Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι τοσο ωραιο και γλυκο να βλεπεις το Ισπανια-Πορτογαλια στο ERT HD χωρίς γραμμές ή τίποτα τέτοιο! Απλά απολαμβάνεις την τέλεια ποιότητα της 55vt50!!!! Και να υπάρχει η γραμμή εγώ σε αυτή την tv δεν την βλέπω και δεν θα κάτσω να το ψάξω. Βλεπω σε THX Cinema και η εικονα ειναι εξωπραγματική!!!!!

Και σου εύχομαι να δεις αύριο και έναν εξωπραγματικό αγώνα!
Καλορίζικη ... επιτέλους!!!!!

Ειδες ποδοσφαιρικο αγωνα και δεν προσεξες τιποτα δηλαδη;Γιατι σε τηλεοπτικο και hd περιεχομενο δεν φαινεται καμια γραμμη..

Μάλιστα, ποδοσφαιρικό αγώνα και σε ΕΤ1 και σε ΕΤ-HD, καμία γραμμή εκτός βρε παιδιά αν είμαι στραβάδι του κερατά, πράγμα που δε νομίζω, μια χαρά βλέπουν τα ματάκια μου - άσε που με έχετε κάνει ψυχάκια και χθες στον ημιτελικό αντί να κοιτάω τη μπάλλα, κοίταγα αριστερά δεξιά μην τρέχει καμιά μπάρα!!!!!:BDBDG54:

Ειναι τοσο ωραιο και γλυκο να βλεπεις το Ισπανια-Πορτογαλια στο ERT HD χωρίς γραμμές ή τίποτα τέτοιο! Απλά απολαμβάνεις την τέλεια ποιότητα της 55vt50!!!! Και να υπάρχει η γραμμή εγώ σε αυτή την tv δεν την βλέπω και δεν θα κάτσω να το ψάξω. Βλεπω σε THX Cinema και η εικονα ειναι εξωπραγματική!!!!!

Καλορίζικη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ polakis :SFGSFGSF:και έυχομαι πολλές και καλές θεάσεις....και εγώ σε THX Cinema βλέπω, θεωρώ την καλύτερη επιλογή εικόνας είτε για απλό τηλεοπτικό, είτε για παρακολούθηση HD υλικού! Μέχρι βέβαια να την καλιμπράρω σωστά, γιατί ένα τέτοιο εργαλείο πρέπει να έχει σωστή ρύθμιση, αλλιώς θα είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στα λάχανα, που λέει και η παροιμία!!!:grandpa:

Last edited by a moderator:
γιατί ο κόσμος αγοράζει τις τηλεοράσεις της με κλειστά μάτια,

Αυτό ήταν και το λάθος. Τώρα που επιτέλους άνοιξε τα μάτια, μπορεί πλέον να το ψάξει και λίγο παραπάνω για να μην καταλήξει με μια τηλεόραση που μπορεί να του παρουσιάσει αρκετά προβλήματα.

Και να υπάρχει η γραμμή εγώ σε αυτή την tv δεν την βλέπω και δεν θα κάτσω να το ψάξω.

Σωστος!!!!! χεσε το ψαξιμο και απολαυσε την TV σου, αλλωστε για αυτο την αγορασες!!!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκιμασε την και στην κανονικη θεαση με τη γ στο 2.2 η ακομα και 2.4 μπορει να σου αρεσει καλυτερα

Στο Youtube τα videakia σας τα παιζει σε καλη ποιοτητα?
Ακομα και HD videos που δοκιμασα εχουν πολυ pixeli-ασμα

Last edited:
Προφανώς στις μέρες που έτρεξαν "έστρωσες" και εσύ μαζί με τις τηλεοράσεις που άλλαξες. Όπως δηλαδή "ζωντανεύουν τα χρώματα και η εικόνα των πλασμα" μετά το στρώσιμο έτσι και εσύ μετά την τέταρτη αλλαγή τηλεόρασης έπαψες να ασχολήσαι με τις γραμμές. Το ερώτημα είναι αν θα μπορούσες από την πρώτη τηλεόραση να μην ασχολείσαι με τις γραμμές ή χρειαζόταν η τέταρτη αλλαγή για να πάψεις να ασχολείσαι!!!

Μα στις 3 πρωτες τις εβλεπα τις γραμμες. Τωρα δεν τις βλεπω. Ειναι απλο. Δεν αποφασισα να μην τις βλεπω, απλα δεν υπαρχουν...

Όπως το έγραψες "και να υπάρχει η γραμμή εγώ σε αυτή την tv δεν τη βλέπω και δεν θα κάτσω να το ψάξω", παραπέμπει σε αυθυποβολή...

Απλα εννοω οτι στις 3 πρωτες τις εβλεπα τις γραμμες. Τωρα out of the box δεν τις βλεπω. Δεν θα κατσω να ριξω contrast και φωτεινοτητες μπας και φανει η γραμμη. Δεν φαινεται σε νορμαλ συνθηκες και αυτο μου αρκει...

