Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι ψαχμένοι κάποια στιγμή θα περάσουν από το service... Όσοι δεν την έχουν πάρει την τηλεόραση καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν. :grandpa:

Well last nights "Five Days" on BBC1 was without doubt the worst broadcast yet for green/purple snakes. So I quickly hit record and put this on disc ready for when the engineer comes. Panasonic 37" plasma p60 perfect for 5 months now almost impossible to watch, and its not subliminal as I only discovered this thread after the event.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι ψαχμένοι κάποια στιγμή θα περάσουν από το service... Όσοι δεν την έχουν πάρει την τηλεόραση καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν. :grandpa:

μα δεν το συζηταμε!!οτι υπαρχει προβλημα ειναι δεδομενο!!τωρα το κατα ποσο το βλεπει η πειραζει τον καθενα ειναι αλλο..!!!επισης γυρνοντας σε καποια καταστηματα ειδα οτι σε αλλες πλασμα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα αλλα και στην ιδια με την δικια μας(τουλαχιστον αλλες 3 που ειδα)δεν παρατηρησα κατι τετοιο..!!το κανει μετα απο λιγο...δεν το κανει καθολου?...δεν ξερω!

Έβαλες τις ταινίες που έχουν πρόβλημα? Γιατί αλλιώς ούτε εγώ θα το έβλεπα.

Πάντως να μην το κάνουν καθόλου λίγο δύσκολο το βλέπω. Κάποια στιγμή το λογικό είναι να το κάνουν όλες....

Έβαλες τις ταινίες που έχουν πρόβλημα? Γιατί αλλιώς ούτε εγώ θα το έβλεπα.

Πάντως να μην το κάνουν καθόλου λίγο δύσκολο το βλέπω. Κάποια στιγμή το λογικό είναι να το κάνουν όλες....

καπακι φευγοντας απο το μαγαζι ηρθα σπιτι και παιρνοντας τα dvd μαζι μου πηγα να ΞΑΝΑτσεκαρω.....φιλε σε 3 ιδιες που ειδα(matrix-στοιχημα σλεβιν-sillent hill)δεν ειδα φιδια...για αυτο ειμαι σιγουρος!!!οι 2 με hdmi η μια με scart.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Να σου πω φίλε μου dp88 δε κατάλαβα τι εννοείς.

Το έκανε πριν και τώρα σταμάτησε?
no my friend Στεργιος!!!!δεν μιλαω για την δικια μου αλλα για καποιες που ειδα στημενες σε καταστηματα...

no my friend Στεργιος!!!!δεν μιλαω για την δικια μου αλλα για καποιες που ειδα στημενες σε καταστηματα...

Και πήγες με τις ταινίες στα καταστήματα και τις έπαιξες? Κι εγώ δεν κατάλαβα....

Και πήγες με τις ταινίες στα καταστήματα και τις έπαιξες? Κι εγώ δεν κατάλαβα....

ναι ρε παιδια...που ειναι το περιεργο...?στο ενα ειδικα που ηξερα και τον πωλητη πολυ λεπτομεριακα!!στα αλλα 2 στα πεταχτα αλλα αυτο που ηθελα να δω το ειδα(η μαλλον δεν το ειδα)!!

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Γεια σας παιδια,
παρακολουθω με αγωνια τοσο καιρο το προβλημα σας και ειλικρινα συμπασχω μαζι σας. Μαλιστα απο τη δουλεια τουλαχιστον 3-4 φορες την ημερα μπαινω στο club και σας
διαβαζω.
Αν κρινω απο το δικο μου χαμενο χρονο δουλειας, νιωθω οτι ολημερις εισαστε μες το αγχος και την αγωνια και αυτο θα επηρρεαζει την προσωπικη και επαγγελματικη σας ζωη.
Οχι οτι και εγω (μαλλον) δεν θα εκανα κατι αντιστοιχο, αλλα
λιγη προσπαθεια για χαλαρωση δεν θα εβλαπτε. Κριμα ειναι στο κατω-κατω για μια μηχανη τοοση σημασια....
Τουλαχιστον τωρα που ξερετε οτι το προβλημα ειναι γενικευμενο, αργα ή γρηγορα η λυση θα βρεθει.
Κουραγιο σε ολους

