Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

εαν τελικα παει service θα παει λογικα για αντικατασταση.να επισκευασουν τι?για αυτο και επιμενω οτι ειναι να γινει να γινει τωρα που η tv ειναι ενος μηνος.το θεμα ειναι........το κανουν ολες η ορισμενες?να ξερω τι θα τους πω.γιατι εαν τους την παω και τους δειξω τι προβλημα βλεπω τουλαχιστον εγω και την συγκρινει ο τεχνικος με αλλη pv60 και κανει το ιδιο?

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν το κάνουν όλες. Αλλά επίσης λένε ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα το εμφανίζουν όλες. Οπότε και να την αλλάξεις μπορεί να πέσεις σε ίδια περίπτωση.

δεν ξερω....παντως πρεπει να αποφασισω μεχρι την δευτερα και εως τοτε καλο θα ηταν να εχω σχηματισει μια σωστη αποψη με βαση τα λεγομενα και συμπερασματα καποιων χρηστων της tv απο αυτο το forum που υπαρχει και αμεση συνενοηση για το τι κανει και δεν κανει η tv.απο τα υπολοιπα ξενα forum που αναφερουν καποια προβληματα ειναι λιγο αναξιοπιστο να ενημερωθεις γιατι ουσιαστικα ΔΕΝ γνωριζουμε εαν μιλαμε για το ιδιο προβλημα και τα ιδια δεδομενα.για αυτο και γινομαι κουραστικος και λεω τσεκαρετε καλα με διαφορες συνδεσεις και ρυθισεις να δουμε τι γινεται για να βγαλουμε ενα ασφαλες και σοβαρο συμπερασμα και οχι αερολογιες ,οποτε να ξερουμε πως θα κινηθουμε.μακαρι να υπαρχουν ΚΑΠΟΙΕΣ που το κανουν και οι δικες σας να ειναι μια χαρα!

Λοιπόν. 2 σκηνές από την επίμαχη ταινία Panic Room που έχετε βάλει attachments. Στο πάγωμα της οθόνης στην τηλεόρασή μου δεν υπάρχει πουθενά μωβ σε αυτές τις σκηνές ούτε φίδια. Είμαι απόλυτος σε αυτό. Δοκίμασα όλα τα modes της εικόνας και τα πείραξα κιόλας βάζοντας μπόλικο contrast. Δεν είδα τίποτα. Οι φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό (w800i) ίσως δεν φαίνονται πολύ καλά και ίσως να σας βάζουν σε υποψίες αλλά πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες που είδα εδώ στο φόρουμ. Πάντως δεν ξέρω τι λένε οι φωτογραφίες αλλά τα ματάκια μου δεν νομίζω να με γελάνε. Να πω βέβαια ότι αν δεν έβλεπα αυτό το τόπικ δεν υπήρχε περίπτωση να παγώσω την οθόνη για να καταγράψω αυτές τις σκηνές καθώς την ώρα που το έβλεπα δεν είδα τίποτα και κάθομαι 2 μέτρα κοντά στην τηλεόραση.

Το συμπέρασμα τώρα....

Λογικά η τηλεόρασή μου δεν παρουσιάζει φίδια. Αλλά έχοντας διαβάσει τόσο πολύ γι αυτό το θέμα ίσως να μου παρουσιάσει στο μέλλον ίσως και όχι όμως. Εκείνο που θα κάνω είναι να παρακολουθώ τις εξελίξεις μήπως βρεθεί λύση από την Panasonic αλλά εν τω μεταξύ θα χαρώ την τηλεόρασή μου χωρίς να σκέφτομαι ότι θα δω φίδια! Ελπίζω να βόηθησα :grandpa:

Κι εδώ είναι το τόπικ με τις φωτογραφίες που έχουν πρόβλημα.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=101807&postcount=178

Attachments

• DSC01836.JPG
    DSC01836.JPG
    61.3 KB · Views: 52
  • DSC01837.JPG
    DSC01837.JPG
    54 KB · Views: 51
Last edited:

δεν ξερω....παντως πρεπει να αποφασισω μεχρι την δευτερα και εως τοτε καλο θα ηταν να εχω σχηματισει μια σωστη αποψη με βαση τα λεγομενα και συμπερασματα καποιων χρηστων της tv απο αυτο το forum που υπαρχει και αμεση συνενοηση για το τι κανει και δεν κανει η tv.απο τα υπολοιπα ξενα forum που αναφερουν καποια προβληματα ειναι λιγο αναξιοπιστο να ενημερωθεις γιατι ουσιαστικα ΔΕΝ γνωριζουμε εαν μιλαμε για το ιδιο προβλημα και τα ιδια δεδομενα.για αυτο και γινομαι κουραστικος και λεω τσεκαρετε καλα με διαφορες συνδεσεις και ρυθισεις να δουμε τι γινεται για να βγαλουμε ενα ασφαλες και σοβαρο συμπερασμα και οχι αερολογιες ,οποτε να ξερουμε πως θα κινηθουμε.μακαρι να υπαρχουν ΚΑΠΟΙΕΣ που το κανουν και οι δικες σας να ειναι μια χαρα!

συμβουλη μου ειναι : αν η εικονα ειναι ανυποφορη δωστην στο Σερβις για αλλαγη !
Μπορει η επομενη να μην εχει κανενα προβλημα .....

αν ερθει και η λυση απο ΓΙΑΠΑΝ μερια τοτε θα δεσει και το γλυκο !! :ernaehrung004:

οσο εχεις περιθωριο εγκυησης καντο .

Το πρόβλημα που βλέπω στις φωτό είναι οφθαλμοφανέστατο!

Κατά τη γνώμη μου αποτελεί σοβαρό πρόβλημα και η τηλεόραση πρέπει να πάει πίσω.
Εγώ ψάχνοντας για κάτι άσχημο στην τιβι του πεθερού μου περίμενα να δω κάτι άσχημο αλλά στα όρια του υποχονδριασμού.
Εδώ όμως σαφέστατα δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Κάτι δεν πάει καλά με την τιβί αυτή και είναι πολύ-πολύ εμφανές ακόμη και για κάποιον άσχετο.

Αλλαγή στάνταρ.

Στις δικές μου φωτό βλέπετε τίποτα παράξανο βρε παιδιά? Γιατί μπορεί να κάνω και λάθος αν και στο πάγωμα της τηλεόρασης δεν βλέπω τίποτα μωβ!

λοιπον...φιλε Νεκταριε -χαιρομαι που η tv σου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που δειχνει η δικια μου!τελικα φαινεται οτι οντως καποιες το κανουν και καποιες οχι.με λιγα λογια για να τελειωνουμε ......την πακεταρω και δευτερα πρωι εφυγε......!

α.....οι ρυθμισεις σου ειναι νορμαλ και οχι μηδενισμενες...ετσι?

Ναι. Νορμάλ. Έβαλα όλα τα Modes. Normal, Cinema, Dynamic. Και μάλιστα ανέβασα κι άλλο τις ρυθμίσεις. Πίσω στο στρώσιμο τώρα :damnyou:

λοιπον...φιλε Νεκταριε -χαιρομαι που η tv σου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που δειχνει η δικια μου!τελικα φαινεται οτι οντως καποιες το κανουν και καποιες οχι.με λιγα λογια για να τελειωνουμε ......την πακεταρω και δευτερα πρωι εφυγε......!

Μιας και λες για πακετάρισμα.... Εγώ την κούτα την πέταξα γιατί δεν είχα χώρο να την βάλω και μάλιστα ρώτησα και το μαγαζί που την πήρα αν χρειάζεται να την κρατήσω... Έχω πρόβλημα αν κάποια στιγμή (φτου φτου) θέλω να την γυρίσω?

