O 50αρης θεωρείται αρκετά καλός. Kαι ο 20 60δεν είναι κακός
Το χρωμα ειναι υποκειμενικο, και σιγουρα η panasonic δεν εχει τα καλυτερα χρωματα σε jpg.
Θα ελεγα ειναι τα πιο αδιαφορα για μενα.
Αν θελει καποιος χρωμα σε jpg , παeι σε fuji, canon olympus, ακομα και nikon που προσωπικα τα βρισκω εξαιρετικα.
Δηλ. ο κιτ 24-105/4 ειναι καπακι για τις S1 ? (1500 ευρω φακος)αφου για αυτο τον εβγαλε ton 20-60 για καπακι τι να κανω εγω δηλαδη ? ολοι οι κιτ στα ιδια νερα ειναι πανω κατω.
Τωρα αν καποιος τον θεωρει φακουδαρα για τα λεφτα του εγω εχω αλλη αποψη (για ολους αυτους τους φακους αυτου του τυπου ειτε γραφουν leica ειτε γραφουν μπαλαλαικα.)
Aν κοστιζε 200-250 ευρω μια χαρα θα ηταν
για τον Νικον δεν ξερω αλλα πχ η canon που εβγαλε πλαστικουρα 50αρη στο f1,8 στα 200 ευρω επισης μου μοιαζει οριακα ως αξια για αυτους τους φακους .
Κωστα τραβαω και με 12/14 fps με τη nikon, στις εκδηλωσεις που εχω αναφερει (κολυμβητηρια, θεατρα κλπ) .
Η panasonic στα reviews με caf σε φωτο εχει χαμηλο σκορ , και με τα 7 fps μονο δε πας πουθενα.
Το χουν αναφερει αρκετα reviews
Θελει δουλεια ακομα, φυσικα ειναι η πρωτη εκδοση , δε περιμενω θαυματα.
για τα χρωματα τα εχουμε πει, αν ζητας ακριβεια και η sony μια χαρα ειναι...αλλα εγω προσωπικα δε ζηταω μονο αυτο.
Να εδινε τουλαχιστον στη φωτογραφια τα hand held HR, αφου εχει καλο IBIs γιατι δεν το κανει ?
Τεσπα.... ειναι μια καλη αρχη για τη panasonic, αλλα θεωρω οτι αργησε πολυ να μπει στο παιχνιδι και μπηκε απλα να καλυψει την αποσταση, χωρις κατι ιδαιτερο σαν εξτρα.
Ο χρονος θα δειξει....
ΥΓ... μη ξεχναμε οτι sony/nikon/canon κλπ εχουν αρκετες προσφορες και βρισκεις πια και μηχανες μεταχ/νες και καινουργιες σε πολυ καλες τιμες. Πχ εγω πηρα την nikon z6 ii + 24-120 f4 στα 2200, μονο οο φακος κανει 1200!
Βρισκεις επισης sony a7 iii στα 1000 ευρω με εγγυηση, canon R6 στα 1500 κλπ
Οποτε εχει δυσκολο εργο η pany.
τα εχει σαλατοποιησει λιγο στο συγκριτικο τεστ απλα γιατι δεν ξερει οτι στην Πανυ υπαρχει ξεχωρη ρυθμιση για το ματι και ξεχωρη για το σωμα και αναλογα αλλάζει και η συμπεριφορα της μηχανης στην εστιαση οταν κρυβεις το προσωπο / ματι για λιγο δηλ. που θα εστιασει η μηχανη ,
Η panasonic στα reviews με caf σε φωτο εχει χαμηλο σκορ , και με τα 7 fps μονο δε πας πουθενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.