Απλα εννοω οτι στις 3 πρωτες τις εβλεπα τις γραμμες. Τωρα out of the box δεν τις βλεπω. Δεν θα κατσω να ριξω contrast και φωτεινοτητες μπας και φανει η γραμμη. Δεν φαινεται σε νορμαλ συνθηκες και αυτο μου αρκει...
Θα σου ήταν εύκολο να λειτουργήσεις δεοντολογικά, δημοσιογραφικά και ίσως λίγο αλτρουϊστικά? Όχι μόνο για την πάρτι μας. Ωφείλεις να κάνεις ρεπορτάζ για την vt50 σου. Μην είσαι εγωϊστής σκέψου λίγο και το σύνολο. Να ρίξεις την φωτεινότητα και το contrast για να τσεκάρεις την ύπαρξη ή μη dse και να ενημερώσεις το φόρουμ. Όπως δηλαδή ζητούσες από τα άλλα μέλη του φόρουμ να κάνουν με τις τηλεοράσεις τους για σένα. Γιατί αν το πρόβλημα είναι εκεί, ακόμη και αν ακόμη εσύ τώρα δεν το βλέπεις, έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις τα άλλα μέλη του φόρουμ με νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα αν υφίσταται. Γι'αυτό πάρε βαθιές αναπνοές, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και βάλε μια πράσινη κάρτα να παίζει. Μετά αυτό που θα διαπιστώσεις μοιράσου το με το φόρουμ και εν συνεχεία αύξησε την φωτεινότητα και το contrast και συνέχισε να απολαμβάνεις την γλυκιά και χαριτομένη vt σου.

Θα σου ήταν εύκολο να λειτουργήσεις δεοντολογικά, δημοσιογραφικά και ίσως λίγο αλτρουϊστικά? Όχι μόνο για την πάρτι μας. Ωφείλεις να κάνεις ρεπορτάζ για την vt50 σου. Μην είσαι εγωϊστής σκέψου λίγο και το σύνολο. Να ρίξεις την φωτεινότητα και το contrast για να τσεκάρεις την ύπαρξη ή μη dse και να ενημερώσεις το φόρουμ. Όπως δηλαδή ζητούσες από τα άλλα μέλη του φόρουμ να κάνουν με τις τηλεοράσεις τους για σένα. Γιατί αν το πρόβλημα είναι εκεί, ακόμη και αν ακόμη εσύ τώρα δεν το βλέπεις, έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις τα άλλα μέλη του φόρουμ με νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα αν υφίσταται. Γι'αυτό πάρε βαθιές αναπνοές, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και βάλε μια πράσινη κάρτα να παίζει. Μετά αυτό που θα διαπιστώσεις μοιράσου το με το φόρουμ και εν συνεχεία αύξησε την φωτεινότητα και το contrast και συνέχισε να απολαμβάνεις την γλυκιά και χαριτομένη vt σου.

Μα, τι ύφος είναι αυτό;

Εγώ έχω μόνο να πω πως η panasonic έχασε από εμένα 2.000 ευράκια, γιατί με αυτά που διαβάζω δεν πρόκειται να χαλάσω τη ζαχαρένια μου αγοράζοντας την, υποτίθεται, καλύτερη plasma. Προτιμώ τα σύννεφα.

Μα, τι ύφος είναι αυτό;

Ειναι φανερο οτι καποιοι ειναι προκατηλημενοι εναντιον καποιων χωρις λογο. Ποσώς με ενδιαφερει...

By the way, μολις εβαλα και τα slides. Δεν φαινεται τιποτα το υποπτο ή το ανησυχητικο...

Δεν πειράζει polakis. Αν δεν φαίνεται καμμία, ζωγράφισε εσύ μία......έτσι θα γίνει πιο γλυκιά και πιο χαριτωμένη η τηλεόρασή σου και ο manmayer θα είναι ευτυχισμένος και πλήρως ενημερωμένος.-bye-

πολάκης μια ερώτηση από μένα. για κοιτα στο μάνιουαλ μπας και λέει οτι ο κάτοχος ειναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτη του μηνός. ευχαριστώ

πολάκης μια ερώτηση από μένα. για κοιτα στο μάνιουαλ μπας και λέει οτι ο κάτοχος ειναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτη του μηνός. ευχαριστώ

Χαχαχα! Καλο!!!

Με την TV παραμάσχαλα για έλεγχο!

και από μένα έχασε η panasonic από 1500 μέχρι 2000 λόγο ότι σκεφτόμουν σοβαρά να πάω σε κάποια από τα κορυφαία της μοντέλα. Ειλικρινά αν ήταν αξιόπιστα τα panel της δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τα σκάσω. Αλλά ας διορθώσει πρώτα τα εργοστάσια παραγωγής της στην Ευρώπη η ας τα κλείσει καλύτερα και ας φέρνει κατευθείαν panel από ασία. Δεν μπορεί να σκας τόσα λεφτά και να είσαι στο 50-50 αν σου κάτσει κάποιο πρόβλημα.
Αυτό λέγετε ότι δεν σέβονται τους πελάτες τους να διαθέτουν στην αγορά τέτοια προιόντα με τόσο χαμηλό έλεγχο ποιότητας.