- PANASONIC TV Line-up 2012 -

μήπως πρόσεξες αν αναπαράγει ο player 24p. κατά την αναπαραγωγή το ifc παρέμενε ετσι ή γινόταν 24p smooth cinema????

Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

μήπως πρόσεξες αν αναπαράγει ο player 24p. κατά την αναπαραγωγή το ifc παρέμενε ετσι ή γινόταν 24p smooth cinema????

Βασίλη δεν πρόσεξα εάν αυτομάτως ο player γύρναγε σε 24p smooth cinema.

Εάν θυμάμαι καλά, κατά την διάρκεια αναπαραγωγής σου έδινε την δυνατότητα να ¨παίξεις¨ με οποιαδήποτε ρύθμιση στο ifc.

145-inch 8K plasma display announced by Panasonic and NHK

http://www.theverge.com/2012/4/27/2979902/panasonic-nhk-145-inch-8k-plasma-display
panasonicpress10_large16.jpg

πάντως αυτοί οι γάλλοι παραείναι αναξιόπιστοι. ξεχνάνε να βάλουν τιμές στο διάγραμμα του uniformity
happy0005.gif

[TABLE="width: 100%"]
[tr="bgcolor: #25497F"][td]Μοντέλο[/td][td]Μαύρο ηρεμίας[/td][td]Μαύρο ANSI[/td][td]Λευκό ηρεμίας[/td][td]Λευκό ANSI[/td][td]Αντίθεση ANSI[/td][td]Review[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]V/VT series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P50VT50B[/td][td]-[/td][td]0.0095 cd/m²[/td][td]137 (THX)/89 (PRO) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #F4F5F5"][td]TX-P50VT50B[/td][td]0.009 cd/m²[/td][td]0.012 cd/m²[/td][td]105 (THX)/80 (PRO) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]HDTVtest[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P50VT50[/td][td]0.02 cd/m²[/td][td]-[/td][td]146.2 (THX) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Enumerique[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]G/GT series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P50GT50B[/td][td]0.008 - 0.015 cd/m²[/td][td]0.011 cd/m²[/td][td]137 (THX)/222 (THX Bright) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]S/ST series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TC-P50ST50[/td][td]0.0161 cd/m²[/td][td]0.0171 cd/m²[/td][td]150.75 cd/m² (calibrated)[/td][td]100.73 cd/m²[/td][td]5350:1[/td][td]Robert Zohn[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #F4F5F5"][td]TC-P50ST50[/td][td]0.0168/0,0096 (268Η) cd/m²[/td][td]-[/td][td]205.57 cd/m² (Max)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]D-Nice[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P42ST50B[/td][td]0.009 cd/m²[/td][td]0.012 cd/m²[/td][td]136 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]HDTVtest[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #F4F5F5"][td]TX-P50ST50B[/td][td]0.008 cd/m²[/td][td]0.011 cd/m²[/td][td]~ 90 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TC-P55ST50[/td][td]0.0171 cd/m²[/td][td]-[/td][td]133.48 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]CNET[/td][/tr]
[/TABLE]​

Last edited:
παιδια ξερει κανεις ποτε ερχεται Ελλαδα vt50(εξωτερικο κυκλοφορει).Και περιπου σε τιμη?Γιατι σε skrutz βλεπω υπερβολικες τιμες! 2289 η 50" οταν εξωτερικο εχει 2.000?πανε καλα?φαντασου να μην ειχαμε και κριση τι τιμες θα βλεπαμε..
βεβαια οι τιμες στο skrutz ειναι πλασματικες αφου η τελεοραση ακομα δεν κυκλοφορει Ελλαδα,αλλα εμενα γιατι κατι μου λεει οτι καπου εκει θα ξεκινησουν οι τιμες?

Οι Γάλλοι πάντως προτείνουν σαν αγορά την 50ST50.

Για να μην σου πω ότι την αγοράζεις και σε 55" και πάλι σου μένουν και ρέστα.

παιδια ξερει κανεις ποτε ερχεται Ελλαδα vt50(εξωτερικο κυκλοφορει).Και περιπου σε τιμη?Γιατι σε skrutz βλεπω υπερβολικες τιμες! 2289 η 50" οταν εξωτερικο εχει 2.000?πανε καλα?φαντασου να μην ειχαμε και κριση τι τιμες θα βλεπαμε..
βεβαια οι τιμες στο skrutz ειναι πλασματικες αφου η τελεοραση ακομα δεν κυκλοφορει Ελλαδα,αλλα εμενα γιατι κατι μου λεει οτι καπου εκει θα ξεκινησουν οι τιμες?

οι τιμές από εκεί που βλέπεις θα ξεκινήσουν. σιγά σιγά μέσα στο καλοκαίρι θα πάρουν πτωτική πορεία και μεγαλύτερη από φθινόπωρο. ετσι γίνεται κάθε χρονιά με τις πανασονικ.

55st50 για μενα φετος. Αρκει να την πανε στα 1500 -1600 αλλιως με τιποτα...

polaki ποια η διαφορα st50 απο την vt50 που θελω να παρω εγω?Δεν ειμαι ασχετος απλα πρωτη φορα περνω Plasma και δεν ειμαι πολυ ψαγμενος σε αυτο τον τομεα!Αν ειναι να γλυτωσω τοσα λεφτα γιατι οχι!Απλα θελω να ξερω της διαφορες,και να καποιος αλλος ξερει να με βοηθησει!
Υ.Γ polaki εισαι ο γνωστος polakis fifakias? ζητω το Fifa 12...

ευχαριστω φιλε!Vt50 θα παρω αν και τωρα που πηρα ενα μαγαζι στην Αθηνα 2270 μου την αφηνε διαθεσιμη σε 5-6 μερες μου ειπε σε 50"!Ειναι αρκετα τα λεφτα για Plasma θα περιμενω λιγο μηπως και πεσει η τιμη της!

Πιστεύω ότι και φέτος η πιο καλή σειρά θα είναι η gt50. Πολύ πιο φθηνή από την vt50, πιο φωτεινή, με ελάχιστα χειρότερο κοντράστ και μαύρο.
Οι τιμές θα πέσουν όταν ξαναφορέσουμε παλτά (καλά Χριστούγεννα, δηλαδή).

πως γινεται ομως jimitsis να ειναι αρκετα φθηνοτερη η gt50 απο την vt50 και να ειναι και καλυτερη?οταν λες ελαχιστα χειροτερο μαυρο θα εχει clouding?η Gt50 ειναι plasma η Led?

Πιο καλή εννοώ value for money. Φυσικά και είναι plasma, οπότε no clouding available!

polaki ποια η διαφορα st50 απο την vt50 που θελω να παρω εγω?Δεν ειμαι ασχετος απλα πρωτη φορα περνω Plasma και δεν ειμαι πολυ ψαγμενος σε αυτο τον τομεα!Αν ειναι να γλυτωσω τοσα λεφτα γιατι οχι!Απλα θελω να ξερω της διαφορες,και να καποιος αλλος ξερει να με βοηθησει!

H VT50 έχει πιο εξελιγμένο αντιανακλαστικό φίλτρο , ένα επιπλέον HDMI , πιο μεγάλη γκάμα ρυθμιστικών για την εικόνα , δορυφορικό δέκτη , πιο όμορφο design και ίσως και άλλα που τώρα μου διαφεύγουν.

Αν η ST50 ειναι το Nissan GT-R τότε η VT50 ειναι η ειδική εκδοση Track Pack.

Υ.Γ polaki εισαι ο γνωστος polakis fifakias? ζητω το Fifa 12...

Χεχε ναι ο γνωστός Polakis του fifa είμαι. Τώρα για τις διαφορές, στις είπε πάνω κάτω ο yperion. Η vt πιστεύω δεν θα είναι και κατά πολύ καλύτερη. Value for money τα site δίνουν την st50 πάντως...