Εύχομαι η επόμενη που θα πάρεις να είναι εντάξει. Θα πας για το ίδιο μοντέλο?

ναι,η κουτα υπαρχει(μπαλκονατη)οπως και για ολες σχεδον τις συσκευες μου εικονας και ηχου.δεν νομιζω να εχεις προβλημα εαν κατι στραβωσει απλα δεν θα εχεις που να την βαλεις για να την μεταφερεις!(ευχομαι να μην χρειαστει ποτε).καταρχην να παρουμε το οκ για αντικατασταση γιατι δεν ξερω την συμπεριφορα της αντιπ/ας στην προκειμενη περιπτωση και απο εκει και περα δεν νομιζω οτι εχω και πολλες εναλλακτικες αφου και την PV600 να μπορεσουν να μου δωσουν η τιμη της ειναι κανα χιλιαρικο παραπανω τουλαχιστον.οποτε κατσε με το καλο να πουν την μαγικη λεξη(αντικατασταση)και την βλεπουμε την συνεχεια.

να ευχαριστησω ολα τα παιδια που βοηθησαν να καταληξω καπου για να τελειωνω με αυτην την υποθεση, γιατι αρκετα τραβηξε!!ξεκιναω μια διαδικασια απο δευτερα και πιστευω να μην με παιδεψουν πολυ και να λυθει η ιστορια γρηγορα για να ασχοληθουμε και με τιποτε αλλο ποιο ευχαριστο.νεκταριε sorry εαν σου εκοψα την διαδικασια στρωσιματος που ειχες ξεκινησει αλλα η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη!εδω ειμαστε βεβαια για οτιδηποτε νεοτερο ανεξαιρετως καταληξης του προβληματος.

Μολις σημερα παρελαβα και εγω την TH-42PV60EH και προσπαθω να την συνδεσω μεσω HDMI με το PIONEER 490 .Για να συντονιστει πρεπει να ειναι αναμμενη η τηλεοραση και μετα ανοιγω το DVD αλλα το λογοτυπο τρεχει συνεχεια στην οθονη απο πανω προς τα κατω λες και ειναι οι παλιες τηλεορασεις που δεν μπορουσαν να συντονιστουν σωστα .Φυσικα το ιδιο γινεται και με τις ταινιες .Καμια ιδεα κανεις

Ειναι λιγο off topic αλλα ειδα σε ενα καταστημα την Hitachi 42PD8600 που εχει παρομοια τιμη με την PV60 αλλα την ειχαν κλειστη και δεν ειδα εικονα. Την εχει δει κανεις να μου πει εντυπωσεις? Ενδιαφερεται φιλος μου να την αγορασει.

πετρο,δοκιμασες με αλλη συνδεση(componet,scart)και κανει το ιδιο?αναλυση στη εξοδο hdmi toy pioneer που ειναι(720p,1080i)?δοκιμασε και την δευτερη hdmi εισοδο της tv..

Παιδια ευτυχως το προβλημα ηταν το καλωδιο και να σκεφτεις οτι ειναι καινουριο.Θα επανελθω στο θεμα των φιδιων

Φιδακια στις επιμαχες σκηνες δεν ειδα.
Ομως μεσα απο το service menu ειδα οτι ο μετρητης της τηλεορασης εγραφε 55 ωρες .Εγω φταιω να τους την στειλω πακετο ?

Φιδακια στις επιμαχες σκηνες δεν ειδα.
Ομως μεσα απο το service menu ειδα οτι ο μετρητης της τηλεορασης εγραφε 55 ωρες .Εγω φταιω να τους την στειλω πακετο ?

55 ΩΡΕΣ !!! χμμμμ το test run (Quality Check) που κάνουνε πόσο διαρκεί ??? ... υπάρχει περίπτωση να είναι 3 μέρες ανοικτή η τηλεόραση ???

Το κουτί σε τι κατάσταση ήτανε ???

:violent-smiley-030: :slapface: