Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα,

Οπως βλεπω το νημα της VT60 δεν ειναι και πολυ "ζωντανο"... Προφανως οι κατοχοι ειναι απολυτα ικανοποιημένοι και απλα χαιρονται την τηλεοραση τους!!

Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος της 65αρας σε αντικατασταση της παλιας μου LG 60PS7000.

Εχοντας την προσφατη θετικοτατη εμπειρια απο την Samsung 40F6400 που πηρα για το υπνοδωματιο ταλαντευομουν κατα ποσο επρεπε να επιλεξω παλι Led αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα ακομα μια φορα σε πλασμα (με οτι αυτο συνεπαγεται..)

Αυτο που μπορω να πω μεχρι τωρα ειναι οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ακομα και σε setting στρωσιματος η διαφορα στο μαυρο σε σχεση με την LG ειναι χαοτικη!! Οσο ειχα την LG ημουν απολυτα ευχαριστημενος και δεν μπορουσα να φανταστω ποσο καλυτερη μπορει να ηταν μια 4 χρονων νεοτερη panasonic!

Ειμαι σιγουρος οτι θα τα λεμε συχνα μια και αν ολα πανε καλα η τηλεοραση θα μου κρατησει παρεα για αρκετα χρονια (τουλαχιστον μεχρι να την ξεχρεωσω...).

;)

καλοθεατη φιλε μου και συμπολιτη!!!σε αυτες τις ιντσες ειναι η πλασμα σχεδον μονοδρομος

Καλησπερα,

Οπως βλεπω το νημα της VT60 δεν ειναι και πολυ "ζωντανο"... Προφανως οι κατοχοι ειναι απολυτα ικανοποιημένοι και απλα χαιρονται την τηλεοραση τους!!

Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος της 65αρας σε αντικατασταση της παλιας μου LG 60PS7000.

Εχοντας την προσφατη θετικοτατη εμπειρια απο την Samsung 40F6400 που πηρα για το υπνοδωματιο ταλαντευομουν κατα ποσο επρεπε να επιλεξω παλι Led αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα ακομα μια φορα σε πλασμα (με οτι αυτο συνεπαγεται..)

Αυτο που μπορω να πω μεχρι τωρα ειναι οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ακομα και σε setting στρωσιματος η διαφορα στο μαυρο σε σχεση με την LG ειναι χαοτικη!! Οσο ειχα την LG ημουν απολυτα ευχαριστημενος και δεν μπορουσα να φανταστω ποσο καλυτερη μπορει να ηταν μια 4 χρονων νεοτερη panasonic!

Ειμαι σιγουρος οτι θα τα λεμε συχνα μια και αν ολα πανε καλα η τηλεοραση θα μου κρατησει παρεα για αρκετα χρονια (τουλαχιστον μεχρι να την ξεχρεωσω...).

;)

καλοθεατη φιλε μου και συμπολιτη!!!σε αυτες τις ιντσες ειναι η πλασμα σχεδον μονοδρομος

Καλοθεατη και απο μενα!
Ζηλεύω και τους δυο, συμπολίτες..

Καλορίζικη φίλε και καλές θεάσεις.
Και εγώ κάτοχος μίας 50VT60, πραγματικά πάρα πολύ καλή η επιλογή σου.

Καλοθεατη και απο μενα!
Ζηλεύω και τους δυο, συμπολίτες..

Καλορίζικη φίλε και καλές θεάσεις.
Και εγώ κάτοχος μίας 50VT60, πραγματικά πάρα πολύ καλή η επιλογή σου.

Καλησπερα,

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις... ευχες!!

καλησπερα στην "γκατζετιστικη παρέα"....
Εχω και γω στην κατοχή μου αυτο το θαύμα της τεχνολογιας και την έχω καταευχαριστηθει μεχρι στιγμης.....Έχω ομος 2 μικρα προβληματακια που με ταλαιπωρουν
και δεν ξερω αν μπορω να τα λύσω..1)οταν παίζω mkv videos οι υποτυτλοι φαινονται πολυ μικροι στην οθόνη (υπαρχει καποιος τροπος να τους μεγαλωσω?) ...τους παιζω απο εξωτερικο σκληρο και δεν ειναι ενσωματομενοι.
και 2) Οταν παλι προσπαθω να παίξω 3d mkv αρχεια απο εξωτερικο σκληρο εχουν τρομρτο lag...(παιζουν σπασμωδικα)
Any ideas??
thanks

Φιλε μου, μετα απο τις λιγες μερες που ασχοληθηκα, νομιζω οτι για τους υποτιτλους δεν υπαρχει λυση να μεγαλωσουν.. Οντως πολυ μικροι και κουραστικοι.. Στη samsung υπαρχει επιλογη μεγεθους.. Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που στην Panasonic δεν υπαρχει αντιστοιχη επιλογη.. Οσο για τα 3D mkv κι εμενα καποια μου εκαναν λιγο ομως lag... Αλλα μου επαιζαν χωρις κανενα προβλημα..

Πιστευω η καλυτερη λυση ειναι η χρηση HTPC ή media player... (εγω χρησημοποιω HTPC).

