Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Καμια γνωμη απο ιδιοκτητη? να παρω την PX-70 που ειναι δοκιμασμενη ή την PX-80??
Είμαι ευχαριστημένος κάτοχος ΡΧ70. Παραμένω ευχαριστημένος και μετά τη δοκιμασία της κάθετης γραμμής - service για αλλαγή πάνελ - επιστροφή!
Όμως...
σου προτείνω να προτιμήσεις την καινούργια, εκτός αν βρεις την παλιά σε αξιόλογα χαμηλότερη τιμή. Όπως και να το κάνουμε πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά, εκτός αν μας προκύψει καμιά αρνητική έκπληξη (πολύ δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις!). Επομένως αν αντέχεις περίμενε την πρώτη γνώμη από τον φίλο που ήδη την παρήγγειλε!

Για όποιον γνωρίζει Γερμανικά, ανλυτικότατο review για την 42ΡΧ80:

http://av-magazin.de/index.php?id=2082

Εγώ δεν γνωρίζω, αλλά στις φωτο είδα στο πίσω μέρος μία θύρα CI (είχα την εντύπωση ότι δεν είχε) και στην 8η σελίδα τις μπάρες που χρησιμοποιεί για την τελική βαθμολόγηση της τηλεόρασης (αρκετά πάνω από τη μέση).

Αν μπορεί κανείς, ας γράψει την μετάφραση για τις λέξεις που υπάρχουν στον πίνακα αξιολόγησης.

Εμφανισιακα ειναι πολυ θλιμενη, ετοιμη να βαλει τα κλαματα. Δεν μου αρεσει, μου ριχνει την ψυχολογια

Για όποιον γνωρίζει Γερμανικά, ανλυτικότατο review για την 42ΡΧ80:

http://av-magazin.de/index.php?id=2082

Εγώ δεν γνωρίζω, αλλά στις φωτο είδα στο πίσω μέρος μία θύρα CI (είχα την εντύπωση ότι δεν είχε) και στην 8η σελίδα τις μπάρες που χρησιμοποιεί για την τελική βαθμολόγηση της τηλεόρασης (αρκετά πάνω από τη μέση).

Αν μπορεί κανείς, ας γράψει την μετάφραση για τις λέξεις που υπάρχουν στον πίνακα αξιολόγησης.

bild=εικονα πολυ καλη
ton=τονος καλη-πολυ καλη
aussttatung=εξοπλισμος πολυ καλη
Bedienung=λειτουργικοτητα πολυ καλη
Verarbeitung=επεξεργασια καλη-πολυ καλη

Τιμη / αποδοση εξαιρετικη
Κλαση στην πανω
Συμπερασμα πολυ καλη

Σιγουρα τα περιοδικα μπορουν να λενε οτι θελουν, αλλα αλλιως ειναι η γνωμη ενος συμφορουμιστα :)

Οπως και να εχει σιγουρα η 70 ειναι 10ης γενιας και η 80 11ης, οποτε αυτο λεει πολλα απο μονο του, αλλα καμια φορα , δεν ξερεις τι γινεται, και η αγορα θα γινει μεσα στον Απριλιο, οποτε θα περιμενω και την γνωμη του φιλου που την εχει παραγγειλη.

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Εμφανισιακα ειναι πολυ θλιμενη, ετοιμη να βαλει τα κλαματα. Δεν μου αρεσει, μου ριχνει την ψυχολογια
και μένα κάπως θλιμμένη που φαίνεται αλλά όχι απαγορευτικά, άσε που ζωντανή μπορεί να είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες.

σε κανα 2 δοκιμες που διαβασα-απ`οσο καταλαβα τουλαχιστον-η πανα επιστρεφει με εκπληκτικα αποτελεσματα στις μετρησεις του μαυρου....!!!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

απομενει να δουμε ποσο ισχυει στην πραγματικοτητα.

μαλλον θα πρεπει ν`αλλαξω και την υπογραφη μου...:a0210:

το εγραψα ποιο "ευγενικα"....:beatnik2:

Παμε κανα powerbuy για την πενηνταρα?:grinning-smiley-043

Τα παιδιά από τη μασονική στοά είπανε προς τα τέλη Απρίλη

Γι' αυτο και εγω εγραψα τελος του μηνα χωρις να γραψω ποιον μηνα...:Banane0:

Νομιζω θα κυκλοφορησει τελος του μηνα.