vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
μήπως πρόσεξες αν αναπαράγει ο player 24p. κατά την αναπαραγωγή το ifc παρέμενε ετσι ή γινόταν 24p smooth cinema????
μήπως πρόσεξες αν αναπαράγει ο player 24p. κατά την αναπαραγωγή το ifc παρέμενε ετσι ή γινόταν 24p smooth cinema????
Η βάση αφήνει την τηλεόραση να περιστραφεί;![]()
παιδια ξερει κανεις ποτε ερχεται Ελλαδα vt50(εξωτερικο κυκλοφορει).Και περιπου σε τιμη?Γιατι σε skrutz βλεπω υπερβολικες τιμες! 2289 η 50" οταν εξωτερικο εχει 2.000?πανε καλα?φαντασου να μην ειχαμε και κριση τι τιμες θα βλεπαμε..
βεβαια οι τιμες στο skrutz ειναι πλασματικες αφου η τελεοραση ακομα δεν κυκλοφορει Ελλαδα,αλλα εμενα γιατι κατι μου λεει οτι καπου εκει θα ξεκινησουν οι τιμες?
polaki ποια η διαφορα st50 απο την vt50 που θελω να παρω εγω?Δεν ειμαι ασχετος απλα πρωτη φορα περνω Plasma και δεν ειμαι πολυ ψαγμενος σε αυτο τον τομεα!Αν ειναι να γλυτωσω τοσα λεφτα γιατι οχι!Απλα θελω να ξερω της διαφορες,και να καποιος αλλος ξερει να με βοηθησει!
polaki ποια η διαφορα st50 απο την vt50 που θελω να παρω εγω?Δεν ειμαι ασχετος απλα πρωτη φορα περνω Plasma και δεν ειμαι πολυ ψαγμενος σε αυτο τον τομεα!Αν ειναι να γλυτωσω τοσα λεφτα γιατι οχι!Απλα θελω να ξερω της διαφορες,και να καποιος αλλος ξερει να με βοηθησει!
Υ.Γ polaki εισαι ο γνωστος polakis fifakias? ζητω το Fifa 12...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.