- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Οι μετρησεις ειναι στο THX mode ενω περυσι ηταν στο cinema mode...

Και η V10 περυσι στο THX ειχε μετρηθει να εχει χειροτερο μαυρο (και αντιθεση) απο την G10 αλλα καλυτερο gamma...

Οπως και να έχει την βελτίωση που είδαμε απο τα μοντέλα του 2008 σε αυτά του 2009 δεν νομίζω να την δούμε φέτος...

Δεν ξέρω αν έχει ανέβει ξανά, δεν το είδα κάπου

Κάτι μηνύματα παραπίσω Κώστα... -bye-

Επίσης ο Γιάννης έχει βάλει και αυτό...

H Panasonic TX-P42GW20E σε αποκλειστικό review του areadvd.de.

Oι Γερμαναράδες κάνουν λόγο για μαύρο επιπέδου CRT και οριακά καλύτερο (!) από KURO... :blink:

Είναι δυνατόν από μια τηλεόραση του χιλιάρικου ή απλώς θα απωλέσουν την αξιοπιστία τους; :chinscratch:

Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de

Google-μετάφραση του Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de

Για τα αποτελέσματα των δύο review.....

Ώραία ξεκινάμε... Το ένα review κάνει λόγο για πιο πυκνό μαύρο από KURO και το άλλο το μετράει χειρότερο από των περισυνών Panasonic, στα επίπεδα του 2008... :flipout: :flipout:

Οπως και να έχει την βελτίωση που είδαμε απο τα μοντέλα του 2008 σε αυτά του 2009 δεν νομίζω να την δούμε φέτος...

...μην είσαι τόσο σίγουρος Κωστή... ;) ... -bye-

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Νομιζω οτι η φετινη σειρα δεν ειναι κατι το επαναστατικο , απλως βελτιωση στα σημεια της περυσινης...το οποιο βεβαια μαλλον αρκει για να παραμεινει στην κορυφη η Panasonic (μετα την περυσινη V10 που ηταν για πολλους ειδικους η κορυφαια τηλεοραση του 2009) σε εικονα στην μετα Kuro εποχη...τουλαχιστον αν μιλαμε για προσιτα μοντελα και οχι εξωτικες κατασκευες πολλων χιλιαδων ευρω...

Αλλωστε απο τους κατασκευαστες LCD ως τωρα μαλλον βηματα προς τα πισω βλεπουμε παρα προς τα εμπρος...εκτος δηλαδη απο την Samsung και την LG στις πλασμα δεν βλεπω καποιον αλλον που να μπορει να πλησιασει...

Από άνθρωπο που βρέθηκε στην παρουσίαση της Panasonic στο Μόναχο, τα νέα είναι πολύ καλά, η βελτίωση είναι ορατή και δια γυμνού οφθαλμού...

...εν αναμονή της κυκλοφορίας και των reviews...:cool:

....και το βίντεο με τα πυροτεχνήματα που υπήρχε παλαιότερα στο demo disc της Pioneer, έπαιζε μια χαρά στις Panasonic...:flute:

Η μεγαλύτερη διαφορά αναμένεται περισσότερο στην V20 και VT20, όπου έχει αλλάξει και η σύσταση του φωσφόρου...( στο Μόναχο ήταν δίπλα - δίπλα με την V10)

...από κει και πέρα και ολόιδια να είναι σε μετρήσεις η G10 με την G20, δεν θα με χαλάγε καθόλου ο HD δορυφορικός δέκτης, η Ethernet, το Viera Cast, το DLNA, το THX, το Frame Creation της V10, η USB με δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού σκληρού για λειτουγία PVR, η RS232 με ISFccc...

...και αν αναλογιστώ ότι πέρυσι πήρα 1400 την 46άρα, ενώ φέτος θα μπορούσα να πάρω με 1500 την 50άρα...:BDBDG54:

...άσε που βλέπω τον πατέρα μου με 42ΡΧ80...:flipout:

Last edited:

...άσε που βλέπω τον πατέρα μου με 42ΡΧ80...:flipout:

:flipout:

Εϊπα και εγώ!

Αν και για να είμαι ειλικρινής την περιμένω απο τον Γιώργο (gzoun) την αγορά φέτος! Αλλά σε βλέπω έτοιμο να κάνεις την έκπληξη!

Πλάκα κάνω βρε, η G10 θα μείνει για αρκετό καιρό στην θέση της...:a0210:

...πάντως αν έκανα την αλλαγή φέτος αντί για πέρυσι θα έπαιρνα, χωρίς να ρωτήσω κανένα, χωρίς να διαβάσω κανένα review, χωρίς να πάω σε μαγαζιά...την V20...

...το αν θα το μετάνιωνα ή όχι μετά, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο....:flipout:

Οταν η Panasonic βαλει τους νεους φωσφορους , IFC , THX κτλ. σε μια τηλεοραση 50αρα που θα εχει χιλια ευρω και κατω τοτε θα αλλαξω και εγω την U10...:D

...βλεπω την μανα μου και τον πατερα μου με 50αρα plasma σε κανα δυο χρονια...:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Οταν η Panasonic βαλει τους νεους φωσφορους , IFC , THX κτλ. σε μια τηλεοραση 50αρα που θα εχει χιλια ευρω και κατω τοτε θα αλλαξω και εγω την U10...:D
Ναι, αλλά τότε θα υπάρχει η 50U40 με 300 ....:flipout::flipout:...-bye-

Τα reviews τι λένε??...:flipout:

EDIT: Άσε που σιγά-σιγά 50άρες θα είναι οι θυροτηλεοράσεις!!!!

