Το κουτι ηταν σε αψογη κατασταση μονο τα υλικα πακεταρισματος ηταν σε καποια σημεια σχισμενα οσο για quality check 3 ημερες χλωμο το βλεπω[/QUOTE
Χωρίς να είμαι ειδικός, σε ντοκυμαντέρ που έδειχνε πως κατασκευάζονται οι πλασμα, έλεγε ότι τις αφήνουν κάποιες μέρες σε ένα ειδικό δωμάτιο ανοιχτές όπου τεχνητά παλιώνουν ώστε να ελέγξουν αν ποιοτικά τα πανελ είναι οκ.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φαίνεται μετά στο κρυφό μενού ή οχι....
Το κουτι ηταν σε αψογη κατασταση μονο τα υλικα πακεταρισματος ηταν σε καποια σημεια σχισμενα οσο για quality check 3 ημερες χλωμο το βλεπω[/QUOTE
Χωρίς να είμαι ειδικός, σε ντοκυμαντέρ που έδειχνε πως κατασκευάζονται οι πλασμα, έλεγε ότι τις αφήνουν κάποιες μέρες σε ένα ειδικό δωμάτιο ανοιχτές όπου τεχνητά παλιώνουν ώστε να ελέγξουν αν ποιοτικά τα πανελ είναι οκ.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φαίνεται μετά στο κρυφό μενού ή οχι....
ΩΧ! όπως τα κρασιά δηλαδή???
πανασονικ-περινιόν του 2006....![]()
Φιδακια στις επιμαχες σκηνες δεν ειδα.
Ομως μεσα απο το service menu ειδα οτι ο μετρητης της τηλεορασης εγραφε 55 ωρες .Εγω φταιω να τους την στειλω πακετο ?
Mε πάνε από μέρα σε μέρα.
Νομίζω ότι η intertech τα βρήκε λίγο σκούρα με τη ζήτηση...
Δε ψάχνω να την πάρω από άλλο μαγαζί γιατί εμπιστεύομαι αυτόν από τον οποίο την έχω παραγγείλει, οπότε και περιμένω...
![]()
Στέργιο ακόμα?
Μόλις τη σύνδεσα.
Incredibles, lucky number slevin ok!
Η τιβι δε παίζεται.
Αυτό που με χάλασε είναι η αυτόματη αχρήστευση όλων των συμπιεσμένων αντιγράφων ασφαλείας μου.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.