- PANASONIC TV Line-up 2011 -

"Προσιτη αλλα ποιοτικη 3D".

Λενε οτι ειναι βαση απόδοσης μια Ferrari αλλα οι νεοπλουτοι μπορει να προτιμησουν μια Koenigsegg η Pagani.

Σκεψου να ειχα παρει και το sorbonne (πτυχιο στα Γαλλικα).:flipout:

ΥΓ. Ολοι "αγιογραφιες" κανουν στην Panasonic λες και στις αλλες εταιρειες δεν γραφουν ενα καρο ανοησιες.:p

http://www.erenumerique.fr/televise..._3d_abordable_mais_de_qualite-art-2847-2.html

Le contraste est techniquement un peu plus faible que sur GT20. Mais il faut relativiser ce résultat. La dalle Inifinite Black 2 vaut vraiment le détour. La version Pro est réservée au VT30, on a hâte d’y être. Pour autant, c’est la première fois que l’on observe une dalle aussi noire même en plein jour. Le filtre « High Contrast Filter » fait des merveilles. Le GT20 et le GT30 offrent un contraste équivalent dans l’obscurité, mais en plein jour, le GT30 est nettement plus utilisable. Cela dit, la 3D en journée reste du domaine de l’impensable. La perte de luminosité est trop importante.

αν κατάλαβα καλά χειρότερο μαύρο από την gt20 αλλά καλύτερη αντίθεση με φώς λόγω του φίλτρου που κάνει θαύματα?? ίδια αντίθεση περίπου ??? στο σκοτάδι αλλά πολύ καλύτερη η gt30 σε φώς???

Last edited:
ΥΓ. Ολοι "αγιογραφιες" κανουν στην Panasonic λες και στις αλλες εταιρειες δεν γραφουν ενα καρο ανοησιες.:p

Εννοείται... Απλά η πανασόνικ χαίρει λίγο μεγαλύτερης εκτίμησης σαν η βασίλισσα του αβίαστου μαύρου μετά την εξαφάνιση της πάιονηρ... :p

αν κατάλαβα καλά χειρότερο μαύρο από την gt20 αλλά καλύτερη αντίθεση με φώς λόγω του φίλτρου που κάνει θαύματα?? ίδια αντίθεση περίπου ??? στο σκοτάδι αλλά πολύ καλύτερη η gt30 σε φώς???

Θαύματα, θαύματα κάνει το νέο φίλτρο...
Είναι τόσο καλό, που ο reviewer δεν άντεξε, άνοιξε τα φώτα και έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες που δείχνουν την διαφορά, τις οποίες φυσικά έβαλε και στο άρθρο... :flipout:

[Όταν θες να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα ένα αρνητικό, το αναγράφεις περιληπτικά, και το συμψηφίζεις άμεσα με ένα θετικό ή ένα αρνητικό από άλλη τηλεόραση....]

Εννοείται... Απλά η πανασόνικ χαίρει λίγο μεγαλύτερης εκτίμησης σαν η βασίλισσα του αβίαστου μαύρου μετά την εξαφάνιση της πάιονηρ... :p

Δεν το ειπες σωστα. Μεγαλυτερης εκτιμησης χαιρει λογω οτι ειναι η κορυφαια κατασκευαστρια πλασμα τηλεορασεων (σε αντιδιαστολη με τα LED/LCD μονιτορ).-bye-

υπάρχει κανένα review για p42u30 & p42s30?
η p42u30 είναι στα επίπεδα της p42s20?
:drummer:

Όχι η U30 είναι κατώτερη μιας και δεν διαθέτει Frame interpolation.Και εάν είναι σαν την u20 θα έχει και πρόβλημα με σήματα 50hz.

Απάντηση: Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Έχει ρυθμιστικά η C για το γάμμα; Βάλανε στην φετινή σειρά και στις φτηνές;
Πάντως το μαύρο στις φτηνές το βλέπω στο 0.04-0.05...
Και η αντίθεση είναι on/off, αν δεχτούμε ότι το 138 δεν είναι σε κανένα μικροσκοπικό παράθυρο...

Για το gamma πιθανόν να υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κρυφό μενού,οπότε επιφυλασσόμαστε να το δούμε όταν θα έρθει από τα μέρη μας η τηλεόραση.

Αυτό που μου κάνει και εμένα περισσότερο εντύπωση είναι όντος η υψηλή τιμή φωτεινότητας του πάνελ.

Με 130+ nits φωτεινότητας σε entry level μοντέλο (λογικά με μέτρηση 25% παράθυρο)και με λυμένα τα προβλήματα των rising black level,floating blacks ίσως να δούμε κάτι πραγματικά καινούργιο από την Panasonic για εφέτος.

Υπομονή.

Kuro Level Black Levels

To date, the Pioneer Kuro plasmas (discontinued in 2009) hold the record for the deepest blacks of a plasma display. Backing up the statement from the Panasonic engineer at the New York City press briefing above regarding black levels, Everard reports from Japan the response from Panasonic’s Mitch Mitsuda regarding if the Panasonic plasmas can reproduce deep blacks like those seen in a 2009 Pioneer press demonstration, Mitsuda said “We can reproduce that in 2011 models’ – pause – ‛in a pitch black room’.

http://hdguru.com/panasonic-proclai...blacks-for-its-2011-plasma-tvs/4241/#comments

κατά την ταπεινή μου γνώμη τέτοιες δηλώσεις μόνο κακό κάνουν σε κατά γενική ομολογία πολύ καλές τηλεοράσεις.

Panasonic Viera Connect & Viera Market

Panasonic Viera Market

vieraconnect-1.jpg

vieraconnect-5.jpg

iPad Control

vieraconnect-6.jpg

running App

vieraconnect-7.jpg

vieraconnect-8.jpg

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1299759278

Μιλησα με ενα μαγαζι απο γνωστη αλυσιδα (ενδιαφερομαι για την p42g30) και μου ειπε την αλλη παρασκευη 8α την εχω σπιτι με τιμη λιγο πιο κατω απο skroutz. Ελπιζω να μην απογοητευτω μιας και δεν υπαρχει καποιο review.

Μιλησα με ενα μαγαζι απο γνωστη αλυσιδα (ενδιαφερομαι για την p42g30) και μου ειπε την αλλη παρασκευη 8α την εχω σπιτι με τιμη λιγο πιο κατω απο skroutz. Ελπιζω να μην απογοητευτω μιας και δεν υπαρχει καποιο review.

συμφωνώ για το review αν και υπάρχει ο προκάτοχος της g20 με εξαιρετικές κριτικές. και λογικά βλέπω να αργεί το review της μιας και δεν εισάγεται στην αμερική και όλοι θα πέσουν πάνω στα κορυφαία μοντέλα αρχικά (kuro killer, terminator, evaporator, eliminator, etc).

στο σκρουτζ έχει 889 - εσύ την παίρνεις λιγότερο. έχει κάτι άλλο υπόψη σου σε 42 ιντσες σε παραπλήσια τιμή που να το βαζεις δίπλα ???

... και όλοι θα πέσουν πάνω στα κορυφαία μοντέλα αρχικά (kuro killer, terminator, evaporator, eliminator, etc).

:flipout::flipout:

Ξεχασες το elevator.-bye-

YΓ1. Δικιο εχεις παντως.

ΥΓ2. Στα 899 το πολυ πολυ καποιος να παρει μια Edge LED , δηλαδη μια μετριοτητα σε ποιοτητα εικονας σε φανταχτερο λεπτο περιτύλιγμα.

Ε, σε αυτά τα χρήματα την μετριότητα δεν την γλιτώνεις. Τουλάχιστον, ίσως πάρεις ποσότητα (σε ίντσες). Κάτι είναι και αυτό...

Γειά σας παιδιά μετά από πολύ καιρό...:ciao:

Πού θα μπορούσα να δω συγκριτικά τα χαρακτηριστικά των s30 και g30;
Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η S30 είναι "υποδεέστερη" της g30.
Βλέπω όμως ότι η πρώτη κοστίζει 1000€ και η δεύτερη 899€ (τουλάχιστον για την ώρα).
Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά;;; :hmmmm2:

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Γειά σας παιδιά μετά από πολύ καιρό...:ciao:

Πού θα μπορούσα να δω συγκριτικά τα χαρακτηριστικά των s30 και g30;
Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η S30 είναι "υποδεέστερη" της g30.
Βλέπω όμως ότι η πρώτη κοστίζει 1000 και η δεύτερη 899 (τουλάχιστον για την ώρα).
Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά;;; :hmmmm2:

σωστή είναι η εντύπωση σου g30>s30. αν μιλάς για την τιμή της s30 στο progressive αυτή μάλλον είναι τιμή καταλόγου και την έχει αφήσει έτσι. η τιμή της g30 είναι η street price. όταν πάρουν τιμές και τα υπόλοιπα καταστήματα θα πέσει κάτω από τα 899 η τιμής της s.

Ε, σε αυτά τα χρήματα την μετριότητα δεν την γλιτώνεις. Τουλάχιστον, ίσως πάρεις ποσότητα (σε ίντσες). Κάτι είναι και αυτό...

42 ταπεινές ιντσούλες παίρνει ο άνθρωπος. 2d μοντέλο είναι πόσο να την βάζανε????