- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Σαν πρωτάρης κάνεις ώρες-ώρες...:a0210:

Το φαινόμενο του ότι μερικοί σε κινούμενες εικόνες έβλεπαν καλύτεrο το 0,03 από το 0 των patterns δεν έχει εξηγηθεί ακόμα (εκτός του ότι δεν ξέραν τι βλέπαν ή δεν το είδαν όσοι δεν χρειάζεται να το εξηγήσουν...:flipout:)

Αφού το ξέρεις, είμαι ξεχασιάρης. Αν σου πω ότι θυμάμαι σε τι αναφέρεσαι, θα σου πω ψέματα... :flipout:

Η σημαντικότερη φετινή διαφορά είναι η αλλαγή της σύστασης του φωσφόρου η οποία όμως εφαρμόστηκε ΜΟΝΟ στις V και VT, κατά τη γνώμη μου εκεί θα υπάρχει βελτίωση στο μαύρο σε σχέση με τις περσινές Panasonic (το να κατέβει το μαύρο από 0,03 σε 0,015-υπόθεση κάνω ;)- είναι βελτίωση, αλλά μέχρι να φτάσει στο 0,0015 είναι αρκετή απόσταση), για τις G δεν περιμένω, όχι να φτάσουν, αλλά ούτε να πλησιάσουν το μαύρο των τελευταίων KURO.

Δεν μας λες και 6 νουμερά στο Λόττο.......:D......:rofl:......;

(υπαρχει καπου να δουμε για να συγκρινουμε την διαφορα του μαυρου της G20 σε σχεση με μια Kuro???... ετσι απο περιεργεια και μονο... γιατι διαβαζοντας μου φαινεται λιγο υπερβολικη αυτη η συζητηση για διαφορες 0,015 και 0,0015... τουλαχιστον σαν απλα νουμερα...

γιατι ας πουμε δεν μιλαμε για το ασπρο που σε μια φθηνη φετινη LCD της Samsung που εχω μου βγαζει τα ματια???

γιατι δεν μιλαμε π.χ. για το αν υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαφορες σε αλλες παραμετρους με την σειρα του 2οο9???)

Μάλλον η μετάγγιση KURO-τεχνογνωσίας θα πρωτοεμφανιστεί στη σειρά του 2011. ..... Μπορεί βέβαια κανείς να ελπίζει ακόμα για την VT20... :D
Και όλοι αυτοί (και κάτοχοι Kuro) τελικά που είχαν πρωτοδεί τις νεες Panny προ μηνός και έλεγαν για μαύρο Kuro τελικά τι ήταν......;

Είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία των μέχρι σήμερα review;

Θα ηλπιζα και στην VT αλλά όταν η ίδια η Panny δίνει ίδια specs contrast με τις G σου κόβει τον αέρα...

paИ-baL;1138122 said:
(υπαρχει καπου να δουμε για να συγκρινουμε την διαφορα του μαυρου της G20 σε σχεση με μια Kuro???... ετσι απο περιεργεια και μονο... γιατι διαβαζοντας μου φαινεται λιγο υπερβολικη αυτη η συζητηση για διαφορες 0,015 και 0,0015... τουλαχιστον σαν απλα νουμερα...

γιατι ας πουμε δεν μιλαμε για το ασπρο που σε μια φθηνη φετινη LCD της Samsung που εχω μου βγαζει τα ματια???

γιατι δεν μιλαμε π.χ. για το αν υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαφορες σε αλλες παραμετρους με την σειρα του 2οο9???)

H διαφορά στο μαύρο είναι αντιληπτή αν έχεις μια κούρο δίπλα για σύγκριση.
Τώρα σε ένα σαλόνι που έχεις μόνο μία τηλεόραση, δεν είναι τόσο εύκολα αντιληπτό όταν είναι τόσο χαμηλό το μαύρο. Το μόνο που έχεις σαν μέτρο αναφοράς, είναι το μαύρο πλαίσιο τριγύρω...

Πόσο ακριβότερη από την σειρά G, θα είναι η σειρά V ?
Με όλες αυτές τις συζητήσεις περί μαύρου, προβληματίζομαι πάλι για το ποια τηλεόραση θα πάρω ! Είχα αποφασίσει για την 42G20.

Eδώ και μέρες "με τρώει" να το πω αλλά συνεχώς κάνω πίσω, πιστευοντας μάλλον ότι θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση σχεδόν σε όλους σας που σίγουρα έχουν δει το συγκεκριμένο που θα πω.

Τέλοςπάντων αποφάσισα τώρα να το πω, Kuro απο κοντά δεν έχω δει ποτέ μου. :grinning-smiley-043 Μόνο απο Photos εδώ. Και πιστευω ότι αυτό ειδικά μόνο καλό θα μου κάνει.

Διότι δεν θα μπω καν σε διαδικασία σύγκρισης για μαύρο, παρά μόνο με ότι Lcd-Led είχα στο παρελθόν .

Last edited:
Είναι νωρίς για συγκρίσεις παίδες. Πιστεύω ότι οποιος δεν ενδιαφέρεται για 3d συμφέρει να πάει στη σειρά g.

2 ερωτήσεις έχω όποιος δύναται να μου απαντήσει.

2. Ο Mvision θα μου υποστηρίζει Greek E.P.G λογικά και σε αυτήν σωστά?

Άσχετο το ένα με το άλλο, εννοείται ότι αυτό που βλέπεις τώρα από το δέκτη θα συνεχίσεις να το βλέπεις και με την καινούργια τηλεόραση...

Καλοθέατη :D

Η σημαντικότερη φετινή διαφορά είναι η αλλαγή της σύστασης του φωσφόρου η οποία όμως εφαρμόστηκε ΜΟΝΟ στις V και VT, κατά τη γνώμη μου εκεί θα υπάρχει βελτίωση στο μαύρο σε σχέση με τις περσινές Panasonic (το να κατέβει το μαύρο από 0,03 σε 0,015-υπόθεση κάνω ;)- είναι βελτίωση, αλλά μέχρι να φτάσει στο 0,0015 είναι αρκετή απόσταση), για τις G δεν περιμένω, όχι να φτάσουν, αλλά ούτε να πλησιάσουν το μαύρο των τελευταίων KURO.

Υπενθυμίζω ότι τα παραπάνω τα έχει πει η ίδια η Panasonic..

Εγω παλι πιστευω οτι η V20 θα εχει το ιδιο μαυρο με την G20 και ισως με την S20...

Και μερικά στοιχεία για τον αισθητήρα: http://www.konicaminolta.com/instruments/products/light/luminance-meter/ls100-ls110/index.html

Η σελίδα αναγράφει 1 ftl = (1/π cd/ft2 = 3,426 cd/m2), οπότε την μέτρησαν στα 0.014 cd/m2. Νομίζω χαμηλότερη από πέρυσι (στα 0.02 δεν είχε μετρηθεί; )

.......οι περσινές μετρήσεις 'παίζαν' από 0,02 έως 0,04 σε όλη τη σειρά, με τις περισσότερες αναφορές γύρω στο 0,03 και κάτι ψιλά.

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Αν οντως ειναι 0.015 ειναι πολυ καλο αποτελεσμα...σε σχεση ομως με το 0.02 της G20 δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη διαφορα...

Άσχετο το ένα με το άλλο, εννοείται ότι αυτό που βλέπεις τώρα από το δέκτη θα συνεχίσεις να το βλέπεις και με την καινούργια τηλεόραση...

Καλοθέατη :D

Καλημέρα, σ'ευχαριστώ πολύ!

paИ-baL;1138122 said:
(υπαρχει καπου να δουμε για να συγκρινουμε την διαφορα του μαυρου της G20 σε σχεση με μια Kuro???...

Αν βρεις όργανο να μετρήσει το μαύρο της kuro...... :flipout:

Αν θυμάμαι καλά, είναι κάτω από 0,003 cd/m2