Θέλω πριν το καλοκαίρι να αγοράσω τηλεόραση Plasma στις 50 ίντσες και σε τιμή κοντά στα 1500 ευρώ. Μάλλον είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα, Panasonic TX-P50G10 & LG 50PS8000. Τα επέλεξα γιατί η μεν Panasonic θεωρείται πλέον μετά την αποχώρηση της Pioneer, ο καλύτερος κατασκευαστής Plasma, και η LG γιατί έχει το ομορφότερο design που έχω δει σε τηλεοράσεις λογικής τιμής, πράγμα για μένα πολύ σημαντικό για ένα τόσο μεγάλο όγκο στο σαλόνι μου, και για το THX certification.
Αν και η LG ακόμα αναμένεται στην Ελληνική αγορά, η τιμή της προβλέπεται να είναι αρκετά χαμηλότερη από την Panasonic και κάτω από 1500€. Η Panasonic από την άλλη είναι πιθανό να πέσει μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες. Ακούω τις γνώμες σας συγκρίνοντας τα 2 αυτά μοντέλα, κατά πόσο αξίζει η διαφορά των χρημάτων τους;
Αν και η LG ακόμα αναμένεται στην Ελληνική αγορά, η τιμή της προβλέπεται να είναι αρκετά χαμηλότερη από την Panasonic και κάτω από 1500€. Η Panasonic από την άλλη είναι πιθανό να πέσει μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες. Ακούω τις γνώμες σας συγκρίνοντας τα 2 αυτά μοντέλα, κατά πόσο αξίζει η διαφορά των χρημάτων τους;