Σαν πρωτάρης κάνεις ώρες-ώρες...:a0210:
Το φαινόμενο του ότι μερικοί σε κινούμενες εικόνες έβλεπαν καλύτεrο το 0,03 από το 0 των patterns δεν έχει εξηγηθεί ακόμα (εκτός του ότι δεν ξέραν τι βλέπαν ή δεν το είδαν όσοι δεν χρειάζεται να το εξηγήσουν...)
Η σημαντικότερη φετινή διαφορά είναι η αλλαγή της σύστασης του φωσφόρου η οποία όμως εφαρμόστηκε ΜΟΝΟ στις V και VT, κατά τη γνώμη μου εκεί θα υπάρχει βελτίωση στο μαύρο σε σχέση με τις περσινές Panasonic (το να κατέβει το μαύρο από 0,03 σε 0,015-υπόθεση κάνω- είναι βελτίωση, αλλά μέχρι να φτάσει στο 0,0015 είναι αρκετή απόσταση), για τις G δεν περιμένω, όχι να φτάσουν, αλλά ούτε να πλησιάσουν το μαύρο των τελευταίων KURO.
Και όλοι αυτοί (και κάτοχοι Kuro) τελικά που είχαν πρωτοδεί τις νεες Panny προ μηνός και έλεγαν για μαύρο Kuro τελικά τι ήταν......;Μάλλον η μετάγγιση KURO-τεχνογνωσίας θα πρωτοεμφανιστεί στη σειρά του 2011. ..... Μπορεί βέβαια κανείς να ελπίζει ακόμα για την VT20...![]()
paИ-baL;1138122 said:(υπαρχει καπου να δουμε για να συγκρινουμε την διαφορα του μαυρου της G20 σε σχεση με μια Kuro???... ετσι απο περιεργεια και μονο... γιατι διαβαζοντας μου φαινεται λιγο υπερβολικη αυτη η συζητηση για διαφορες 0,015 και 0,0015... τουλαχιστον σαν απλα νουμερα...
γιατι ας πουμε δεν μιλαμε για το ασπρο που σε μια φθηνη φετινη LCD της Samsung που εχω μου βγαζει τα ματια???
γιατι δεν μιλαμε π.χ. για το αν υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαφορες σε αλλες παραμετρους με την σειρα του 2οο9???)
Δεν μας λες και 6 νουμερά στο Λόττο.............:rofl:......;
2 ερωτήσεις έχω όποιος δύναται να μου απαντήσει.
2. Ο Mvision θα μου υποστηρίζει Greek E.P.G λογικά και σε αυτήν σωστά?
Εγω παλι πιστευω οτι η V20 θα εχει το ιδιο μαυρο με την G20 και ισως με την S20...
Η σημαντικότερη φετινή διαφορά είναι η αλλαγή της σύστασης του φωσφόρου η οποία όμως εφαρμόστηκε ΜΟΝΟ στις V και VT, κατά τη γνώμη μου εκεί θα υπάρχει βελτίωση στο μαύρο σε σχέση με τις περσινές Panasonic (το να κατέβει το μαύρο από 0,03 σε 0,015-υπόθεση κάνω- είναι βελτίωση, αλλά μέχρι να φτάσει στο 0,0015 είναι αρκετή απόσταση), για τις G δεν περιμένω, όχι να φτάσουν, αλλά ούτε να πλησιάσουν το μαύρο των τελευταίων KURO.
Υπενθυμίζω ότι τα παραπάνω τα έχει πει η ίδια η Panasonic..
Εγω παλι πιστευω οτι η V20 θα εχει το ιδιο μαυρο με την G20 και ισως με την S20...
Και μερικά στοιχεία για τον αισθητήρα: http://www.konicaminolta.com/instruments/products/light/luminance-meter/ls100-ls110/index.html
Η σελίδα αναγράφει 1 ftl = (1/π cd/ft2 = 3,426 cd/m2), οπότε την μέτρησαν στα 0.014 cd/m2. Νομίζω χαμηλότερη από πέρυσι (στα 0.02 δεν είχε μετρηθεί; )
Άσχετο το ένα με το άλλο, εννοείται ότι αυτό που βλέπεις τώρα από το δέκτη θα συνεχίσεις να το βλέπεις και με την καινούργια τηλεόραση...
Καλοθέατη![]()
paИ-baL;1138122 said:(υπαρχει καπου να δουμε για να συγκρινουμε την διαφορα του μαυρου της G20 σε σχεση με μια Kuro???...
paИ-baL;1138122 said:(υπαρχει καπου να δουμε για να συγκρινουμε την διαφορα του μαυρου της G20 σε σχεση με μια Kuro???...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.