Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Ευχαριστω παιδες για τα χρονια πολλα! αντε να πηγαινω σιγα-σιγα γιατι παλι με βλεπω να τρωω κολημα στο av...εκτος και αν μας πει ο Νεκταριος κανενα καινουργιο νεο!

Στάσιμα τα πράγματα. Θα λείπω και το ΣΚ οπότε κανονίστε να με ενημερώσετε όταν θα γυρίσω! :ernaehrung004:

ρε παιδια,τελικα ολων μας εχουν προβλημα η υπαρχουν και καποιες που δεν εχουν......που ειναι ο funkia....οεοοοοοο........!!!

Να βάλω κι εδώ μια ερώτηση που έκανα σε άλλο μέρος του φόρουμ αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.

Παιδιά μια ερώτηση για το 696. Στις επιλογές στο μενού έχει HDMI Color και τις επιλογές

Full range RGB
RGB
Component

Τι πρέπει να βάλω?

Breaking News από τον ανταποκριτή σας -bye-

Με λίγα λόγια....Πήραν τηλέφωνο έναν Άγγλο και του είπαν ότι το fix έφτασε στην Αγγλία και θα του το περάσουν αύριο.
Του είπαν ότι θα είναι είτε αναβάθμηση λογισμικού είτε αλλαγή της πλακέτας (D board).

Earlier - This evening I had an unexpected phone call from shop@panasonic who have said they understand that a fix is available now in the UK and I've got to contact their local service agent to arrange the fix tomorrow -

When I questioned them they said it would be either be a software update through the TV card slot or they would have to take the television away and replace the D board it seems a bit strange if this is the case but they gave the impression that they knew what they were talking about or is this me being optomistic.

Has anyone come across a similar phone call(s)

Is there any advice that anyone can give regarding what I should(n't) let them do.

I will contact them tomorrow and advise.

Regards

Nick

Αυτό πως μου ξέφυγε? Είναι λίγο πιο παλιό. Στην Γερμανία βάλανε το fix (D board και software) που βάλανε και στον Γιαπωνέζο. Το fix δεν δουλεύει 100%. Βελτιώνει πάρα πολύ την κατάσταση (σε μερικές σκηνές τελείως σε άλλες παραμένουν μωβ κηλίδες αντί για φίδια). Εμείς τι κάνουμε αδέρφια? Δεχόμαστε ένα fix που δουλεύει 90% και που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί? Αφήνουμε να βάλουν χέρι στο καμάρι μας? Αλλαγή με άλλη δεν θα κερδίσουμε τίποτα καθώς όλες το ίδιο κάνουν (αργά ή γρήγορα). Αποκλείω η Panasonic να στείλει καινούριες παρτίδες με άλλο board. Ετοιμάζεται για τη νέα σειρά. Άλλωστε δεν είναι πολλοί οι ψαχμένοι που έχουν ρίξει το φταίξιμο σε αυτούς (και ας είναι έτσι). Πόσοι έχουν δει τα DVD που έχουμε δει εμείς και πόσοι βλέπουν DVD γενικότερα και πόσοι δεν θα έχουν ρίξει το φταίξιμο στο δισκάκι ή στον Player?

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Hello,

I totally agree with Igans316. Don´t accept the fault of the Pana Plasma only cause they tell you to do. Perhaps some of the purple issue is indeed source-quality related, there is also clearly a problem to the Panasonic. For myself, I got really purple problems with my 42' until I got a new board with a modified software from Japan last friday (I think, it is the same as Igans316 got last tuesday - I was told it was one of the 3 first boards available here in Germany). Now, most of my snakes are nearly gone and e.g. in the Harry Potter underwater-scene, I got only some little fizzing purple dots. This dots aren´t alright in my opinion, but a big improvement for my situation. So I think, other affected owner should at least try to get the improved boards and let´s hope they can get rid of the purple issue with the infos Igans can give them next tuesday.

Σας έχω πρήξει αλλά διάβασα από τον τύπο που του βάλανε το fix ότι είχε καταφέρει με διόρθωση του Gamma στο DVD Player να φέρει την εικόνα σε σημείο που να βλέπει ελάχιστα το πρόβλημα. Και μου ήρθε στο μυαλό αυτό που μου είπε χθες ο Μανόλης στο τηλέφωνο. "Σκέφτομαι ότι με διόρθωση του Gamma μπορεί κάτι να γίνεται!" Ρε λες?

Το δοκίμασα. Τζίφος. Αλλά δεν μπορώ να κάνω και τρομερές ρυθμίσεις από το Player.

Λοιπόν. Παραπάνω είχα γράψει ότι μου φαίνεται ότι βλέπω φίδια και στο τηλεοπτικό σήμα. Ε πως να μην νομίζω ότι βλέπω όταν 13 μέρες τώρα ζούσα στο σκοτάδι. Επειδή είχε κουνηθεί η κεραία της ταράτσας είχα βάλει Nova. Αποφάσισα να την φτιάξω λίγο. Και ρύθμισα τα κανάλια στην τηλεόραση. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ! Μέρα με τη νύχτα. Απίστευη εικόνα. Καταπληκτική! Γιατί ρε Pana μας το κάνεις αυτό????? 10 φορές θα το σκεφτώ τώρα να πάρω άλλη. Πάλι μάτσο έγινα. Απίστευτη εικόνα επαναλαμβάνω. Μην σας πω ότι την βάζει κάτω την 32 CRT που έχω σε άλλο δωμάτιο. Ψήνομαι να δεχθώ να βάλουν το fix. Άμα βλέπω μωβ κιλήδες 1 στις 100 νομίζω ότι μπορώ να το αντέξω.
Γράψτε ρε σεις καμιά σκέψη. Μόνος μου τα λεω μόνος μου τα ακούω :violent-smiley-030:

NONA ετοιμάσου να δεχθείς την αίτηση διακοπής. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

ρε φιλε το σκεφτομαι και εγω...δεν μου παει ομως να της βαλουν χερι...τρελενομαι γαμωτο..40 ημερων τηλεοραση ειναι...και εαν εχουμε παλι τα ιδια και ισως και χειροτερα?ενταξει ολο αρνητικες σκεψεις κανω με τοσα που ακουω.....κατσε-θα δουμε....τωρα οσο αναφορα το nova στα εχω πει...θολουρα,καμενο λευκο,πιξελ και 56 ευρο το μηνα!μια καλη κεραια σωστα συντονισμενη και ειναι η μερα με την νυχτα

Παίζει να θέλει και ρύθμιση το πιάτο μου πάντως γιατί όπως σου έχω πει κάποιες στιγμές χάνω ολόκληρα κανάλια. Ασχολείσαι καθόλου? Τουλάχιστον κάποια στιγμή να έβλεπες πως βλέπω Nova να μου πεις αν αξίζει να φέρω τεχνικό. Αυτή την στιγμή είναι μέρα με την νύχτα με την κεραία μου που την έχω βάλει ο ίδιος και δεν βλέπει κανένας άλλος από αυτή. Όπως καταλαβαίνεις τα κανάλια βγαίνουν καθρέφτης :award:

ψιλα πραγματα....ενα πεδιομετρο θελει-γιατι εδω παιζεις με χιλιοστα-αλλα πιστευω οτι οσο και να την φερεις παλι χαλια θα θα βλεπεις.ειναι θεμα μεγαλης συμπιεσης που εχουν κανει για να χωρεσουν ολα τα καναλια στο μπουκετο!!για κανε κατι...πηγαινε μενου και δες τι ενδειξη εντασης σηματος σου εχει?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Το δοκίμασα. Τζίφος. Αλλά δεν μπορώ να κάνω και τρομερές ρυθμίσεις από το Player.

Λοιπόν. Παραπάνω είχα γράψει ότι μου φαίνεται ότι βλέπω φίδια και στο τηλεοπτικό σήμα. Ε πως να μην νομίζω ότι βλέπω όταν 13 μέρες τώρα ζούσα στο σκοτάδι. Επειδή είχε κουνηθεί η κεραία της ταράτσας είχα βάλει Nova. Αποφάσισα να την φτιάξω λίγο. Και ρύθμισα τα κανάλια στην τηλεόραση. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ! Μέρα με τη νύχτα. Απίστευη εικόνα. Καταπληκτική! Γιατί ρε Pana μας το κάνεις αυτό????? 10 φορές θα το σκεφτώ τώρα να πάρω άλλη. Πάλι μάτσο έγινα. Απίστευτη εικόνα επαναλαμβάνω. Μην σας πω ότι την βάζει κάτω την 32 CRT που έχω σε άλλο δωμάτιο. Ψήνομαι να δεχθώ να βάλουν το fix. Άμα βλέπω μωβ κιλήδες 1 στις 100 νομίζω ότι μπορώ να το αντέξω.
Γράψτε ρε σεις καμιά σκέψη. Μόνος μου τα λεω μόνος μου τα ακούω :violent-smiley-030:

NONA ετοιμάσου να δεχθείς την αίτηση διακοπής. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

ειμαι της γνωμης να κρατησετε τις συσκευες σας και ΑΠΛΑ να περιμενετε για ΦΙΧ πως το λετε..
η λυση θα ερθει μην αχγωνεστε .....

καντε αυτο που εκανε και ο Αγγλος .....

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ τελος παντων με ΕΜΑΙΛ στην Ιαπωνια μια λυση ..

ειναι κριμα να υπαρχει στο παρα τσαφ λυση και εσεις να αλλαξετε συσκευη ....

στο κατω κατω παλι το ιδιο θα εχει.....

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ειμαι της γνωμης να κρατησετε τις συσκευες σας και ΑΠΛΑ να περιμενετε για ΦΙΧ πως το λετε..

στην σκεψη ειμαστε Βαγγο.....

Εγώ θα προσπαθήσω να πάρω πίστωση στο κατάστημα για άλλη συσκευή (άλλη μάρκα) καθώς την έχω μόνο 13 μέρες και νομίζω μέχρι 1 μήνα μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση από την Panasonic. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα πάρω μετά. Έχω ρίξει τόσο ψάξιμο για να καταλήξω στην Panasonic που πραγματικά μετά δεν βλέπω φως. Ίσως το fix να είναι η λύση. Αλλά θέλω να την στείλω στο service να είμαι καλυμμένος ότι το έκανα μέσα στα χρονικά όρια που πρέπει. Και ας την κρατήσουν λίγο παραπάνω. Έχω TV στο σπίτι ακόμα και στην κουζίνα! :music-smiley-005:

εκει ειμαι και εγω...δεν νομιζω παντως να ανεβασεις σημα με κεντραρισμα του πιατου.απλα θα το σταθεροποιησεις και δεν θα εχεις διακοπες.βεβαια να ξερεις οτι παιζει ρολο και η περιοχη αφου παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο και στην δορυφορικη ληψη!

Εγώ θα προσπαθήσω να πάρω πίστωση στο κατάστημα για άλλη συσκευή (άλλη μάρκα) καθώς την έχω μόνο 13 μέρες και νομίζω μέχρι 1 μήνα μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση από την Panasonic. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα πάρω μετά. Έχω ρίξει τόσο ψάξιμο για να καταλήξω στην Panasonic που πραγματικά μετά δεν βλέπω φως. Ίσως το fix να είναι η λύση. Αλλά θέλω να την στείλω στο service να είμαι καλυμμένος ότι το έκανα μέσα στα χρονικά όρια που πρέπει. Και ας την κρατήσουν λίγο παραπάνω. Έχω TV στο σπίτι ακόμα και στην κουζίνα! :music-smiley-005:

με κατι παραπανω υπαρχει η pioneer 4270xa(2100)hitachi9700(1900)LGRCC1(1700)ενδεικτικα οι τιμες...μπορει να τις βρεις και καλυτερα...το θεμα ειναι θα στην αλλαξει?

Πιστεύω θα την αλλάξει. Γιατί να μην την αλλάξει? Επειδή δεν έχω την κούτα? Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ρώτησα και έμαθα. Το θέμα είναι ότι από αυτές που είπες μόνο LG φαίρνει η Expert και δεν θέλω LG. Αν ήθελα έχω γνωστό στην LG που μου έκανε και σούπερ τιμή. Άσε που πήγες στα 2,000. Είναι πολύ μακρυά από τα 1350 που έχω δώσει.