hxostil
AVClub Addicted Member
Καλησπερα,
Οπως βλεπω το νημα της VT60 δεν ειναι και πολυ "ζωντανο"... Προφανως οι κατοχοι ειναι απολυτα ικανοποιημένοι και απλα χαιρονται την τηλεοραση τους!!
Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος της 65αρας σε αντικατασταση της παλιας μου LG 60PS7000.
Εχοντας την προσφατη θετικοτατη εμπειρια απο την Samsung 40F6400 που πηρα για το υπνοδωματιο ταλαντευομουν κατα ποσο επρεπε να επιλεξω παλι Led αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα ακομα μια φορα σε πλασμα (με οτι αυτο συνεπαγεται..)
Αυτο που μπορω να πω μεχρι τωρα ειναι οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ακομα και σε setting στρωσιματος η διαφορα στο μαυρο σε σχεση με την LG ειναι χαοτικη!! Οσο ειχα την LG ημουν απολυτα ευχαριστημενος και δεν μπορουσα να φανταστω ποσο καλυτερη μπορει να ηταν μια 4 χρονων νεοτερη panasonic!
Ειμαι σιγουρος οτι θα τα λεμε συχνα μια και αν ολα πανε καλα η τηλεοραση θα μου κρατησει παρεα για αρκετα χρονια (τουλαχιστον μεχρι να την ξεχρεωσω...).
![]()
καλοθεατη φιλε μου και συμπολιτη!!!σε αυτες τις ιντσες ειναι η πλασμα σχεδον μονοδρομος