Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Ρώτησα την τιμή της 42-ΡΧ80 στη ΣΤΟΑ και μου είπαν 1.050 , (η τιμή τιμοκαταλόγου από την PANASONIC, έχω την εντύπωση ότι ήταν 1.240 , αν είδα καλά).

Αύριο θα την παραγγείλω!!!!!!!!!.

Τελικά αποφάσισα, αφού η διαφορά από την 40F86, που είχα βάλει στο μάτι είναι αρκετά , για την ποιότητα απεικόνισης θα δούμε.

Υ.Γ.: Ξέχασα να ρωτήσω χρόνο παράδοσης (αλλά όσο και να κάνει, δεν πρόκειται να κάνει 5 μήνες που έκανα εγώ να αποφασίσω).

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Ρώτησα την τιμή της 42-ΡΧ80 στη ΣΤΟΑ και μου είπαν 1.050 , (η τιμή τιμοκαταλόγου από την PANASONIC, έχω την εντύπωση ότι ήταν 1.240 , αν είδα καλά).

Αύριο θα την παραγγείλω!!!!!!!!!.

Τελικά αποφάσισα, αφού η διαφορά από την 40F86, που είχα βάλει στο μάτι είναι αρκετά , για την ποιότητα απεικόνισης θα δούμε.

Υ.Γ.: Ξέχασα να ρωτήσω χρόνο παράδοσης (αλλά όσο και να κάνει, δεν πρόκειται να κάνει 5 μήνες που έκανα εγώ να αποφασίσω).

μήπως 1050 + ΦΠΑ ?

Και πάλι Αντώνη, εαν είναι έστω και λίγο καλύτερη από την προκάτοχό της, PX70, νομίζω ότι είναι άλλη μια "best value for money" αγορά.
Ολα αυτά φυσικά αφού μας το αποδείξει κι από κοντά, μόλις κυκλοφορήσει και στα καταστήματα.

Η τιμή ήταν 1.050 , με Φ.Π.Α., δεν την πήρα επιτόπου διότι δεν είχα μαζί μου το βιβλιάριο τραπέζης, αλλά αύριο πρωί-πρωί :music-smiley-005:

Ρώτα και για χρόνο παράδοσης να ετοιμαζόμαστε και οι υπόλοιποι... :2thumb22sup:

Ρώτα και για χρόνο παράδοσης να ετοιμαζόμαστε και οι υπόλοιποι... :2thumb22sup:

ΆΝτε να δούμε επιτέλους μπάλα της προκοπής! Νομίζω οτι προλαβαίνεις για άυριο! :award:

Για την 50PX80 κανα νεο?

Αν και εγω δεν βιαζομαι...οπως ειπε και ο Smooth το καλοκαιρι μας ξυνει συνηθως ο κ@λος μας και αγοραζουμε καινουργια τηλεοραση...:flipout:

Στις νέες Panasonic θα υπάρχει και 46" μοντέλο για πρώτη φορά σε PLASMA.

για περαστε...για περαστε ...ολοι θα παρετε!
απο ολα εχουμε ...και λευκα... και πρασινα!
Κυριες μου ......μην σπρωχνεστε!

:flipout::flipout: