- PANASONIC TV Line-up 2011 -

Ποιά έτερη βρε; Εσύ ψήφισες "καμία, ήταν όλες χάλια"..... :flipout:

Ε, όλες ήταν, αλλά σε κάποια θα έβλεπα ταινία σε λαγούμι....
αλλού το έγραψα, και κάποιος το κάρφωσε.... :flipout:

Καλημέρα.
Μιλούσα για FVM. Με όσα διαβάζω, καταλαβαίνω πως η τεχνολογία έχει τόσο πολύ προχωρήσει που μπορεί μεν οι Kuro να είναι αναφορά, πλην όμως το επίπεδο τους, πλέον, το φτάνεις με τα μισά λεφτά. και με καλύτερο design, πιο λεπτό και όμορφο. Οι κάτοχοι kuro έριξαν, κυριολεκτικά, έναν κουβά λεφτά, στην ουσία για να επιδοτήσουν τις επόμενες γενιές Plasma. Ή όχι?

Για κοιτα και την ουσια, διαβασε εδω. http://crave.cnet.co.uk/televisions...greatest-gadget-of-the-21st-century-50001368/ Διοτι η ουσια ειναι η εικονα και τιποτα αλο. :firstprize:

Panasonic TX-L42E30E

0572676.jpg

Τιμές:
http://www.skroutz.gr/s/322030/Panasonic-TX-L42E30E-42".html

Panasonic G30 & S30 Full Specifications & Prices

Σειρά [G30]
Θα περιλαμβάνει τις:

• TX-P50G30 ενδεικτική τιμή 1800
  • TX-P46G30 ενδεικτική τιμή 1550
  • TX-P42G30 ενδεικτική τιμή 1300
Xαρακτηριστικά

• Σχεδίαση [Flush]
  • Πάνελ NeoPlasma 14ης γενιάς
  • Ανάλυση [Full HD]
  • Infinite Black
  • High contrast filter
  • Ιntelligent Frame Creation Pro
  • 3D color Management
  • Deep Color & x.v.YCC
  • 600Hz Sub-field Drive
  • Eπεξεργασία [V-real live]
  • Πιστοποίηση THX & ISFccc
  • Super Resolution
  • Πλατφόρμα VIERA Connect
  • Πρωτόκολο DLNA
  • VIERA Image Viewer [Photo/ Video/ Music]
  • VIERA Link
  • WiFi Ready
  • VIERA Tools
  • Δέκτες [Αnalogue/ DVB-T/ DVB-S/S2]
  • Λειτουργίες PAT
  • Eγγραφή σε ΗDD.
  • Aναπαραγωγή ΑVCHD, DivX HD, MKV, MPEG4, JPEG, MP0, MP3, ACC
  • 3x USB [Wireless LAN, Keyboard, Αναπαραγωγή/Eγγραφή HDD, Skype]

Σειρά [S30]
Θα περιλαμβάνει την:

• TX-P42S30 ενδεικτική τιμή 1000
Xαρακτηριστικά

• Σχεδίαση [Flush]
  • Πάνελ 14ης γενιάς [όχι ΝeoPlasma]
  • Ανάλυση [Full HD]
  • Superb Contrast [όχι Ηigh Contrast Filter]
  • Ιntelligent Frame Creation Pro
  • 3D color Management
  • Deep Color & x.v.YCC
  • 600Hz Sub-field Drive
  • Eπεξεργασία [V-real live]
  • Πλατφόρμα VIERA Connect
  • VIERA Image Viewer [Photo/ Video/ Music]
  • VIERA Link
  • WiFi Ready
  • VIERA Tools
  • Δέκτες [Αnalogue/ DVB-T]
  • Λειτουργίες PAT
  • Aναπαραγωγή ΑVCHD, DivX HD, MKV, MPEG4, JPEG, MP0, MP3, ACC
  • 2x USB [Wireless LAN, Keyboard, Αναπαραγωγή HDD, Skype]
Πηγή

χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι η g30 δεν θα έχει δορυφορικό δέκτη dvb-s/s2. μόνο οι gt και vt θα έχουν.

Εγώ έχω απόσταση θέασης γύρω στα 3m και σκεφτόμουν για μια 50άρα.

Το σίγουρο είναι, ότι λόγω συγκεκριμένων οικογενειακών συνθηκών, θα χρειαστώ νέα τηλεόραση τις επόμενες π.χ. 40-50 μέρες.

Να κάνω τώρα κάποια κίνηση λέτε, ή να περιμένω τη σειρά 30;

Και ποιά προτείνετε, από κάθε σειρά;

Το budget είναι γύρω στα 1300.

Οι νέες σειρές αναμένονται βελτιωμένες, έχουν και πιο σύγχρονο design (δευτερεύων παράγοντας παραδοσιακά όταν μιλάμε για Plasma Panasonic που έχουν κύριο όπλο την εικόνα). Καλό θα ήταν, κατά την γνώμη μου, να περιμένεις.

Τα 1300 ευρώ 'μάλλον' επαρκούν για την επερχόμενη 50G30 (αν δεν δούμε τις αληθινές τιμές καταστημάτων όλα είναι υποθέσεις). Λίγο παραπάνω, μαλλον, θα κάνει η 50ST30 με κύρια διαφορά την υποστήριξη 3D.

Αν επείγεσαι μπορείς να ψάξεις από την προηγούμενη, πλέον, σειρά 20 την 50G20.. αν βρίσκεται ακόμα στα ράφια των καταστημάτων. Δεν το γνωρίζω αυτό.

Για τιμές της 50G20 κοίτα εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/259760/Panasonic-TX-P50G20E-50.html?keyphrase=50G20

Για εκτιμήσεις τιμών της νέας σειράς κοίτα εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71457&page=24

Για, σε μεγαλύτερο βάθος συζήτηση μελλοντικής αγοράς σου, υπάρχει το υποφόρουμ "Αγορά νέας τηλεόρασης".

Σε κάθε περίπτωση καλοθέατη η μελλοντική σου τηλεόραση :ernaehrung004:

Last edited:
Κοινώς δεν θα βλέπονται πάλι. Posterisation, phosphor trailing, dithering, και αποκριάτικα πρόσωπα...

Ο χαρακτηρισμός "NeoPDP" ή "NeoPlasma" αποτελεί στάμπα που υποδηλώνει τα "καλά" μοντέλα κι όχι τον τύπο του πάνελ...

Π.χ. το 2010, η V20 και η G20, χαρακτηρίζονταν "NeoPDP" και οι δύο, ενώ φορούσαν διαφορετικά πάνελ, ενώ το 2009, η G10 χαρακτηρίζονταν "NeoPDP", με τις S10 και U10, που φορούσαν ακριβώς το ίδιο πάνελ να θεωρούνται "απλές" Plasma...

Panasonic marketing rulez... :p :flipout:

Last edited:
Ο χαρακτηρισμός "NeoPDP" ή "NeoPlasma" αποτελεί στάμπα που υποδηλώνει τα "καλά" μοντέλα κι όχι τον τύπο του πάνελ...

Π.χ. το 2010, η V20 και η G20, χαρακτηρίζονταν "NeoPDP" και οι δύο, ενώ φορούσαν διαφορετικά πάνελ, ενώ το 2009, η G10 χαρακτηρίζονταν "NeoPDP", με τις S10 και U10, που φορούσαν ακριβώς το ίδιο πάνελ να θεωρούνται "απλές" Plasma...

Panasonic marketing rulez... :p :flipout:

Εγώ δεν μένω σε ονομασίες χωρίς νόημα, απλά δεν ξαναγοράζω φτηνό πανασόνικ πάνελ, όπως και αν το ονομάζει. Εκτός αν θέλω να βλέπω τα πρόσωπα όπως τα ζωγραφίζουν παιδάκια με νερομπογιές...

Εγώ δεν μένω σε ονομασίες χωρίς νόημα,

Mα το σχόλιο σου αφορούσε διαχωρισμό, βάσει ονομασίας χωρίς νόημα... :p

Eν πάσει περιπτώσει, θα έλεγα πως το συμπέρασμα ότι η φετινή φτηνή σειρά της Panasonic θα είναι μάπα, επειδή η περσινή είχε τα προβλήματα της, έχει την ίδια εγκυρότητα με την περσινή βεβαιότητα ότι η U20 θα είναι καλύτερη της U10 ή με την προπερσινή βεβαιότητα ότι οι ΡΧ80 θα εμφανίσουν τις πράσινες γραμμές της ΡΧ70.

Ας περιμένουμε να τις δούμε πρώτα, πριν να είμαστε απόλυτοι στην κρίση μας... ;)