Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Ρε παιδια το HDTVorg το κανει πολυ συχνα αυτο. Νομιζω το εχουμε ξαναναφερει.

Επισης οι κριτικες τους ειναι αντιγραφες απο Αγγλικα site και περιοδικα. Με λιγα λογια γραφουν αυτα που εχουν διαβασει καπου αλλου.

Αν έχετε υπομονή, κοντά στις 20 Μαρτίου θα έχουμε πολλά νέα για τις καινούριες Pany...
icon12.gif

Coming soon, we´ll keep you informed by email.

Περίεργο. Εμένα μου βγάζει: Ready for shipping in 1-2 days.

http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/plasma-tv/230972/-/Article.html?&landingCountry=gr

Τα στοιχεία που δίνει είναι:

Panasonic TH-42 PX 80 E 107cm
ORDER.-NR.: 230972
1185,-
VAT included + pick-up charge. EUR 80,-

TECHNICAL DATA

Visible Screen Diagonal (cm) 107
Max. Resolution (pixels) 1.024 x 720
Contrast Ratio 15.000:1
100 Hertz Technique Yes

Last edited:
@akren: Το έκανα και έτσι που λες και βγαίνει πράσινο, Ready for shipping in 1-2 days. Μιλάμε πάντα για την Panasonic TH-42 PX 80 E 107cm.

Κάποιες άλλες είναι πορτοκαλί, coming soon.

Πάρτε από εκεί και μετά θα γελάμε...
Μου φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα για κάποιους....

Παντως εγω θα περιμενω ολη την γκαμα των νεων ΡΑΝΝΥ (ΡΧ80/85,ΡΖ80/800/85)και τοτε θα αποφασισω.παντως σιγουρα μια απο αυτες,στις 46'', θα ειναι η επομενη τιβι μου.........

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Πάρτε από εκεί και μετά θα γελάμε...
Μου φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα για κάποιους....
Εννοεί τον φίλο απο τη Θεσσαλονίκη που είχε πάρει την ΡΖ70, και δεν έπαιζαν τα HDMI και δεν ίσχυε εγγύηση για την ελληνική αντιπροσωπία (λόγω εισαγωγής απ' ευθείας από το site) και (αρχικά) δεν του την άλλαζε το site...
...και μετά δεν ξέρω την κατάληξη.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Εννοεί τον φίλο απο τη Θεσσαλονίκη που είχε πάρει την ΡΖ70, και δεν έπαιζαν τα HDMI και δεν ίσχυε εγγύηση για την ελληνική αντιπροσωπία (λόγω εισαγωγής απ' ευθείας από το site) και (αρχικά) δεν του την άλλαζε το site...
...και μετά δεν ξέρω την κατάληξη.

Μπερδευτήκατε και μπερδέψατε και τον akren :D Οι τιμές και η διαθεσιμότητα που αναφέρθηκαν είναι από το Γερμανικό technikdirect που δεν έχει καμία σχέση με το κατάστημα που πήρε ο φίλος την PZ70.

Τελικά μπερδευτήκαμε.
Πάντως το θέμα της εγγύησης ελληνικής αντιπροσωπίας παραμένει. Κυρίως αν σκεφτούμε και την ροπή για πράσινες γραμμές της ΡΧ70!

Άλλο θέμα.
Απ ότι φαίνεται μια pany στις 46'' και normal - χαμηλή τιμή, θα "κάνει θραύση"!
((και 'γω τη λιγουρεύομαι που έχω φρέσκια (και φρεσκοεπισκευασμένη!) 42ΡΧ70, την οποία και θα πρέπει να βρω (τότε) τι θα την κάνω!)).

Last edited:
Τελικά μπερδευτήκαμε.
Πάντως το θέμα της εγγύησης ελληνικής αντιπροσωπίας παραμένει. Κυρίως αν σκεφτούμε και την ροπή για πράσινες γραμμές της ΡΧ70!

Άλλο θέμα.
Απ ότι φαίνεται μια pany στις 46'' και normal - χαμηλή τιμή, θα "κάνει θραύση"!
((και 'γω τη λιγουρεύομαι που έχω φρέσκια (και φρεσκοεπισκευασμένη!) 42ΡΧ70, την οποία και θα πρέπει να βρω (τότε) τι θα την κάνω!)).

ρε παιδια το Γερμανικο μαγαζι ειναι πολυ αξιοπιστο το ελληνικο ειναι η πατεντα του παλι Γερμανικου digitalo.de.

αν ψαξετε θα βρειτε πολλες αναφορες για το Ελληνικο.

παντως κανενα απο τα δυο δεν εχει Ελληνικη εγγυηση.

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

ρε παιδια το Γερμανικο μαγαζι ειναι πολυ αξιοπιστο το ελληνικο ειναι η πατεντα του παλι Γερμανικου digitalo.de.

αν ψαξετε θα βρειτε πολλες αναφορες για το Ελληνικο.

................. που αναφερουν την διαφορα της βουρτσας και της Λουτσας να συμπληρωσω εγω :afro:

ΟΚ για την αξιοπιστία. Δεν υπάρχει καμιά διάθεση αμφισβήτησης.
Αλλά, αν βγάλει μια γραμμή (συγνώμη για την επιμονή, αλλά αν σου τύχει το θυμάσαι!), τότε θα πρέπει να την πακετάρουμε για την Γερμανία.
Βέβαια και αυτό μια ιδέα είναι και μπορεί να είναι διαδικασία 15θημέρου, καθώς μιλάμε για αξιόπιστο site. Δηλαδή χρόνος συγκρίσιμος με τους εδώ.
Απλά καλό είναι να το έχει συνειδητοποιήσει κανείς όταν προχωρά στην αγορά.

Βέβαια και αυτό μια ιδέα είναι και μπορεί να είναι διαδικασία 15θημέρου, καθώς μιλάμε για αξιόπιστο site. Δηλαδή χρόνος συγκρίσιμος με τους εδώ.

μηπως ομως λεω ...μηπως εχουν και καλυτερη εγγυηση σαν Γερμανια που ειναι?(κατι σαν plaisio στο hardware δηλαδη)
αν θα μπορουσε καποιος να μας ενημερωσει.

Προσωπικα αναμεσα στις αγορες που εκανα απο το εν λογω καταστημα ηταν κι ενας εξωτερικος σκληρος δισκος ο οποιος παρουσιασε καποιο προβλημα. Τον επεστρεψα και και σε καμια εικοσαρια μερες μου φεραν εναν καινουριο. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος.