Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Breaking News

I've just been on the Phone to Panasonic UK, and they have said there's a definite fix for our Picture Proscessing Problems, they are just in the proscess of ironing out the details, and how to implement it all.

He also said this issue had been fully resolved in Japan.

He said this affects quite a lot of Customers, and Panasonic are very commited to their customers, and to fixing this.

When I told him that a lot of customers have been told different things by different staff, he apologised for that, and said a lot of staff didn't know what to say.

So all customers who haven't managed to leave their details with Panasonic UK Customer Support, please phone them back with all your details, including Model Number, Serial Number, Date Of Purchase, etc.

If you get a staff member that won’t take your details, (They should do now) tell them what I’ve just told you, and make sure they take your details.

Best wishes,

Paul.

να κανουμε εναν τελικο απολογισμο του προβληματος?δηλαδη...απο οσους ειμαστε κατοχοι της tv η αλλοι που την εχουν δει σε φιλο-γνωστο τι αποτελεσμα εχουμε?1 στις 3, 4 στις 5?γιατι τελικα απο οτι καταλαβα εγω ,καποιες το εχουν και αναλογως το μεσω,την συνδεση κοκ. το καταλαβαινουν λιγο η πολυ και υπαρχουν και καποιες που ειναι μια χαρα.(βλ.Στεργιος,funkia)

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Αύριο -πρώτα ο Θεός- παραλαμβάνω τη δικιά μου, οπότε θα σας το αναφέρω.

Από το μαγαζί που την πήρα (είναι φίλος) μου είπε ότι κανένας από τα περίπου 20 κομμάτια που έδωσε δεν παραπονέθηκε για το παραμικρό.

Είδωμεν.

Αύριο -πρώτα ο Θεός- παραλαμβάνω τη δικιά μου, οπότε θα σας το αναφέρω.

Από το μαγαζί που την πήρα (είναι φίλος) μου είπε ότι κανένας από τα περίπου 20 κομμάτια που έδωσε δεν παραπονέθηκε για το παραμικρό.

Είδωμεν.

Δεν θα ήταν avclubίτες μάλλον. :firstprize:

Παιδιά καλώς σας βρήκα καταρχήν!

Παρόλα αυτά που διάβασα για το πρόβλημα που έχει την παρήγγειλα κι εγώ ύστερα από ατελείωτες ώρες ψάξιμο. Δεν πτοούμε αν το εμφανίζει σε 3-4 ταινίες για κάποια δευτερόλεπτα. Η τηλεόραση είναι τσάμπα γι αυτά που προσφέρει! Σαν expert στον IT τομέα (είναι η δουλειά μου), τόσα χρόνια έχω καταλάβει ότι δεν πρέπει να σπαταλάς μεγάλα ποσά για νέες τεχνολογίες (βλέπε TrueHD). Απλά δεν αξίζει. Και ξέρετε γιατί? Γιατί σε 3 χρόνια θα πάρω την TrueHD στην τιμή που πήρα τώρα την Panasonic. Δεν βρίσκω τον λόγο να πάρω μια TrueHD τώρα πριν καν βγουν δισκάκια στα βίντοκλάμπ. Δεν θέλω να σας επηρεάσω προς Θεού αλλά θα πρέπει να ψωνίζουμε σύμφωνα με αυτό που μας συμφέρει και όχι σύμφωνα με αυτό που μας πασάρουν. Ο πωλητής έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μου πουλήσει TrueHD LCD αλλά η εικόνα που είδα στο τηλεοπτικό σήμα ήταν για τα μπάζα (έχοντας την Vega 32' σπίτι μπορώ να κρίνω!). Και για να δούμε τηλεοπτικό σήμα σε HD στην Ελλάδα θέλουμε τουλάχιστον 5 χρόνια. Μην πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας εκτός αν σας περισσεύουν. Εμένα δεν μου περισσεύουν πάντως.

Τα σέβη μου! :grandpa:

Παρόλα αυτά που διάβασα για το πρόβλημα που έχει την παρήγγειλα κι εγώ ύστερα από ατελείωτες ώρες ψάξιμο. Δεν πτοούμε αν το εμφανίζει σε 3-4 ταινίες για κάποια δευτερόλεπτα. Η τηλεόραση είναι τσάμπα γι αυτά που προσφέρει! Σαν expert στον IT τομέα (είναι η δουλειά μου), τόσα χρόνια έχω καταλάβει ότι δεν πρέπει να σπαταλάς μεγάλα ποσά για νέες τεχνολογίες (βλέπε TrueHD). Απλά δεν αξίζει. Και ξέρετε γιατί? Γιατί σε 3 χρόνια θα πάρω την TrueHD στην τιμή που πήρα τώρα την Panasonic. Δεν βρίσκω τον λόγο να πάρω μια TrueHD τώρα πριν καν βγουν δισκάκια στα βίντοκλάμπ. Δεν θέλω να σας επηρεάσω προς Θεού αλλά θα πρέπει να ψωνίζουμε σύμφωνα με αυτό που μας συμφέρει και όχι σύμφωνα με αυτό που μας πασάρουν. Ο πωλητής έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μου πουλήσει TrueHD LCD αλλά η εικόνα που είδα στο τηλεοπτικό σήμα ήταν για τα μπάζα (έχοντας την Vega 32' σπίτι μπορώ να κρίνω!). Και για να δούμε τηλεοπτικό σήμα σε HD στην Ελλάδα θέλουμε τουλάχιστον 5 χρόνια. Μην πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας εκτός αν σας περισσεύουν. Εμένα δεν μου περισσεύουν πάντως.

Μαζί σου... :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Στο φίλο που βρήκε την TH-42PV60 στα 1450 ευρώ ναι έτσι είναι .Και εγώ σήμερα την διαπραγματεύτικα στην ίδια τιμή σε ένα EXPERT κατάστημα στην ´Θεσσαλονίκη. Την επέλεξα ανάμεσα σ¨αυτην και την Αμόΐ παρά το πλεονέκτημά της των 1920 γραμμών ανάλυσης που διαθέτει.και τούτο γιατί η Πανασόνικ έχει το πλεονέκτημα της αναγνωρισμένης τεχνολογίας ,Σέρβις,εμπιστοσύνη κλπ.Δεν ξέρω άν σκεύτηκα σωστά ή όχι.

Παιδιά μπορώ να βρω την βάση που φαίνεται στο παρακάτω link πουθενά στην Ελλάδα?

http://www.panasonic.lt/browseProduct.jsp?entityId=3539

Μπορώ να την κρεμάσω στον τοίχο?

Ευχαριστώ!

Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει σας παρακαλώ. Από τώρα σκέφτομαι που θα την βάλω και προβληματίζομαι! :captain:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει σας παρακαλώ. Από τώρα σκέφτομαι που θα την βάλω και προβληματίζομαι! :captain:

Από όσο γνωρίζω σαφώς και μπορείς να την κρεμάσεις στον τοίχο.

Η Vogels είναι μια γνωστή εταιρία με βάσεις για τηλεοράσεις πλάσμα. Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και φτηνότερες. Το μαγαζί που σου την πούλησε σίγουρα θα έχει.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!

καλησπερα σε ολους.λοιπον,γρηγορα και συνοπτικα.....πριν μιση ωρα ημουν σε φιλο που εχει plasma LG 50ARI μοντελο με σκληρο δισκο και τα λοιπα.επαιζε με ενα philips απλο με συνδεση component.
στο panic room εκτος απο το πρωτο μενου που βγαζει φιδια σε εμενα ενω στην lg οχι ,η υπολοιπη ταινια ειναι ΧΑΛΙΑ.το ιδιο φαινομενο σε πιο απαλη μορφη!!!αρα κατι παιζει τουλαχιστον με αυτην την ταινια.στο matrix και στην φαση του ασανσερ που σε εμενα πεταει ενα φιδακι ,στην lg δεν δειχνει κατι τετοιο.αυτα προλαβα να τσεκαρω....

καλησπερα σε ολους.λοιπον,γρηγορα και συνοπτικα.....πριν μιση ωρα ημουν σε φιλο που εχει plasma LG 50ARI μοντελο με σκληρο δισκο και τα λοιπα.επαιζε με ενα philips απλο με συνδεση component.
στο panic room εκτος απο το πρωτο μενου που βγαζει φιδια σε εμενα ενω στην lg οχι ,η υπολοιπη ταινια ειναι ΧΑΛΙΑ.το ιδιο φαινομενο σε πιο απαλη μορφη!!!αρα κατι παιζει τουλαχιστον με αυτην την ταινια.στο matrix και στην φαση του ασανσερ που σε εμενα πεταει ενα φιδακι ,στην lg δεν δειχνει κατι τετοιο.αυτα προλαβα να τσεκαρω....

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Πόσες ταινίες έχεις δει και σε πόσες το έχεις παρατηρήσει?
2. Για πόσα δευτερόλεπτα εμφανίζεται το φαινόμενο?

Πάντως σύντομα θα είμαι κι εγώ κάτοχος της Panasonic και επειδή έχω μεγάλη ταινιοθήκη σκοπεύω να δω πάρα πολλές ταινίες για να την στρώσω :Banane0: και θα σου πω αν το κάνει στη δική μου. Πάντως είμαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο και αν στις ερωτήσεις που σου έθεσα πάρω τις απαντήσεις που περιμένω δεν νομίζω να προβληματιστώ ιδιαίτερα αν δω φίδια!

panic room απο οτι καταλαβες και ποιο πανω ειναι ανεπιθυμητο μαλλον απο ολες -τις πλασμα τουλαχιστον.στο matrix στιγμιαια φιδακια σε ορισμενα σημεια,x-men μια απο τα ιδια και σε καποιες αλλες υπαρχει το φαινομενο αλλα σε τετοια ενταση που πρεπει να το ξερεις για να το προσεξεις.τουλαχιστον αυτα ξερω εγω και εχω δει εως τωρα

panic room απο οτι καταλαβες και ποιο πανω ειναι ανεπιθυμητο μαλλον απο ολες -τις πλασμα τουλαχιστον.στο matrix στιγμιαια φιδακια σε ορισμενα σημεια,x-men μια απο τα ιδια και σε καποιες αλλες υπαρχει το φαινομενο αλλα σε τετοια ενταση που πρεπει να το ξερεις για να το προσεξεις.τουλαχιστον αυτα ξερω εγω και εχω δει εως τωρα

Παιδιά μπορώ να βρω την βάση που φαίνεται στο παρακάτω link πουθενά στην Ελλάδα?

http://www.panasonic.lt/browseProduct.jsp?entityId=3539

Μπορώ να την κρεμάσω στον τοίχο?

Ευχαριστώ!

Βρήκα αυτή της φωτογραφίας! Είναι ειδικά γι αυτή την τηλεόραση! Αλλά κοστίζει όσο η μισή τηλεόραση :slapface:

http://www.apothema.gr/panasonictys42px60w-p-8011.html

Οι κάτοχοι αυτής της τηλεόρασης τι βάση έχουν βάλει?

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κουράζω :grandpa:

ξεχασα να σας πω οτι την αγορασε 2700(lg50PC1RR)απο m.markt και με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα τωρα την βρηκα 2275!!!τι να πω?

Δεν έχεις άδικο ...
Αλλά αν σε 3 χρόνια ξανα-αγοράσεις τηλεόραση ... με τα ίδια λεφτά 1500 ευρώ τότε σε μία πενταετία θα έχεις δώσει 3.000.
Με την ίδια ακριβώς λογική μπορείς να αγοράσεις με 3.000 τώρα μία κορυφαία TrueHD η οποία θα σου αντέξει για μία πενταετία ....
Και στο λέω και εγώ που έχω την Philips 32" 9617 από το 2001 και ακόμα είναι κορυφή ... (την είχα πάρει 650.000).

Δεν έχεις άδικο ...
Αλλά αν σε 3 χρόνια ξανα-αγοράσεις τηλεόραση ... με τα ίδια λεφτά 1500 ευρώ τότε σε μία πενταετία θα έχεις δώσει 3.000.
Με την ίδια ακριβώς λογική μπορείς να αγοράσεις με 3.000 τώρα μία κορυφαία TrueHD η οποία θα σου αντέξει για μία πενταετία ....
Και στο λέω και εγώ που έχω την Philips 32" 9617 από το 2001 και ακόμα είναι κορυφή ... (την είχα πάρει 650.000).

Και εγώ όπως και άλλοι είχαν δώσει αρκετά χρήματα για αγορά CRT πρίν 4/5 χρόνια. Αν είσαι στο ¨τρυπάκι" πάντα θα ψάχνεσαι για κάτι καλύτερο. Προσωπικά είμαι της άποψης να μην δίνεις πολλά χρήματα για αγορά τεχνολογίας που δεν είναι ακόμα έτοιμη - όπως η Full HD. Σε 2 χρόνια μόνο full hd θα υπάρχουν στα ράφια και θα είναι στις τιμές που παίρνουμε τώρα HD Ready. Ζυγίζεις τι θέλεις και παίρνεις. HD υλικό δεν υπάρχει διαθέσιμο σήμερα και δεν θα υπάρχει για τα επόμενα 2/3 χρόνια - off the air - τουλάχιστον.

Τώρα έχω μια ερώτηση για τους κατόχους τής TH-42PV60. Σαν plasma Που είναι η τηλεόραση έχει κανείς παρατηρήσει burn-in ? το λέω γιατί από προσωπική εμπειρία plasma Hitachi των δύο μηνών που είχαμε για επαγγελματικούς λόγους στην εταιρία μου - PPT Παρουσιάσεις - αφέθηκε ένα Σ/Κ με σταθερή εικόνα και έχει γίνει ένα πολύ ωραίο burn-in αχρηστεύοντας την τηλεόραση. Και φυσικά δεν το καλύπτει η εγγύηση. Τα logo των καναλιών και ειδικά του star είχα ακούσει ότι έχουν θέμα. Απόψεις από κατέχοντες την τηλεόραση για σχετικά μεγάλο διάστημα ?

Eγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα στην δική μου ΑΛΛΑ δεν θα μπορούσα και να παρατηρήσω διότι τηλεοπτικά κανάλια βλέπω ελάχιστα (σχεδόν μόνο ειδήσεις και ποδόσφαιρο). Ούτως η άλλως έχω άθλιο τηλεοπτικό σήμα. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Απλά την έχω ξεσκίσει στο dvd. Μιλάμε πως κάθε μέρα(εδώ και 20 μέρες) βλέπω 2 την ημέρα , χώρια τις παιδικές που βλέπει η κόρη μου.
Η άποψη μου πάντως έιναι πως θέλει προσοχή με το burn in και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα με απέτρεπε από το να αγοράζω μια plasma σε σχέση με μια lcd.