- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Panasonic TX-P42S20 review

Verdict:

The P42S20's plasma technology offers certain advantages - good motion handling, wide viewing angle, natural black levels - that few if any LCD rivals can match, making it an almost default purchase for some buyers with particular conditions to satisfy. But it's also got too many flaws to be a true, LCD-crushing plasma classic.

http://www.techradar.com/reviews/au...sonic-viera-tx-p42s20-680433/review?artc_pg=1

Πρόκειται για το Αγγλικό μοντέλο που περιλαμβάνει και HD δορυφορικό δέκτη.

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Το review ειναι του φιλου μας John Archer που ακομη δεν εχει καταλαβει τι ειναι αυτα τα 600 Hz που διαφημιζει η Panasonic...:D

...και θελει να κανει και δοκιμες τηλεορασεων τρομαρα του...

Δεν κατάλαβα ποιά είναι τα φοβερά αρνητικά (too many flaws) που εντόπισε...
Το soft SD μάλλον εννοεί, που όλοι οι άλλοι λένε ότι βελτιώθηκε από πέρσι...

Δεν κατάλαβα ποιά είναι τα φοβερά αρνητικά (too many flaws) που εντόπισε...

Ουτε ο ιδιος τα καταλαβε...:flipout:

Για να δειτε τις ψευτικες που ειναι οι δοκιμες του συγκεκριμενου κοιταξτε τι ειχε γραψει για την W4000 που εχω...

http://www.techradar.com/reviews/au...ma-and-lcd-tvs/sony-kdl-40w4000-387657/review

...μιλαμε για την ιδια τηλεοραση που δεν συγκρινεται σε εικονα με την S20...εδω δεν συγκρινεται ουτε καν με την U10...:a0210:

Υπάρχει κάποιο ποστ που να αναφέρει συνοπτικά τις διαφορές S20 - G20 όπως τελικά ισχύουν για τα εισαγόμενα στην Ελληνική αγορά μοντέλα; Χρήστο;

Μιας και εμφανίστηκαν οι πρώτοι κάτοχοι, έχουν ανοιχτεί τα νήματα...

Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...και...

Panasonic Plasma X20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...όλα τα reviews των δύο συγκεκριμένων μοντέλων που βρίσκετε ή οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να συζητήσετε γι' αυτά τα δύο μοντέλα...

.....στα νήματά τους πλέον....:a0210:

Καλημέρα. Να ενημερώσω κι εγω με την σειρά μου ότι δεν έχω αμελήσει το review, απλά δεν έχω παραλάβει ακόμα την Tv μου. Θα καλέσω σε λίγο τον αντιπρόσωπο εδώ να δω τι γίνεται. Απο Μ Δευτέρα έχει σταλεί και πρέπει να είναι εδώ πλέον. Με το που την παραλάβω θα της δώσω μια μέρα να αρχίσει να δουλευει , και στην επόμενη σας δίνω ένα πρώτο review.

Να είστε καλά και καλή Ανάσταση σε όλους!

Παιδιά, από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε για την u20, τι εικόνα έχετε σχηματίσει;

Με τα τελευταία κομμάτια της 42u10 να βρίσκονται περίπου στα 600 Ευρώ και τα πρώτα κομμάτια της 42 u20 να είναι στα 687 (pixmania) η λογική λέει να πάμε στη δεύτερη (αφού δούμε και την εικόνα από κοντά πρώτα βέβαια..) Τι πιστεύετε;

ΥΓ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το media player της, (θα τη βολέψω με wd), αν θα έχει 50 usb, σύνδεση με ethernet κλπ, παρά μόνο η ποιοτική εικόνα της. (για θέαση κυρίως hd και ποδοσφαίρου)

Από ότι διάβασα, η G20 δεν υποστηρίζει αρχεία mkv.
Γνωρίζετε αν υποστηρίζει η V20 ?
Υπάρχει περίπτωση να το υποστηρίξουν στο μέλλον με αναβάθμιση του firmware ?

Last edited:
Μια ερώτηση που είχα κάνει αλλά δεν είχε απαντηθεί:

Τελικά η panasonic θα βγάλει και 2η 65αρα plasma που δεν θα είναι 3d? Εκτός δηλαδή από την 3d 65vt20 θα υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο σε 65'' που δεν θα είναι 3d? Και αν ναι, έχουμε κάποιο λινκ για αυτό? Ευχαριστώ

παντως εκτος απ'το καλυτερο μαυρο η vt20 θα εχει και εντυπωσιακα καλυτερη κινηση τοσο απ'τη g20 οσο και απ'τη v20 χαρη στον γρηγοροτερο φωσφορο

λετε να δουμε επιτελους για πρωτη φορα ποδοσφαιρικο αγωνα τοσο κοντα σε ποιοτητα crt? μακαρι :)

http://translate.googleusercontent....&twu=1&usg=ALkJrhjrvt8qy6OYB11TpRqOYMX5UhoC7A

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνολογίες πλέον για να δει κανείς ποδοσφαιρικό αγώνα σε ποιότητα CRT από μία Plasma/LCD. Απλώς κάθεσαι στα 5 μέτρα απέναντι από τη 42άρα και είναι όλα εντάξει... :flipout: :flipout:

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνολογίες πλέον για να δει κανείς ποδοσφαιρικό αγώνα σε ποιότητα CRT από μία Plasma/LCD. Απλώς κάθεσαι στα 5 μέτρα απέναντι από τη 42άρα και είναι όλα εντάξει... :flipout: :flipout:
σωστο κι αυτο που λες φιλε μου lol...ειναι το μονο κολπο που μπορεις να κανεις μεχρι στιγμης για να ξεγελασεις τον εγκεφαλο

αλλα φαντασου τι ωραια θα ναι να βλεπεις πραγματικα χωρις blur καποτε σε μια λεπτη οθονη ε

παντως εκτος απ'το καλυτερο μαυρο η vt20 θα εχει και εντυπωσιακα καλυτερη κινηση τοσο απ'τη g20 οσο και απ'τη v20 χαρη στον γρηγοροτερο φωσφορο

Εντυπωσιακα καλυτερη κινηση δηλαδη θα βγαζει φτερα και θα πεταει?:flipout:

Α ρε marketing τι μας κανεις...μου θυμιζεις τον αλλο που ελεγε οτι λογω LED εχουν οι τηλεορασεις LCD καλυτερη κινηση...

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνολογίες πλέον για να δει κανείς ποδοσφαιρικό αγώνα σε ποιότητα CRT από μία Plasma/LCD.

Εγω παντως μια χαρα εβλεπα τα ματσακια μου χθες το βραδυ σε 50" απο 2.8 μετρα...μεσω Nova βεβαια αλλα η εικονα ηταν πολυ καλη (σε συνδυασμο με την U10 βεβαια)...:worshippy:

yperion κοιτα το λινκ που εβαλα και μετα μιλα...

αιντε αιντε και δεν μπορω να σε βρισω γιατι τελευταια μου εισαι συμπαθης

αιντε ξεκολλα

Καλά εντάξει το τελευταίο πράγμα που μένει εδω μέσα είναι να βριστούμε για την Τεχνολογία..

Ήμαρτον κύριοι..

yperion κοιτα το λινκ που εβαλα και μετα μιλα...

Καλα μην τα παιρνεις και σοβαρα...:ernaehrung004:

Απλως αν παμε συμφωνα με το marketing καθε χρονο οι τηλεορασεις εχουν χιλαδες βελτιωσεις και τα παλιοτερα μοντελα ειναι για τα μπαζα...κατι που βεβαια δεν ισχυει στην πραγματικοτητα...

Αν η V εχει λιγο καλυτερο φωσφορο καλο ειναι αλλα μην το παιρνουμε και μετρητοις οτι θα ειναι η διαφορα μεγαλη...

Αλλωστε η κινηση ηδη απο περυσι (και προπερσυ) στις Panasonic πλασμα ηταν αριστη , ποσο καλυτερη να γινει?

Εγω παντως μια χαρα εβλεπα τα ματσακια μου χθες το βραδυ σε 50" απο 2.8 μετρα...μεσω Nova βεβαια αλλα η εικονα ηταν πολυ καλη (σε συνδυασμο με την U10 βεβαια)...:worshippy:

Δεν με πιάνεις νομίζω... :p :p :p

Όσον αφορά τον φώσφορο της VT20, απλώς θα προσφέρει μειωμένο phosphor trailing...