Συναδελφικα,

Γιαννης.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Λοιπον.......συνοπτικα γιατι παλι πηγαινω πανικοβλητος....φτανοντας στην intertech με καλουν μεσα στο service για να δουμε τι ακριβως λεω.....εχουν βγαλει απο την κουτα την δικια μου ενω διπλα της υπαρχει αλλη μια ιδια.ξεκιναμε με το γνωστο p.room……χαλια και οι 2!!οτι εκανε η δικια μου το πεταγε και η διπλα αλλα σε πιο ελαφρια μορφη....προφανως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα το κανει και εκεινη πιο εντονα..ο τεχνικος απορει και ο κυριος που εχει αναλαβει να αναλυσουμε την κατασταση το εξηγει ως “φυσικο φαινομενο της συμπιεσης mpeg-κακη μεταφορα της ταινιας” και προσπαθει να φερει καπως την τηλ. πειραζοντας τις ρυθμισεις της ενω συγχρονως ξανατονιζει την πολυ καλη και αναλυτικοτατη εικονα της.δεν διαφωνο.....για αυτο αλλωστε και την πηρα....ομως αυτο ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο!!!αναφερω βεβαια οτι υπαρχει αλλη μια στην astra με τα ιδια συμπτωματα και οτι μαλλον σιγα-σιγα (δυστηχως για ολους)θα εχουν και αλλες...!!
Επισης αναφερω για το τρεξιμο με τα dvd παραμασχαλα βλεποντας καποιες ιδιες ,αλλα και πλασμα αλλης μαρκας και τι ειδα σε αυτες..
Στην συνεχεια επαιξε και ενα demo της Panasonic που ηταν βεβαια αψογο αλλα και απο εδω τσιμπησαμε κανα 2 φιδακια...!!!
Επισημανα βεβαια οτι το προβλημα ειναι γνωστο παγκοσμιος και επισημα-ανεπισημα η μαμα Panasonic το παλευει για να βρει την λυση..
Τελικα δεν ξερω τι θα κανω...προς το παρον την αφησα εκει μηπως υπαρχει κανενα νεοτερο συντομα, γιατι δεν μπορω να την πηγαινο-φερνω...
Να μην ξεχασω να αναφερω οτι η συμπεριφορα ολων ηταν αψογη και δεν με εκαναν να νοιωσω αβολα σε καμια περιπτωση..!!αντιθετως με παρακολουθουσαν με προσοχη και χωρις ειρωνια(συνιθιζεται σε καποιες περιπτωσεις απο «ειδικους»)!!!!
Αυτα......

Λοιπον.......συνοπτικα γιατι παλι πηγαινω πανικοβλητος....φτανοντας στην intertech με καλουν μεσα στο service για να δουμε τι ακριβως λεω.....εχουν βγαλει απο την κουτα την δικια μου ενω διπλα της υπαρχει αλλη μια ιδια.ξεκιναμε με το γνωστο p.room……χαλια και οι 2!!οτι εκανε η δικια μου το πεταγε και η διπλα αλλα σε πιο ελαφρια μορφη....προφανως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα το κανει και εκεινη πιο εντονα..ο τεχνικος απορει και ο κυριος που εχει αναλαβει να αναλυσουμε την κατασταση το εξηγει ως “φυσικο φαινομενο της συμπιεσης mpeg-κακη μεταφορα της ταινιας” και προσπαθει να φερει καπως την τηλ. πειραζοντας τις ρυθμισεις της ενω συγχρονως ξανατονιζει την πολυ καλη και αναλυτικοτατη εικονα της.δεν διαφωνο.....για αυτο αλλωστε και την πηρα....ομως αυτο ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο!!!αναφερω βεβαια οτι υπαρχει αλλη μια στην astra με τα ιδια συμπτωματα και οτι μαλλον σιγα-σιγα (δυστηχως για ολους)θα εχουν και αλλες...!!
Επισης αναφερω για το τρεξιμο με τα dvd παραμασχαλα βλεποντας καποιες ιδιες ,αλλα και πλασμα αλλης μαρκας και τι ειδα σε αυτες..
Στην συνεχεια επαιξε και ενα demo της Panasonic που ηταν βεβαια αψογο αλλα και απο εδω τσιμπησαμε κανα 2 φιδακια...!!!
Επισημανα βεβαια οτι το προβλημα ειναι γνωστο παγκοσμιος και επισημα-ανεπισημα η μαμα Panasonic το παλευει για να βρει την λυση..
Τελικα δεν ξερω τι θα κανω...προς το παρον την αφησα εκει μηπως υπαρχει κανενα νεοτερο συντομα, γιατι δεν μπορω να την πηγαινο-φερνω...
Να μην ξεχασω να αναφερω οτι η συμπεριφορα ολων ηταν αψογη και δεν με εκαναν να νοιωσω αβολα σε καμια περιπτωση..!!αντιθετως με παρακολουθουσαν με προσοχη και χωρις ειρωνια(συνιθιζεται σε καποιες περιπτωσεις απο «ειδικους»)!!!!
Αυτα......

Καλημέρα Δημήτρη.

Όπως θα το περίμενες άλλωστε έχω ερωτήσεις να σου κάνω.

1. Πως και πήγες στην Intertech? Αυτοί στο ζήτησαν?
2. Όταν λες δεν ξέρεις τι θα κάνεις τι εννοείς? Δεν σου είπαν αυτοί τι θα κάνουν??????? Δεν θα κάνουν τίποτα? Από ότι κατάλαβα προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως φυσιολογικό! Δεν πήρες καμιά απάντηση για το τι θα γίνει με την τηλεορασή σου?
3. Υπάρχει συνεννόηση με την Astra ή όχι? Δεν ξέρουν ότι είναι η δική μου εκεί? Άμα είναι να πάρω την Astra πάλι να δω τι γίνεται και να τους πω ότι η Intertech δεν έχει ιδέα.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξεμπλέξουμε.

Καλημέρα Δημήτρη.

Όπως θα το περίμενες άλλωστε έχω ερωτήσεις να σου κάνω.

1. Πως και πήγες στην Intertech? Αυτοί στο ζήτησαν?
2. Όταν λες δεν ξέρεις τι θα κάνεις τι εννοείς? Δεν σου είπαν αυτοί τι θα κάνουν??????? Δεν θα κάνουν τίποτα? Από ότι κατάλαβα προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως φυσιολογικό! Δεν πήρες καμιά απάντηση για το τι θα γίνει με την τηλεορασή σου?
3. Υπάρχει συνεννόηση με την Astra ή όχι? Δεν ξέρουν ότι είναι η δική μου εκεί? Άμα είναι να πάρω την Astra πάλι να δω τι γίνεται και να τους πω ότι η Intertech δεν έχει ιδέα.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξεμπλέξουμε.

Intertech πηγα γιατι τους ειχα ενοχλησει πρωτου κλεισει ο χρονος και αλλαξει το service οποτε το ανελαβε προσωπικα ο τεχνικος που ειχα μιλησει.....
Οπως καταλαβαινεις απο την στιγμη που δεν εχουν και αυτοι κατι επισημο δεν μπορουν να μου πουν κατι αλλο εκτος απο το να παρω την τηλ. μεχρι νεοτερας.να τους παρω απο το χερι και να γυρναμε τα καταστηματα δυστηχως ειναι λιγο δυσκολο...
Με την astra δεν ξερω εαν υπαρχει συννενοηση αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να αγχωνωμαστε γιατι οι ανθρωποι φαινεται οτι ειναι διατεθιμενοι να λυθει το προβλημα και θα ειμαστε σε συνεχη επαφη για οποια εξελιξη υπαρχει...
Δυστηχως δεν βλεπω αλλη λυση απο το να περιμενουμε....

Έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Όλο γενικά πράγματα ακούμε από το service ενώ στην Αγγλία περιμένουν την άλλη εβδομάδα τα boards για αλλαγή. Εμείς δεν έχουμε φτάσει καν στην αναγνώριση του προβλήματος. Θα μιλήσω ξανά στις 3 με το service και θα απαιτήσω επίσημη απάντηση. Αν δεν πάρω, θα φύγει mail στην Panasonic και αν δεν γίνει τίποτα τότε θα μπει ο ΙΝΚΑ στο παιχνίδι. Ούτε 10 μέρες δεν την χάρηκα την τηλεόραση και είναι στο service. Αυτό λέγεται "Dead on arrival" και θα τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο μέχρι να μου δώσουν λύση άμεσα!

Έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Όλο γενικά πράγματα ακούμε από το service ενώ στην Αγγλία περιμένουν την άλλη εβδομάδα τα boards για αλλαγή. Εμείς δεν έχουμε φτάσει καν στην αναγνώριση του προβλήματος. Θα μιλήσω ξανά στις 3 με το service και θα απαιτήσω επίσημη απάντηση. Αν δεν πάρω, θα φύγει mail στην Panasonic και αν δεν γίνει τίποτα τότε θα μπει ο ΙΝΚΑ στο παιχνίδι. Ούτε 10 μέρες δεν την χάρηκα την τηλεόραση και είναι στο service. Αυτό λέγεται "Dead on arrival" και θα τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο μέχρι να μου δώσουν λύση άμεσα!

συμφωνω με τον Νασο....κατσε να δουμε που παει το θεμα και βλεπουμε....τι σε επιασε?και τι θα πεις στον ΙΝΚΑ?η τηλεοραση μου κανει φιδακια και δεν μου την αλλαζουν?ηρεμα ειπαμε ρε φιλε....τηλεοραση ειναι...θα την βρουμε την ακρη!!

Γειά σας , όπως έχω πει και παλιότερα την τλεόραση την έχω από τις αρχές Δεκεμβρίου χωρίς κανένα πρόβλημα. Στις επίμαχες ταινίες σε καναδύο σημεία υπάρχουν κάποιες μωβ σκιές αλλά με μικρή αύξηση της φωτεινότητας εξαφανίζονται. Η τηλερόραση ´παίζει με το Helios 4000 dvd με το μαμίσιο hdmi.
Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον.

Γειά σας , όπως έχω πει και παλιότερα την τλεόραση την έχω από τις αρχές Δεκεμβρίου χωρίς κανένα πρόβλημα. Στις επίμαχες ταινίες σε καναδύο σημεία υπάρχουν κάποιες μωβ σκιές αλλά με μικρή αύξηση της φωτεινότητας εξαφανίζονται. Η τηλερόραση ´παίζει με το Helios 4000 dvd με το μαμίσιο hdmi.
Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον.

ωραιος....μαλλον εισαι απο τους τυχερους!!μακαρι να παραμεινει ετσι...