Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Το κουτι ηταν σε αψογη κατασταση μονο τα υλικα πακεταρισματος ηταν σε καποια σημεια σχισμενα οσο για quality check 3 ημερες χλωμο το βλεπω

Το κουτι ηταν σε αψογη κατασταση μονο τα υλικα πακεταρισματος ηταν σε καποια σημεια σχισμενα οσο για quality check 3 ημερες χλωμο το βλεπω[/QUOTE

Χωρίς να είμαι ειδικός, σε ντοκυμαντέρ που έδειχνε πως κατασκευάζονται οι πλασμα, έλεγε ότι τις αφήνουν κάποιες μέρες σε ένα ειδικό δωμάτιο ανοιχτές όπου τεχνητά παλιώνουν ώστε να ελέγξουν αν ποιοτικά τα πανελ είναι οκ.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φαίνεται μετά στο κρυφό μενού ή οχι....

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Το κουτι ηταν σε αψογη κατασταση μονο τα υλικα πακεταρισματος ηταν σε καποια σημεια σχισμενα οσο για quality check 3 ημερες χλωμο το βλεπω[/QUOTE

Χωρίς να είμαι ειδικός, σε ντοκυμαντέρ που έδειχνε πως κατασκευάζονται οι πλασμα, έλεγε ότι τις αφήνουν κάποιες μέρες σε ένα ειδικό δωμάτιο ανοιχτές όπου τεχνητά παλιώνουν ώστε να ελέγξουν αν ποιοτικά τα πανελ είναι οκ.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φαίνεται μετά στο κρυφό μενού ή οχι....

ΩΧ! όπως τα κρασιά δηλαδή???

πανασονικ-περινιόν του 2006.... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Φιδακια στις επιμαχες σκηνες δεν ειδα.
Ομως μεσα απο το service menu ειδα οτι ο μετρητης της τηλεορασης εγραφε 55 ωρες .Εγω φταιω να τους την στειλω πακετο ?

εγω λεω αν δειχνει ενταξει κρατα την ...

αν εγραφε 150 ωρες τοτε ναι .

Παιδιά μήπως η τηλεόραση .... μαμάαααααα.......εεεεεεειιιιιι? :firstprize:

Τελείωσα τις 100 ώρες στρωσίματος (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι χρειαζόταν), την έφτιαξα λίγο με το DVE (δυστυχώς χωρίς τα φίλτρα γιατί δεν τα έχω) και έχω πάθει πλάκα :Banane0:

Άμα ξορκίσουμε και τα φίδια να μην εμφανιστούν νομίζω ότι κάναμε διάνα :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Mε πάνε από μέρα σε μέρα.

Νομίζω ότι η intertech τα βρήκε λίγο σκούρα με τη ζήτηση...

Δε ψάχνω να την πάρω από άλλο μαγαζί γιατί εμπιστεύομαι αυτόν από τον οποίο την έχω παραγγείλει, οπότε και περιμένω...

-bye-

Στέργιο ακόμα?

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Συγγνώμη για το άσχετο με το θέμα

Στις αρχές του 2003 πρωτοασχολούμαι με τη βιντεοπροβολή. Βλέπω τον Infocus X1 σε σπίτι φίλου, ενθουσιάζομαι και προχωρώ σε παραγγελία. Επειδή, όπως κι εσείς, την "ψάχνω", μαθαίνω από το internet ότι ο προβολέας έχει πρόβλημα με "rainbows" (η κίνηση πολύ φωτεινών στοιχείων σε πολύ σκοτεινό background δημιουργεί ένα φαινόμενο σαν κινούμενο ουράνιο τόξο). Ο προβολέας έρχεται. Το rainbow δραματικό!!! (ακόμα και όταν δεν φαινόταν, κουνούσα το κεφάλι μου γρήγορα σε σκοτεινά πλάνα και το έβλεπα...) Σε τρείς μήνες τον αλλάζω με BenQ με τροχό 4Χ (η λύση στο πρόβλημα...). Τον Infocus τον είχα αγοράσει 1000 και τον BenQ 4000 ... Το πρόβλημα εξαφανίστηκε... Χθές βράδυ είμαι σε σπίτι φίλου που έχει τον BenQ 8720 με τροχό 5Χ (6Χ από το secret menu). Μου λέει πριν ξεκινήσουμε την προβολή: " Rainbow δεν έχω δει ποτέ..." . Αυτό ήταν...! Δεν έχω ξαναδεί τόσο πολύ rainbow από την εποχή του Infocus...!

Τελικά, μετά από αυτά τα χρόνια, αν επέστρεφα στο 2003, θα αγόραζα τον Infocus με κλειστά μάτια και δεν θα τον άλλαζα τόσο σύντομα με τον BenQ.

Συμπέρασμα: οι ψυχολόγοι έχουν πολύ δουλειά...

Υ.Γ. Sorry και πάλι για το άσχετο του θέματος...

ισα ισα που το θεμα σου ειναι πολυ σχετικο!!!η αληθεια ειναι οτι οσο την ψαχνεις τοσο περισσοτερα βγαινουν στην πορεια.ισως εαν δεν υπηρχε αυτο το forum η γενικοτερα τοσο πολυ ενημερωση γυρω απο τις συσκευες για τα προβληματα και τα παραξενα τους να μην διναμε σημασια στο συγκεκριμενο προβλημα και να λεγαμε....:πλασμα ειναι-ετσι κανει...οπως και αντιστοιχα για καποια αλλα προιοντα που εχουν το καθενα καποια αδυνατα σημεια των δικιων τους τεχνολογιων.βεβαια στην περιπτωση της pv60 το προβλημα ειναι πολυ εντονο και δεν ειναι κατι που δεν σε ενοχλει(οσοι το εχουν δει live ξερουν).εχθες παραδειγμα εβαλα να δω το sillent hill και λεω θα το δω σαν να μην συμβαινει τιποτε!!ρε παιδια......στις σκοτεινες σκηνες ειδικα σε αυτες που η τυπισσα κραταει τον φακο ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ειτε το γνωριζεις ειτε οχι.τελος παντων-πιστευω να βρω μια ακρη και να τελειωνουμε με αυτο το θεμα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Στέργιο ακόμα?

Μου είπανε ότι το πολύ την Τρίτη θα την έχω.
Είδωμεν!

Εν τω μεταξύ έχω αγοράσει DVI-HDMI καλώδιο για να συνδέσω το PC με την τιβί και...περιμένω.

Έχω το Playstation 2 και υπάρχει λέει ένα καλώδιο για component. Η τιβι έχει τέτοια είσοδο και μάλιστα περισσεύει ελέω των 2 HDMI.

Να το πάρω το καλώδιο ή δε θα δω κάποια διαφορά από SCART???

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!

Λοιπόν έκανα κι εγώ-ξανά-το πείραμα με την PV60 του γνωστού μου...
το setup του: dvdplayer το Samsung HD860 και noname καλώδιο HDMI ενάμισυ μέτρου....έβαλα το panic room και το MATRIX 3 και δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο..τα φίδια δεν υπήρχαν......και όλα αυτά σε όλες τις αναλύσεις...

άρα κάποια κομμάτια παρουσιάζουν το-συγκεκριμένο-πρόβλημα....

Παρολο που ξαναπροσπαθησα και με το matrix 3 και το panic room και το silent hill δεν ειδα τιποτα .Στο μονο που μπορω να πω οτι ειδα κατι μωβ εινα στο ΣΚΑΙ σε ενα ντοκυμαντερ οπου σε καποιο γκρι σακακι ειδα μια μωβ σταμπα αλλα μπορει να φταιει και το σημα .Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μαλλον η panasonic εκανε καποια διορθωση στο συγκεκριμενο μοντελο στα μουλωχτα και τωρα κανει το κοροιδο (την εχω παθει και εγω παλαιοτερα με sony crt ). Παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ενθουσιασμενος απο την συγκεκριμενη τηλεοραση .Καμια σχεση με τις lcd στα αντιστοιχα χρηματα.Αραγε αξιζει να στησω ενα HTPC για αυτη την τηλεοραση ή δεν θα υπαρχει σοβαρη διαφορα σε σχεση σε σxεση με το pioneer dv490

και εγω αυτης της γνωμης ειμαι τελικα πετρο.εβγαλε καποια παρτιδα και αφου πηρε χαμπαρι τι εγινε ξεστοκαρε αβαβα οτι ειχε και συνεχισε την παραγωγη της κανονικα σφυριζοντας αδιαφορα.οποιος το πηρε χαμπαρι το πηρε...

ο μονος λογος αυτην την στιγμη που μιλαμε και απο οτι ειδα εγω συνδεοντας το laptop μου ειναι καποια τρειλερ που κυκλοφορουν σε 720 και 1080p που πραγματικα χαζευεις.αντε εαν ψαχτεις και λιγο να κατεβασεις και κανενα μεγαλυτερης διαρκειας βιντεο και εαν εχεις υπομονη και γρηγορη γραμμη καμια ταινια.τωρα... εαν το htpc θες να το χρησιμοποιησης σαν dvd player νομιζω οτι εστω και με το 490 το pc δεν εχει τυχη..!!!

Στέργιο με τι συμπίεση τα έχεις φτιάξει? Γιατί εγώ κανά δύο που έβαλα μια χαρά μου φαίνονται

Μόλις τη σύνδεσα.
Incredibles, lucky number slevin ok!

Η τιβι δε παίζεται.

Αυτό που με χάλασε είναι η αυτόματη αχρήστευση όλων των συμπιεσμένων αντιγράφων ασφαλείας μου.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!

Μεγεια Παιδαρε !!!!-bye- -bye-

τι την ηθελες την παλιοσυμπιεση ;;;;;;;;

βαλε ενα δισκακι παραπανω βρε αδερφε !!!! τι συμπιεζεις ;;;;

Επειδή Στέργιο με έβαλες σε σκέψεις...

έπαιξα 2-3 αντίγραφα σε 720p και παίζουν σούπερ! Κι εγώ συμπιέζω αλλά ποτέ πάνω από 20% του original. Κόβε μενού και γλώσσες που δεν χρειάζεσαι!

Επίσης το είχα τυχαία σε 576 και μετά το γυρίζω στο 720 και η διαφορά είναι τεράστια!!!! HDMI οπωσδήποτε. Και όποιος δεν έχει να πάρει αμέσως! -bye-

Γεια σε όλους σας

έχω και 'γώ από τις 29 Δεκέμβρη μιά PV60EH η οποία πράγματι "κεντάει"!!!

Ως προς τα "Purple Snakes" εγώ έχω μόνο "μωβ μυρμηγκάκια" στις επίμαχες σκηνές που αναφέρονται και εδώ και στο Αγγλικό AVForums.com, τα οποία δεν διακρίνονται καθόλου από την απόσταση που βλέπω τηλεόραση (4 m περίπου).
Παρατήρησα όμως ότι στις ΙΔΙΕΣ σκηνές σε μία Sony CRT 20'' που έχω εμφανίζονται περίπου τα ΙΔΙΑ φαινόμενα (αλλά με πιό σκούρο χρώμα μωβ-γκρί, που αν δεν είσαι υποψιασμένος περνάει απαρατήρητο) πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι φταίει και η ποιότητα επεξεργασίας των DVD και όχι μόνο η συσκευή...
Εάν σε ωρισμένες συσκευές PV60 το πρόβλημα είναι εντονώτερο, αυτό ενδεχομένως να οφείλεται και σε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα κάποιου προβληματικού πιθανώς υλικού που χρησιμοποιήθηκε, γιατί αν είναι εγγενές πρόβλημα του μοντέλου, ύποθέτω ότι θα έπρεπε να εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις συσκευές..
Πάντως (όπως λένε οι Αγγλοι στο AVForums) αναμένεται εντός της εΒδομάδος το "FIX" από την Ιαπωνία...

Παιδιά ερώτηση γιατί θα τρελαθώ. Τώρα το πρόσεξα. Μην με πείτε άσχετο γιατί το ξέρω ότι είμαι. :flipout:

Είμαι με HDMI στον screen saver του DVD (logo Pioneer).
Όλα τα γράματα (της λέξης Pioneer) είναι σαν να έχουν λεκέδες! Και άμα πάω πιο κοντά το φαινόμενο φαίνεται πολύ περισσότερο!!!!

Έχω πρόβλημα? :chinscratch: