Coming soon, we´ll keep you informed by email.
Πάρτε από εκεί και μετά θα γελάμε...
Μου φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα για κάποιους....
Πάρτε από εκεί και μετά θα γελάμε...
Μου φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα για κάποιους....
Εννοεί τον φίλο απο τη Θεσσαλονίκη που είχε πάρει την ΡΖ70, και δεν έπαιζαν τα HDMI και δεν ίσχυε εγγύηση για την ελληνική αντιπροσωπία (λόγω εισαγωγής απ' ευθείας από το site) και (αρχικά) δεν του την άλλαζε το site...
Εννοεί τον φίλο απο τη Θεσσαλονίκη που είχε πάρει την ΡΖ70, και δεν έπαιζαν τα HDMI και δεν ίσχυε εγγύηση για την ελληνική αντιπροσωπία (λόγω εισαγωγής απ' ευθείας από το site) και (αρχικά) δεν του την άλλαζε το site...
...και μετά δεν ξέρω την κατάληξη.
Τελικά μπερδευτήκαμε.
Πάντως το θέμα της εγγύησης ελληνικής αντιπροσωπίας παραμένει. Κυρίως αν σκεφτούμε και την ροπή για πράσινες γραμμές της ΡΧ70!
Άλλο θέμα.
Απ ότι φαίνεται μια pany στις 46'' και normal - χαμηλή τιμή, θα "κάνει θραύση"!
((και 'γω τη λιγουρεύομαι που έχω φρέσκια (και φρεσκοεπισκευασμένη!) 42ΡΧ70, την οποία και θα πρέπει να βρω (τότε) τι θα την κάνω!)).
ρε παιδια το Γερμανικο μαγαζι ειναι πολυ αξιοπιστο το ελληνικο ειναι η πατεντα του παλι Γερμανικου digitalo.de.
αν ψαξετε θα βρειτε πολλες αναφορες για το Ελληνικο.
Βέβαια και αυτό μια ιδέα είναι και μπορεί να είναι διαδικασία 15θημέρου, καθώς μιλάμε για αξιόπιστο site. Δηλαδή χρόνος συγκρίσιμος με τους εδώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.