Διαβαζω με ενδιαφερον ολα αυτα που γραφεται ρε παιδια, εχω να ασχοληθω με τις τηλεoρασεις απο τοτε που γραφατε για την D3000 της Sony.
Βλεπω επισης οτι καποιοι απο εσας αλλαξαν στρατοπαιδο. Καιρος να αλλαξω και εγω να παρω μια Plasma 50''.

Τωρα εχω στην κατοχη μου μια Sony 40V3000 στο σπιτι και γινεται μεγαλη ανακαινηση στο εξοχικο μου στο Λαγονησι. Οποτε λεω να κανω εκει την κινηση γιατι ετσι και αλλιως δεν υπαρχει εκει Tv.

Αποσταση θεασης γυρω 4-4.5 μετρα.

Τελικα αξιζουν οι νεες Panasonic η τωρα που πεφτουν οι τιμες στα εξερχομενα μοντελα να προτημισω ενα απο αυτα?

Για πειτε...

Τελικα αξιζουν οι νεες Panasonic η τωρα που πεφτουν οι τιμες στα εξερχομενα μοντελα να προτημισω ενα απο αυτα?

Εξαρταται ποια θα βρεις και ποσο θα την βρεις , ουσιαστικα λογω καταργησης-αντικαταστασης δεν εχουν μεινει και πολλα κομματια και να εισαι προσεκτικος μηπως σου δωσουν καμια demo απο καταστημα...

Εξαρταται ποια θα βρεις και ποσο θα την βρεις , ουσιαστικα λογω καταργησης-αντικαταστασης δεν εχουν μεινει και πολλα κομματια και να εισαι προσεκτικος μηπως σου δωσουν καμια demo απο καταστημα...

Καλα εννοειται οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.
Το e-shop δινει την s10 την 50'' 899 ευρω καλη δεν ειναι η τιμη?

Εκτος και αν ειναι παραεισαγωγη, αλλα και παλι μεγαλη διαφορα απο τους αλλους.

Θα ήθελα την γνώμη όσων είναι κάτοχοι της U10. Επειδή δεν μπορώ να εμβαθύνω σε μεγάλο βαθμό στα συγκριτικά χαρακτηριστικών θα ήθελα να μου πει κάποιος αν θα υπάρχει η τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ της U10 Και της κανούργιας G20 σε κίνηση και σε μαύρο ώστε να κάνω την υπέρβαση δίνοντας τα διπλάσια για να πάρω την καινούργια η να επιλέξω την U10 τελικά.

Εμένα απλά με ενδιαφέρει να πάρω μία εξαιρετική plasma σε μάυρο και κίνηση ώστε να βλέπω άψογα Νόβα αλλά και μελλοντικά bluray.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ.

Η κυρια διαφορα ειναι στις ανακλασεις , η U10 εχει περιπου τις ανακλασεις που εχει μια CRT , η G10 ειχε ανακλασεις και αυτη αλλα λιγοτερες (χωρις μεγαλη διαφορα παντως κατα την γνωμη μου)...

Παντως και οι Samsung LCD εχουν ανακλασεις (clear panel) οποτε μπορει να τις εχεις συνηθισει...

Στους αλλους τομεις (χρωματα, κινηση , μαυρο) οι διαφορες ειναι μηδαμινες με βαση τις θεασεις που ειχα κανει σε καταστηματα...

Με βαση το τεστ της G20 αυτη εχει λιγοτερες ανακλασεις και απο την G10...

Πίστεψέ με ούτε που έχω δώσει σημασία μέχρι στιγμής στο κατα πόσο ανάκλαση δημιουργείται στην Samsung 8000 που έχω. Δηλαδή δεν το κοιτάω αυτό και ούτε μπορώ να καταλάβω και την διαφορά μικρής και μεγάλης ανάκλασης. Εσείς που ασχολείστε περισσότερο με τις λεπτομέρειες σαφώς και τα ξεχωρίζετε ευκολότερα.

Άρα, συμπερασματικά, γιαυτό που θέλω, δηλαδή 70% Νόβα με καλό Upscaling,και εξαιρετική εικόνα DVD, και μελλοντικά Bluray η U10 τα κάνει όλα και συμφέρει σωστά?

(Νομίζω είμαι ένα βήμα πλέον..)

Eνδιαφέροντα τα νέα από το στρατόπεδο της κατανάλωσης: η 50άρα G20 φαίνεται να καίει έως 15W λιγότερα από την 42άρα (!) G10... :BDGBGDB55:

50G20
Rated Power Consumption 335 W
On mode Average Power Consumption** 201 W

http://www.panasonic.co.uk/html/en_...ecification/3569513/index.html?trackInfo=true

42G10
Rated Power Consumption 350 W
On mode Average Power Consumption*** 200 W

http://www.panasonic.co.uk/html/en_...ecification/2121158/index.html?trackInfo=true

Last edited: