Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

ναι..οκ.πηγα αρκετα ψηλοτερα αλλα αυτο ειναι το επομενο σκαλοπατι...το ξερω..και εγω ειδικα τωρα εχω κατι κολοσφηξουρες!!!!....τεσπα..θα δουμε..

Το δοκίμασα. Τζίφος. Αλλά δεν μπορώ να κάνω και τρομερές ρυθμίσεις από το Player.

Λοιπόν. Παραπάνω είχα γράψει ότι μου φαίνεται ότι βλέπω φίδια και στο τηλεοπτικό σήμα. Ε πως να μην νομίζω ότι βλέπω όταν 13 μέρες τώρα ζούσα στο σκοτάδι. Επειδή είχε κουνηθεί η κεραία της ταράτσας είχα βάλει Nova. Αποφάσισα να την φτιάξω λίγο. Και ρύθμισα τα κανάλια στην τηλεόραση. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ! Μέρα με τη νύχτα. Απίστευη εικόνα. Καταπληκτική! Γιατί ρε Pana μας το κάνεις αυτό????? 10 φορές θα το σκεφτώ τώρα να πάρω άλλη. Πάλι μάτσο έγινα. Απίστευτη εικόνα επαναλαμβάνω. Μην σας πω ότι την βάζει κάτω την 32 CRT που έχω σε άλλο δωμάτιο. Ψήνομαι να δεχθώ να βάλουν το fix. Άμα βλέπω μωβ κιλήδες 1 στις 100 νομίζω ότι μπορώ να το αντέξω.
Γράψτε ρε σεις καμιά σκέψη. Μόνος μου τα λεω μόνος μου τα ακούω :violent-smiley-030:

NONA ετοιμάσου να δεχθείς την αίτηση διακοπής. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Φιλε Νεκτάριε παρακολουθώ την αγωνία σου και εδώ και στο AVForums και μπορώ να σου πω ότι συμπάσχω (βλέπε post #392)
Πράγματικά η 42PV60 είναι η καλλίτερη που έχω δει (και το ψαξα πολύ το θέμα) και συγκρίνεται άνετα με συσκευές πολύ ακριβότερες..
Εμένα η κατάσταση παραμένει σταθερή (έχω κλείσει 20 μέρες λειτουργίας) χωρίς να έχω δεί ακόμα "φίδια" (ή τουλάχιστον πολύ χοντρές μωβ γραμμές)
Πιστευω λοιπόν ότι είναι πολύ πιθανόν με το Fix να προκύψει κάποια παρόμοια κατάσταση, πλήρως αποδεκτή, χωρίς να χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως αξίζει να το δοκιμάσεις..
Από την άλλη, παρόμοιας ποιότητας εικόνα (όταν δεν δείχνει ΦιΔΙΑ :dead: ) με την PV60 μάλλον θα την πληρώσεις 1000+ € παραπάνω και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο αφού σχεδόν ανα 2-3 χρόνια αλλάζουν δραματικά τα πράγματα και αν θελει κανείς να είναι up to date θα πρέπει να αλλάζει μέσο θέασης...:p

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Σε μερικές περιπτώσεις κατάφερα να εξαφανίσω το πρόβλημα αυξάνοντας το χρώμα. Όπως πχ στη σκηνή στο Superman returns όπου η γιαγιά ψάχνει στα συντρίμια, όπου υπάρχουν φλόγες και καπνοί.

Για μένα δεν είναι πρόβλημα τόσο πολύ τα ροζ φίδια, όσο το φαινόμενο "clay face" όπως όταν στην ίδια ταινία ο κακός βγαίνει από το δωμάτιο της Γερτρούδης στην αρχή.
Έβαλα την ίδια σκηνή στο pc από τη 19άρα LG και ήταν άψογο...

Επίσης και άσχετα με όλα αυτά, μπήκα στα 2 service menu για...βόλτα, αλλά δε κατάφερα να καταλάβω και πολλά. Που στο καλό είναι αυτό το μαύρο που αν το κατεβάσουμε στο -12 η εικόνα βελτιώνεται πολύ?

Ακόμα, στο δωμάτιο που την έχω κατεβάζω σχεδόν στο μηδέν τη φωτεινότητα και την αντίθεση για να βλέπω καλά. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό??? χμμμμ.

Παρόλα αυτά νομίζω ότι η Panasonic θα το διορθώσει το πρόβλημα, δε μπορεί να το αφήσει έτσι το πράμα. Και δε θα το αφήσουμε έτσι.

Το ότι η τηλεόραση αυτή είναι αρκετά φτηνότερη από τον ανταγωνισμό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση.

αυτο με την αντιθεση και την φωτεινοτητα το εχω πει απο την αρχη που την πηρα .εινα πολυ φωτεινη και εγω ειχα συνηθισει εντελως διαφορετικα.βρηκα κολπο ομως τουλαχιστον για τα dvd.....απλα χαμηλονω το contrast και απο το menu του dvd και ειναι μια χαρα.τωρα για τα υπολοιπα......?

πρεπει να εχει Στεργιο...εμενα στο denon ρυθμιζεται πατωντας ενα πληκτρο(δεν θυμαμαι τι λεει) την ωρα που παιζει η ταινια και οχι σε καταστση αναμονης.για τσεκαρε...τωρα για τα υπολοιπα λογικα με μια ΚΑΣΤΡΟΥΝΟΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο service menu λογικα φτιαχνεται.κατα ποσο ειναι σωστο ομως να γινει αυτο δεν ξερω γιατι μπορει να χαθει η ομοιογενεια της τηλεορασης!!!

πρεπει να εχει Στεργιο...εμενα στο denon ρυθμιζεται πατωντας ενα πληκτρο(δεν θυμαμαι τι λεει) την ωρα που παιζει η ταινια και οχι σε καταστση αναμονης.για τσεκαρε...τωρα για τα υπολοιπα λογικα με μια ΚΑΣΤΡΟΥΝΟΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο service menu λογικα φτιαχνεται.κατα ποσο ειναι σωστο ομως να γινει αυτο δεν ξερω γιατι μπορει να χαθει η ομοιογενεια της τηλεορασης!!!

Τι να κάνουμε ρε φιλαράκ...εδώ στην επαρχία δεν έχουμε σερτιφάηντ καλιμπρέιτορ γμτ...
Αν είναι να μαζευτούμε καμια 10ριά νωματέοι, να του κάνουμε τα εισητήρια του Μανώλο να έρθει να μας...φτιάξει.
Να μας κάνει και καλή τιμή ναούμε. -bye-

Αυτό για το DVDρι θα το ψάξω. Βρε λες? Καλή μαγκιά να μπορείς να διορθώσεις την τιβί χωρίς να την πειράξεις...

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι περιμένω και το καλώδιο DVI-HDMI για να συνδέσω τον κομπιούτορα.
Και έχω αγχωθεί όχι για τίποτε άλλο, αλλά μου φαίνεται θα τα στάξω χοντρά για αναβάθμιση!

Καλημέρα και από μένα παιδιά.

Σήμερα έρχονται να πάρουν την τηλεόραση από το service. Οπότε Δημήτρη η τηλεορασή σου από σήμερα θα έχει παρέα στο service!

Για να δούμε τι θα μας πουν. Μετά το τηλεοπτικό σήμα που είδα χθες βλέπω να αφήνω να της βάλουν χέρι. Ούτως ή άλλως αν η κατάσταση χειροτερέψει πάλι δεν με καλύπτει η εγγύηση ακόμα και με αντικατάσταση?

Σε λίγο ίσως γράψω και κάτι σκέψεις που έχω που με βασανίζουν (χεχε) :ernaehrung004:

εγω φιλε σωθηκα στις θεασεις dvd!ειμαι σιγουρος 99,9% οτι εχει και το δικο σου.τωρα για αναβαθμιση μην τρελλαθεις κιολας με τιποτε gforce 8800 και dual core 4000+ κτλ...δεν υπαρχει λογος να τα χωσεις για τετοια χρηση!εγω εκανα μια συνθεση την οποια θα χτυπησω μαλλον το πασχα και μου βγαινει γυρω στα 700 το πολυ...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Καλημέρα και από μένα παιδιά.

Σήμερα έρχονται να πάρουν την τηλεόραση από το service. Οπότε Δημήτρη η τηλεορασή σου από σήμερα θα έχει παρέα στο service!

Για να δούμε τι θα μας πουν. Μετά το τηλεοπτικό σήμα που είδα χθες βλέπω να αφήνω να της βάλουν χέρι. Ούτως ή άλλως αν η κατάσταση χειροτερέψει πάλι δεν με καλύπτει η εγγύηση ακόμα και με αντικατάσταση?

Σε λίγο ίσως γράψω και κάτι σκέψεις που έχω που με βασανίζουν (χεχε) :ernaehrung004:

εγω φιλε το σκεφτομαι ακομα....απο προχθες που την εστειλα καπνιζω σχεδον 2πλασια τσιγαρα απο οτι πριν....!!πολυ αγχωθηκα με την μαλακια και δεν μου αρεσει!!!

Δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα. Είμαστε στην εγγύηση. Αυτά συμβαίνουν σε πολύ κόσμο με νέα προϊόντα. Θα βρούμε άκρη. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με το να την ανοίξουν. Αν είναι να την φτιάξουν ας την ανοίξουν. Αφού και καινούρια να μας δώσουν τα ίδια θα κάνει.
Ξέρω, έχω γράψει ότι δεν θα ήθελα κι εγώ να την ανοίξουν αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση τότε τι να κάνουμε? Αναγκαστικά.... και μετά από λίγο καιρό θα το ξεχάσουμε :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα. Είμαστε στην εγγύηση. Αυτά συμβαίνουν σε πολύ κόσμο με νέα προϊόντα. Θα βρούμε άκρη. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με το να την ανοίξουν. Αν είναι να την φτιάξουν ας την ανοίξουν. Αφού και καινούρια να μας δώσουν τα ίδια θα κάνει.
Ξέρω, έχω γράψει ότι δεν θα ήθελα κι εγώ να την ανοίξουν αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση τότε τι να κάνουμε? Αναγκαστικά.... και μετά από λίγο καιρό θα το ξεχάσουμε :ernaehrung004:

ναι ρε φιλε,ενταξει..να τη ανοιξουν.αλλα σκεφτομαι...αυτο το board που θα αλλαξουν(κοιτα να δεις που γιναμε και τεχνικοι!)ιδια παρτιδα δεν ειναι με αυτο που ηδη φοραμε?αντε μετα παλι περα-δωθε!!!για ριξε τις σκεψεις που σε βασανιζουν.....ειμαι περιεργος!!!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ναι ρε φιλε,ενταξει..να τη ανοιξουν.αλλα σκεφτομαι...αυτο το board που θα αλλαξουν(κοιτα να δεις που γιναμε και τεχνικοι!)ιδια παρτιδα δεν ειναι με αυτο που ηδη φοραμε?αντε μετα παλι περα-δωθε!!!για ριξε τις σκεψεις που σε βασανιζουν.....ειμαι περιεργος!!!

Μα αυτό το έχω πει. Πριν κάνουν οτιδήποτε θα ΠΡΕΠΕΙ να τους πούμε ότι δεν θα πετύχουν τίποτα αν αλλάξουν κάτι στην TV και βάλουν κάτι άλλο από αυτά που έχουν στο service. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

αντε να τους εξηγησεις τωρα και να τους πεισεις οτι ετσι ειναι τα πραγματα!!ξερεις τι θα σου πουνε?"εμεις επισημη ανακοινωση ΔΕΝ εχουμε.....αρα παμε με αυτα που γνωριζουμε....πες μας τωρα ρε φιλε τις σκεψεις σου!!!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

οκ....αντε γιατι ειμαστε πολυ περιεργοι!!!:confused:

Δεν είναι τίποτα σοβαρό ρε σεις. Με αγχώσατε! Για την τηλεόραση θα γράψω (αν βρω χρόνο) :ernaehrung004: