- PANASONIC TV Line-up 2010 -

hello παιδες
μπηκα στο σκρουτζ και ειδα τις νεες πανασονικ
http://www.skroutz.gr/s/260435/Panasonic-TX-P50S20E.html
http://www.skroutz.gr/s/259760/Panasonic-TX-P50G20E-50".html
μηπως ξερει κανεις ποτε ερχεται η u20? και αν η τιμη της θα ειναι αρκετα πιο τσιμπημενη απο την u10.
Σκεφτομαι να παρω μια πανασονικ που να μην υπερβαινει κατα πολυ το χιλιαρικο. Η u20 σε σχεση με την s20 εχει μεγαλες διαφορες? νομιζω και η u20 παιρνει sd card ετσι δεν ειναι?
ευχαριστω

H U20 λογικα θα αργησει λιγο να ερθει οπως εγινε και περυσι με την U10 που ηρθε με εξι μηνες καθυστερηση σε σχεση με τα υπολοιπα μοντελα...

και απο G20 μου ειχαν πει μεσα στην βδομαδα.... εχει κανεις νεοτερη ενημερωση?

Μόλις τώρα μίλησα με intertech και μου είπαν ότι όλες οι G20 είναι ήδη διαθέσιμες σε καταστήματα.

Εγώ γιατί δεν το βλέπω όμως αυτό?

μολις επικοινωνησα με το μαγαζι, το οποιο με εκπληξη του περι παραδοσεων G20 καλεσε αμεσα την Intertech....
Η μεχρι στιγμης κατασταση (οπως μου μεταφερθηκε απο τον υπεύθυνο) είναι πως εχουν ηδη παραδοθεί οι Χ-20 (HD Ready) και οτι φορτηγο με τις G20 ερχεται μεγαλη Δευτέρα. Τρίτη θα είναι στο κατάστημα.
οσο αφορα τον ορο στα καταστηματα διαθεσιμη νταξ ολοι ετσι το κανουν....
οποτε υπομονη μια βδομαδα και βλεπουμε. αν καποιος γνωριζει κατιτις το ποσταρει με την σειρα του

πολυ καλημερα σας

p1030864.jpg

Panasonic TX-P50G20 preview...

http://crave.cnet.co.uk/televisions/0,39029474,49305327,00.htm

Επιβεβαιώνω αυτά που είπε ο φίλος Kemmotar, μίλησα κι εγώ με τον τοπικό μου αντιπρόσωπο και μου είπε ότι στα κεντρικά έχουν παραλάβει μέχρι και 46'', και τις 50άρες τις αναμένουν την επόμενη εβδομάδα. Επιβεβαιώθηκε και η "κράτησή" μου για ακόμη μία φορά και πλέον αναμένουμε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε οι πρώτοι κάτοχοι στην Ελλάδα..

YΓ1: Απο Reviews πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα, εξαιρετικά θα έλεγα..
ΥΓ2: Και το bluray 5.1 είναι πλέον διαθέσιμο και έτοιμο για αποστολή οπότε θα έρθουν μαζεμένα τα πακέτα σε λίγες μέρες..:guitarist:

μολις επικοινωνησα με το μαγαζι, το οποιο με εκπληξη του περι παραδοσεων G20 καλεσε αμεσα την Intertech....
Η μεχρι στιγμης κατασταση (οπως μου μεταφερθηκε απο τον υπεύθυνο) είναι πως εχουν ηδη παραδοθεί οι Χ-20 (HD Ready) και οτι φορτηγο με τις G20 ερχεται μεγαλη Δευτέρα. Τρίτη θα είναι στο κατάστημα.
οσο αφορα τον ορο στα καταστηματα διαθεσιμη νταξ ολοι ετσι το κανουν....
οποτε υπομονη μια βδομαδα και βλεπουμε. αν καποιος γνωριζει κατιτις το ποσταρει με την σειρα του

πολυ καλημερα σας

Το βαπόρι απ' την Περσία αλλά και το ''φορτηγό απ' την Τσεχία'' δηλαδή, ένα πράγμα.........!!!!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε kemmotar και αναμένουμε αν μάθεις κάτι νεώτερο.

:offtopic: Eν αναμονή των νεων μοντέλων το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα προιόντων τεχνολογίας, σε ενημερωτικό του mail δίνει τα μοντέλα 2009/10 με εκπτώσεις -20% -Ισως είναι ευκαιρία για κάποιους για καμια plasma.

Αν έχει η 50αρα 2600, φαντάζομαι πόσο θα έχει η 65αρα...Κατάλαβα, όνειρο θερινής νυκτός η 65αρα...

2600 η 50VT20 αρα υπολογιζω 1500 η 50VT40 σε κανα δυο χρονακια και μαλιστα θα εχουν λογικα λυθει και τα πρωιμα προβληματα της τεχνολογιας 3D...