;)

Καλορίζικη και από εμένα! Όντως οι εντυπώσεις μου είναι απόλυτα θετικές....ίσως φτάνει η ώρα για calibration....οι γνώστες ας δώσουν ένα tip για το πότε και πως (ή από ποιον).

Κατά τα άλλα, προτείνω ανεπιφύλαχτα ένα από τα μηχανάκια της Mede8er , είναι οικονομικά και πολύ μα πολύ ποιοτικά και αξιόπιστα!

Παιδες μια ερωτηση, Την οθονη μας εαν την καλιμπραρουμε μια φορα απο επαγγελματια ημαστε οκ ´ή χρειαζετε ανα τακτα χρονικα διαστηματα ξανα καλιμπραρισμα ?

γιατι η υπογραμμιση?

Τα Χανιά ... :worshippy:

.
1Sx5e93.gif

Καλησπέρα στην παρέα,

να ρωτήσω τους nasos1978, pettros κ ngxx που είναι κάτοχοι της 65άρας, πως τους φαίνεται το τηλεοπτικό της digea?
Και αν γίνεται με ποιά προηγούμενη τηλεόρασή τους το συγκρίνουν?

Με αυτά που έχω ακούσει για soft εικόνα, σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθος, έχω προβληματιστεί.

Ευχαριστώ.

Παιδες με τις 3d ταινιες οι υποτιτλοι αναγνωριζονται κανονικα απο το player της τηλεορασης ή υπαρχει προβλημα και χρειαζονται μετατροπη με καποιο προγραμμα ?

Καλησπέρα στην παρέα,

να ρωτήσω τους nasos1978, pettros κ ngxx που είναι κάτοχοι της 65άρας, πως τους φαίνεται το τηλεοπτικό της digea?
Και αν γίνεται με ποιά προηγούμενη τηλεόρασή τους το συγκρίνουν?

Με αυτά που έχω ακούσει για soft εικόνα, σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθος, έχω προβληματιστεί.

Ευχαριστώ.

Να μην προβληματίζεσαι! Η τηλεόραση τα καταφέρνει πολύ καλά! Στην αρχή θα σου φανεί όντως λίγο σόφτ σε εικόνα αλλά μετά απο 100-150 ώρες και σωστές ρυθμίσεις θα σε αποζημιώσει απλόχερα! Φυσικά ειναι κάτι που αν είχες πριν άλλη πλάσμα θα το είχες δει και θα το ήξερες. Απόσταση θέασης απο 4-4,5 μέτρα, προηγούμενες τηλεοράσεις όλες PLASMA HITACHI 42PD7200, PANASONIC 50G10, PIONEER 5090... Αν μπορείς προχώρα στην αγορά μιας πραγματικά εξαιρετικής τηλεόρασης και που θα σε λίγο καιρό θα είναι και πολύ δύσκολο να την βρείς!

Παιδες με τις 3d ταινιες οι υποτιτλοι αναγνωριζονται κανονικα απο το player της τηλεορασης ή υπαρχει προβλημα και χρειαζονται μετατροπη με καποιο προγραμμα ?

Δεν έχω δοκιμάσει σε 3D άλλα σε mkv που δοκίμασα επαιζε απροβλημάτιστα και ενσωματωμένους και εξωτερικούς! Tωρα βέβαια για idx/sub δεν είμαι σίγουρος! Θα δοκιμάσω και θα σου πω!

Φιλε μου οι απλοι εξωτερικοι srt υποτιτλοι εμφανιζονται κανονικα αρκει να επιλεξεις κωδικοποιηση Unicode. Φυσικα το μεγεθος ειναι πολυ μικρο... Αν ομως θες τρισδιαστατους υποτιτλους νομιζω πρεπει να κανεις μεταροπη με το 3DSubtitler. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος..

Να μην προβληματίζεσαι! Η τηλεόραση τα καταφέρνει πολύ καλά! Στην αρχή θα σου φανεί όντως λίγο σόφτ σε εικόνα αλλά μετά απο 100-150 ώρες και σωστές ρυθμίσεις θα σε αποζημιώσει απλόχερα! Φυσικά ειναι κάτι που αν είχες πριν άλλη πλάσμα θα το είχες δει και θα το ήξερες. Απόσταση θέασης απο 4-4,5 μέτρα, προηγούμενες τηλεοράσεις όλες PLASMA HITACHI 42PD7200, PANASONIC 50G10, PIONEER 5090... Αν μπορείς προχώρα στην αγορά μιας πραγματικά εξαιρετικής τηλεόρασης και που θα σε λίγο καιρό θα είναι και πολύ δύσκολο να την βρείς!

Με τις λιγες ωρες εμπειριας με την συγκεκριμενη τηλεοραση θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο ngxx!

Last edited by a moderator:
καλησπέρα παιδια εδω και 6 μηνες εχω παρει την 50''αρα panasonic vt60 ειμαι πολυ ευχαριστημενος! αλλα πιστευω πως ηρθε η ωρα να ερθει καποιος ειδικος για calibration αθηνα μενω ξερετε κανεναν καλο και ποσο θα μου κοστισει?