- PANASONIC TV Line-up 2011 -

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Οι σειρες s και g μπορούν να παίξουν απ'ευθείας από usb stick ή από εξωτερικό σκληρό;

Αν ναι παίζουν όλα τα format με Ελληνικούς υπότιτλους ή χρειάζονται εξωτερικό media player;

αν δεν υπάρξει κάποιος κάτοχος ή κάποιο review (που συνήθως δεν αναφέρουν τέτοια πράγματα) είναι δύσκολο να ξέρει κάποιος. οι φετινές θα παίζουν mkv όμως είναι άγνωστο αν θα υποστηρίζουν εξωτερικούς / ελληνικούς υποτιτλους και αν αποκωδικοποιούν σήματα dts. νομίζω ότι οι περυσινές σειρές δεν τα πήγαιναν καλά με mkv.

Ναι αλλα η κινηση στις LCD 200 Hz λογω σφαλματων του motion interpolation κανει τα γραμματα να μην διαβαζονται στην 4η γραμμη.

Αρα πρακτικα εχουμε ισοπαλια.

Αν η Panasonic φτιαξει το bug τοτε ακομη και χωρις IFC οι πλασμα της θα εχουν 4/4 γραμμες οπως γινεται με σηματα 60 Hz.

Τα δικά μου κριτήρια στο τεστ είναι εντελώς διαφορετικά. Εμένα δεν μου αρκεί να διαβάζονται... Εμένα με νοιάζει να είναι και καθαρά. Οπότε για 4η γραμμή δεν το συζητώ καν... 3 και με το ζόρι...
Οι περισσότερες ζήτημα αν πιάνουν τις 2. Οι μη IFC-άτες panasonic, είναι στο 0.

Σχετικά με τις 200 Hz, το μεγαλύτερο όφελος έρχεται από το scanning backlight σε αυτό το τεστ, όχι τόσο από το interpolation, που βοηθά λιγότερο. Αλλά ακόμα και με τα λάθη του interpolation (π.χ. να κολλάνε γράμματα μεταξύ τους) νομίζω το διπλό είδωλο είναι πιο προβληματικό.
Αλλά ανάβεις το IFC (αν υπάρχει) και τελειώνεις με αυτό...

Υπηρχε και video απο την Panasonic U10 στο τεστ αυτο και νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι τουλαχιστον 3 γραμμες τις "εχει". Αυτη η επιδοση "ισοφαριζει" την Samsung C8000.

Στα 60 Hz δεν υπαρχει διπλο ειδωλο αλλα μονο phosphor trails.

Υπηρχε και video απο την Panasonic U10 στο τεστ αυτο και νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι τουλαχιστον 3 γραμμες τις "εχει". Αυτη η επιδοση "ισοφαριζει" την Samsung C8000.

Εγώ θα περιμένω το βίντεο από την U20... :flipout:
Θα βγει, δεν θα βγει;;; :BDGBGDB55:
[Η U10 ήταν ένα σημείο μόνο στην ιστορία των φθηνών πανασόνικ πλάσμα. Οι μεταγενέστερες δεν είναι κλειδωμένες G, είναι fullhd C... Απλώς διπλασιασμός καρέ, και αν μας αρέσει... -bye-]

Panasonic Viera TX L42E30 την έχετε δει;

(δεν μπόρεσα να εντοπίσω το νήμα γι αυτό το μοντέλο, αν υπάρχει...)

Χθες περνώντας βόλτα από Public όπου εργάζεται φίλος, είδα και κάναμε μια σύντομη δοκιμή στην καινούρια Panasonic TX L42E30 που ήταν φρέσκια στο μαγαζί... θα έλεγα πως ήταν η καλύτερη από τις τηλεοράσεις που είχαν στο κατάστημα, σε demo Blu-ray ταινίας (στο συγκεκριμένο κατάστημα οι συνθήκες φωτισμού είναι ανεκτά καλές για τις περισσότερες συσκευές).
Προσωπικά αν και είμαι λάτρης της προβολής και όχι των TV γενικά και μ' αρέσουν οι LCD λιγότερο από τις Plasma και οι LED ακόμη λιγότερο (εως καθόλου), εντυπωσιάστηκα αρκετά από το συγκεκριμένο μοντέλο.
Θα έλεγα πως είναι η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε TV, έστω 42 ιντσών.
Στην πρώτη ματιά νόμιζα πως ήταν καινούριο μοντέλο plasma.
Η τελευταία μη Plasma τηλεόραση που μου άρεσε ήταν η Samsung C750.
Γράφει-παίζει και από σκληρό δίσκο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της.
Από ότι είδα πρέπει να "δηλώσεις" τη συσκευή με τον αριθμό της για ενεργοποίηση του divX codec. Εμείς δοκιμάσαμε sample MKV από φλασάκι USB, το έπαιζε αν και όχι τέλεια εικόνα (πιθανόν να ήταν χαμηλής ποιότητας το δείγμα του φίλου), αλλά τους Ελληνικούς υπότιτλους δεν τους εμφάνιζε σωστά.
Περισσότερες εντυπώσεις κανείς;

Offtopic:

Εγώ πάντως δεν είδα διαφορά στον αλγόριθμο motion plus 200hz μεταξύ (2009 - 46B8000) και 2010 C8000...Δεν γνωρίζω εάν υπήρξε στα 100hz κάποια βελτίωση βέβαια.

Re: Panasonic Viera TX L42E30 την έχετε δει;

Andre74 την είδες καθόλου να παίζει τηλεοπτικό σήμα ??
Κι αν ναι σε ικανοποίησε ??

Απάντηση: Panasonic Viera TX L42E30 την έχετε δει;

Μόλις βρω ευκαιρία να ξαναπεράσω θα ζητήσω να δω τηλεοπτικό αν υπάρχει κεραία...αλλά μην περιμένεις με 2-3 λεπτά θέασης να μπορώ να πω με σιγουριά...

εγω παντος σκοπευω να παρω τηλεοραση το καλοκαιρι και μαλλον θα παω για πανασονικ πλασμα γιατι βλεπω πολλες ταινιες και αρκετη μπαλα.
περιμενω να δω τι καλο θα βγαλει.

το κακο με της πανασονικ ειναι οτι δεν ειναι τοσο δικτυωμενες σε σχεση με της led samsung or lg.

Ερώτηση:

Ποιά θα είναι η καλύτερη Pany 65αρα 2D και όχι 3D?

στην αμερική νομίζω η s. στην ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί για την ώρα 65άρα σε 2d παρά μόνο το κορυφαίο μοντέλο 65vt30 (3d). το καλύτερο μοντέλο σε 2d θα είναι η 50g30 (μέγιστες ίντσες).

στην αμερική νομίζω η s. στην ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί για την ώρα 65άρα σε 2d παρά μόνο το κορυφαίο μοντέλο 65vt30 (3d). το καλύτερο μοντέλο σε 2d θα είναι η 50g30 (μέγιστες ίντσες).

Σειρά V30 δεν θα βγει;

Panasonic TX-P42C3B TV Review:

product.jpg

Pre-calibration

pre-rgb.jpg

post-gamma-tracking.jpg
post-gamma.jpg

Post-calibration

post-cie.jpg

post-rgb.jpg

post-gamma-tracking2.jpg
post-gamma2.jpg

Luminance

post-colour-lum.jpg

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42c3b-tx-p42c3-201103211056.htm

Τιμές Skroutz:

http://www.skroutz.gr/s/320336/Panasonic-TX-P42C3E-42.html?keyphrase=Panasonic+TX-P42C3E+42

Θα έλεγα "σκούρα" τα πράγματα, αλλά μάλλον φωτεινά είναι... :flipout:
Μαύρο στο 0.04 cd/m2, και μαύρο στην σκακιέρα 0.17 cd/m2.
Δηλαδή και κακή στάθμη ηρεμίας, αλλά και floating blacks. Μάλιστα...

Προβλέπω τα μοντέλα του 2010 να γίνονται ανάρπαστα (όσα μείνανε...)
Και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνεται μετά τις 1500 ώρες...

Τελικά αντί για "φθηνές" έλεγα τις προσιτές πανασόνικ πλάσμα του 2011 "φτηνές". Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσω το "φτηνιάρες"... :flipout:

[Με έχει εκνευρίσει λίγο η απαξίωση των προσιτών μοντέλων της πανασόνικ από την ίδια. Έσκασε ένα πυροτέχνημα το 2009 με την U10, και από τότε πασάρει χειρότερα ως κακά μοντέλα σαν διαδόχους...]