.

Την κουρτινα 3 του την δινει χωρις διαφορα χρηματων λογω της ταλαιπωριας που τραβηξε.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενημερωση:
Πηγα καταστημα και της προτεινα 3 τηλεορασεις προτασεις.
1) 55st50 με 4 γυαλια επαναφορτιζομενα συνολο περιπου 2000-2100 και τα υπολοιπα μου τα δινει μετρητα.
2) 65st50 χωρις γυαλια και πατσιζουμε στα 2500
3) Samsung ps64e8000 plasma 3d και πατσιζουμε στα 2500

Μου ειπε θα μιλησει με intertech και samsung να δει τι τιμες της δινουν και θα μου απαντησει το απογευμα. Αν δεν δεχθει τιποτα απο αυτα, τοτε θα της πω να μου δωσει ολα τα χρηματα πισω.

Η intertech περιμενει την παραγγελια μου και ειναι standby για να ερθει να παρει την δικια μου 55vt50...

Μισο λαθος εγω νομοιζα οτι το καταστημα σου εκανε προταση για αυτες τις τηλεορασεις και οχι οτι εσυ τις ζητησες. Χλωμο το κοβω να δεχτουν να σου δωσουν την κουρτινα 3

2 λυσεις υπαρχουν:

1) παρε τα λεφτα πισω και παρε μια πιο φθηνη... Τουλαχιστον της μισης τιμης

2) αγορασε την 65vt30 του pitbull μιας και ειναι η μοναδικη vt που δεν εχει προβλημα.

Εγω προσωπικα δεν αγοραζω ξανα τηλεοραση με πανω απο 1000 ευρω. Και πολλα ειναι.

Επισης, μαλλον θα αποφυγω και πλασμα.

χαχαχαχα αδερφέ δεν την ανταλλάζω με αυτά που διαβάζω ΟΥΤΕ με 65"VT50 :) Εγώ πρότεινα στον φιλο να χτυπησει την 65αρα VT30.

Κάτι ακόμα... ΟΛΕΣ οι τηλεοράσεις έχουν προβλήματα. Απλά αυτός που θα αγοράσει πλάσμα και συγκεκριμένα κάποιο κορυφαίο και ακριβό μοντέλο, κατά 99% είναι ψαγμένο άτομο με την τεχνολογία και λογικό είναι να παρατηρεί όλα αυτά τα φαινόμενα που προαναφέραμε. Οι lcd led είναι για το ευρύτερο κοινό, που δεν πολυ ψάχνεται για να δει τα "λάθη" που έχουν τα πανελ και δεν γνωρίζει περί Fl blacks, green stinge, rainbow effect (των πλάσμα) κτλ αλλά ούτε και περί clouding, flashlighting, banding κτλ που έχουν οι lcd τηλεοράσεις.

Παράδειγμα, εγώ έβλεπα τα "φιδάκια" που έχουν όλες οι πλάσμα τηλεοράσεις και ΟΥΔΕΙΣ από τα περίπου 20 άτομα που έχουμε δει ταινία σπίτι μου δεν τα έβλεπε... Το ίδιο διαβάζω ότι ισχύει και για πολλούς που γράφουν στο φόρουμ μας με ανάλογα φαινόμενα DSE κτλ. Εκείνοι τα βλέπουν (και όντως υπάρχουν) αλλά το ευρύ κοινό δεν είναι σε θέση να τα διακρίνει.

Κάτι ακόμα που έχω ξαναγράψει, το συγκεκριμένο φόρουμ μου έχει προσφέρει πάμπολες γνώσεις και λύσεις σε όλα τα ηλεκτρονικά "προβλήματα" που αντιμετώπισα ή αντιμετωπίσαμε, αλλά έχει ένα "κακό" (σε εισαγωγικά το "κακό")... Ποιό είναι αυτό; Διαβάζοντας για rainbow effect, green stinge, fl blacks, phosphor trails κτλ, αυτομάτως κάποιος αγοραστής ο οποίος μπορεί να μη βλέπει (στα δικά του μάτια) τα φαινόμενα αυτά, διαβάζοντας στο φόρουμ τα εν λόγω προβλήματα θα γίνει υπερβολικά και αγχωτικά παρατηρητικός.. και το αποτέλεσμα μόνο κακό θα του κάνει και θα τον αγχώσει.

Με πηρε απο το καταστημα και μου ειπε οτι μιλησε με τον πωλητη της Samsung και της ειπε οτι την Samsung την 64αρα plasma δεν την ξαναφερνουν! Πλακα μου κανει? Και αυριο θα μιλησει με Panasonic το πρωι και θα μου πει τιμες...

Polakis γιατί το σκέφτεσαι ακόμα; Πάρε την VT30 σε 65"! Η ST50 είναι καλύτερη;

Polakis γιατί το σκέφτεσαι ακόμα; Πάρε την VT30 σε 65"! Η ST50 είναι καλύτερη;

Κοιτα αποτι διαβασα η 65st50 ειναι ενα κλικ καλυτερη απο την περσινη 65vt30. Ομως αρχιζω να πιστευω οτι το καταστημα δεν θελει να μου δωσει καποιες τηλεορασεις και μου απεκλεισε την samsung πχ. Αυριο περιμενω να δω τι θα μου πει αφου μιλησει με panasonic το πρωι. Θα την ρωτησω και για την 65vt30 αν τεθει θεμα. Αν μου αρχισει τα μα μου, θα της ζητησω ολα τα λεφτα μου πισω και τελειωσε το θεμα και παω αλλου...

Ρε polakis προφανώς σε δουλεύουνε και μάλιστα στέρεο, απ' ότι φαίνεται θεωρούν ότι το τραβάει ο οργανισμός σου. Εγώ θα σου πρότεινα να την ανταλλάξεις με την σονυ ηχ 850 για την οποία στο φόρουμ υπάρχουν κάτοχοι που δηλώνουν κατενθουσιασμένοι αν και την ίδια στιγμή οι ίδιοι δηλώνουν ότι προσπαθούν να την επιστρέψουν ζητώντας πίσω τα χρήματά τους. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και το πάνελ της τηλεόρασης.