Πάντως μου κάνει εντύπωση που ομόφωνα όλοι εδώ λέτε για 46-50' και ομόφωνα όλοι οι πωλητές λένε για 37-40'...
Ε όχι και θηρίο η 508
Μια χαρά τηλεόραση είναι, κομψότατη! :BDGBGDB55:
Recommended viewing distances for high-definition TVs.
size Viewing distance
30" 3.75-6.25 feet
34" 4.25-7 feet
42" 5.25-8.75 feet
50" 6.25-10.5 feet
56" 7-11.75 feet
62" 7.75-13 feet
70" 8.75-14.75 feet
We suggest a range because the ideal distance will
depend on several factors, including signal quality.
http://www.crutchfieldadvisor.com/ISEO-rgbtcspd/learningcenter/home/tv_faq.html#1
Με δεδομενο οτι...
9 feet = 2.74 meter
10 feet = 3.05 meter
12 feet = 3.65 meter
14 feet = 4.26 meter
16 feet = 4.87 meter
Aπο οτι βλεπεις για ΗD μπορεις να βλεπεις και απο 50αρα στα 2.5 μετρα! Για SD οι αποστασεις αυξανονται λογω ατελειων στο σημα.
Που το είδες ότι αναμένεται 429;;;
Το να πώ και εγώ υπέρ των 46" είναι κοινότυπο.
Ετοιμάζομαι επίσης για αγορά ,ήμουνα μεταξύ 50-52" (KURO ή Χ3500)για θέαση από 3-4μ ,μέχρι που την είδε η σύζυγος και είπε το "απίστευτο" και ακατάρυπτο επιχείρημα .."μα καλά είναι δυνατόν να είναι η ΤV μεγαλύτερη από το τζάκι ,ακυρώνεις όλο το σχεδιασμό του living ??"(να σημειώσω ότι το τζάκι μας έίναι ενα μοντέρνο design και έχει μια μεγάλη μετώπη σαν πάνελ τηλεόρασης!)
Εδώ λοιπόν σήκωσε η επιστήμη ψιλά τα χέρια και συμβιβάστηκα στις 46...
Για τις 46 λοιπόν έγραψα πριν απο 10' σε άλλο thread...
η Χ3500 έχει την απίστευτη μηχανή που ακούει στο όνομα Bravia Engine Pro = δεν θα βλέπεις τεχνουργήματα ,δεν θα βλέπεις θολούρες σε κινούμενες εικόνες ,δεν θα βλέπεις "σπασίματα" ,δεν θα βλέπεις τον κόκκο ,ούτε από 1,5μ. ,πού βλέπεις πχ. ακόμα και στην AUREA πού κοστίζει στα 4,5Κ.
Για μένα η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι φτηνή στα 2,8Κ για την εικόνα που προσφέρει ,χωρίς οθόνη "καθρέφτη"(αν έχεις πολύ φώς στο σπίτι ,φωτεινούς τοίχους και δεν βλέπεις μόνο το βράδυ και σε "ελεγχόμενο " περιβάλλον ,θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα.).
Η μόνη αντίπαλός της είναι βασικά η KURO ,η οποία δεν έχει Tr.HD ,ειναι Plasma,είναι 42άρα στα ίδια λεφτά ,και έχει επίσης πολύ καλή εικόνα ,καλύτερο μαύρο (χάνει και κάποιες πληροφορίες σε πολύ σκοτεινές σκηνές ,αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακή) ,με λίγο υποδαιέστερη "μηχανή" που φαίνεται σε γρήγορα paning κυρίως στο οριζόντιο άξονα ,καθώς και σε θέαση F1 (αν φυσικά ενδιαφέρεσαι!)....
Επειδή λοιπόν όπως λές ,η 46Χ3500 δεν χωράει , τελείωσαν τα προβλήματά σου ,παίρνεις την KURO και μεγειά.
---STARK---
Ναι τα έχω δει αυτά, μήπως όμως αναφέρονται στο αναλογικό σήμα εξωτερικού το οποίο ίσως να είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας;;
Σε βλεπω πολυ δυσπιστο. Εγω βλεπω σε 40αρα απο τα 3.5 μετρα και μου φαινεται πολυ μικρη ακομη και στο τηλεοπτικο σημα.
Τωρα αν εσυ θελεις να ακουσεις τους ημιμαθεις πωλητες και οχι ανθρωπους που ΕΧΟΥΝ εμπειρια δικαιωμα σου.
Εγω (και τα αλλα μελη) να σε βοηθησουμε προσπαθουμε.![]()
Με εξαίρεση το True-HD και τις 4 παραπάνω ιντσες δεν νομίζω οτι η Χ3500 υπερτερεί στην εικόνα κάπου αλλού σε σχέση με την Kuro..
Για δες τις προσεκτικά και τις δύο ...
Stark said:Ετοιμάζομαι επίσης για αγορά ,ήμουνα μεταξύ 50-52" (KURO ή Χ3500)για θέαση από 3-4μ ,μέχρι που την είδε η σύζυγος και είπε το "απίστευτο" και ακατάρυπτο επιχείρημα .."μα καλά είναι δυνατόν να είναι η ΤV μεγαλύτερη από το τζάκι ,ακυρώνεις όλο το σχεδιασμό του living ??"(να σημειώσω ότι το τζάκι μας έίναι ενα μοντέρνο design και έχει μια μεγάλη μετώπη σαν πάνελ τηλεόρασης!)
Εδώ λοιπόν σήκωσε η επιστήμη ψιλά τα χέρια και συμβιβάστηκα στις 46...
Δεν είμαι δύσπιστος, αλλά όταν 3 στους 3 πωλητές λένε τα ίδια, όσο να' ναι προβληματίζομαι...
Το ξέρω και σας ευχαριστώ πολύ!! Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας.
Οι πωλητές εκτελούν εντολές.
Αν εσύ σαν επιχειρηματίας έχεις στην αποθήκη 3τεμ 50" - 20τεμ 40" - 10τεμ 32" τι θα ζητούσες απο τους πωλητές σου ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.