Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Παιδιά, σας παρακαλώ, μην ξεφεύγουμε συνέχεια από το θέμα, γιατί θα γεμίσουμε σελίδες και θα είναι κουραστικό μετά για κάποιον που θέλει να διαβάσει.
Εχετε πάντως κεφάκια σήμερα και είστε ωραιοι :grinning-smiley-043-bye-

Λοιπόν, κατά την επιστροφή μου από τη δουλειά και με την τιμή των 1.050 από την Στοά στο τσεπάκι, είπα να ρωτήσω και σε ένα άλλο μαγαζί (Ιπποκράτους και Ακαδημίας γωνία) για την 42 ΡΧ80, ακολούθησε λοιπόν ο παρακάτω διάλογος:

-Γειά σας 42 ΡΧ80, έχετε?

=Έχουμε, πόσο την έχεις βρεί?

-Στοά, 1.050

=Τότε κι εγώ 1.050 με 250 προκαταβολή + 4 Χ 200 με πιστωτική.

Η παραγγελία θα γίνει αύριο το πρωί και θα σας ενημερώσω για το χρόνο παράδοσης.

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Λοιπόν, κατά την επιστροφή μου από τη δουλειά και με την τιμή των 1.050 από την Στοά στο τσεπάκι, είπα να ρωτήσω και σε ένα άλλο μαγαζί (Ιπποκράτους και Ακαδημίας γωνία) για την 42 ΡΧ80, ακολούθησε λοιπόν ο παρακάτω διάλογος:

-Γειά σας 42 ΡΧ80, έχετε?

=Έχουμε, πόσο την έχεις βρεί?

-Στοά, 1.050

=Τότε κι εγώ 1.050 με 250 προκαταβολή + 4 Χ 200 με πιστωτική.

Η παραγγελία θα γίνει αύριο το πρωί και θα σας ενημερώσω για το χρόνο παράδοσης.

πάρε 50άρα..... θα με θυμηθείς.

άλλωστε μια 50άρα ίσον με ........1,19046 42άρες -bye-

Απαγορευτικό Νο 1: Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,80 μέτρα.
Απαγορευτικό Νο 2: Σε χρήματα δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1.200 .
Απαγορευτικό Νο 3: Η σύζηγος είναι 1,80 ύψος, φορ'αεο Νο 42 γοβάκι και από το βόλει έχει ένα χέρι σα κουπί :smash:.

Υ.Γ. 1: Σύμφωνα με τα παραπάνω σε κανά-δύο post θα εμφανιστεί και ο smoothbore με καποιά ατάκα (περιμένω να δω)

Aν κατάλαβα καλά έχει ήδη έρθει στην Ελλάδα ή απλά προπαραγγέλετε;
έχουν έρθει και οι full HD;
Στο τσακ δεν αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα από το Πλαίσιο μία 70αρα μιας και ήταν η εκθεσιακή.... ευτυχώς που μπήκα στο κρυφό μενού και είδα ότι είχε παίξει 2600 ώρες και σε χάλια ρυθμίσεις οπότε δεν ψάρωσα ούτε από τα 800 ευρώ που μου την άφηνε...

Μήπως γνωρίζετε η 50PX80 σε τι τιμή θα έρθει? με τη PZ η ουσιαστική διαφορά της ειναι στο full HD

Last edited:
Μόλις έγινε η παραγγελία της 42-ΡΧ80, στη τιμή των 1.050 (450 μετρητά + 4 Χ 150 με πιστωτική), η παράδοση θα γίνει μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας (17-3-08).

Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και σε καλή τιμή.:chinscratch: