Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Αν εννοείς το κάλυμμα μπροστά από τα μεγάφωνα (που έχει τις πολύ μικρές τρυπούλες) τότε ναι, αν το ψηλαφήσεις απαλά θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν αρκετα σημεία που δεν είναι εντελώς επίπεδο αλλά κάνει ελαφρές καμπυλώσεις (μάλλον στα σημεία που από πίσω ειναι καποιο στήριγμα) που όμως ΔΕΝ είναι ορατές, τουλαχιστον σε μένα με τις συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού.Τέτοια καμπύλωση υπάρχει και κοντά στο δεξί και αριστερό τελείωμα (δεν γνωρίζω αν εκεί υπάρχει κούμπωμα...)

Μιλάω για το σημείο με τον κύκλο. Από ότι βλέπω και σε σένα κάνει λίγο σκιά εκεί. Ας κάνουν ότι νομίζουν. Αν το αλλάξουν καλώς, αλλιώς δεν με κόφτει και τόσο.

Attachments

• pannysp4.jpg
    pannysp4.jpg
    30.8 KB · Views: 40

Ελαφρώς άσχετο αλλά... η δική μου δεν είχε το αυτοκόλλητο πάνω δεξιά που φαίνεται στη φωτογραφία :chinscratch: :nounder:
Σε όλους σας είχε;

Ελαφρώς άσχετο αλλά... η δική μου δεν είχε το αυτοκόλλητο πάνω δεξιά που φαίνεται στη φωτογραφία :chinscratch: :nounder:
Σε όλους σας είχε;

Όχι. Εμένα δεν είχε τίποτα!

Ούτε εμένα είχε... :cool4:
τη φωτό την είχα κατεβάσει από το net και την χρησιμοποίησα για το post..

Παιδια εχω να κανω μια ερωτηση,
Ειμαι στη διαδικασια του στρωσιματος (παιζω κατα 3ωρο την ημερα το Plasma Break-in DVD με ρυθμισεις στο 0) κ...ολα τα υπολοιπα...
Οταν παιζω DVD που δεν ειναι 16:9 (δηλ τα περισσοτερα) κ κανω zoom απο το DVD Player Sony DVP-NS52P ωστε να μην φαίνονται οι μπάρες πανω-κατω, εμφανιζεται ενα μπλε σημα X2 πανω δεξια (ενδειξη του DVD για X2 zoom) το οποιο δεν φευγει ΠΟΤΕ!
Οταν κανω Zoom1 απο την Panny χανω την κατω σειρα απο τους υποτιτλους της ταινιας!!!
Γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος?????

Παιδια εχω να κανω μια ερωτηση,
Ειμαι στη διαδικασια του στρωσιματος (παιζω κατα 3ωρο την ημερα το Plasma Break-in DVD με ρυθμισεις στο 0) κ...ολα τα υπολοιπα...
Οταν παιζω DVD που δεν ειναι 16:9 (δηλ τα περισσοτερα) κ κανω zoom απο το DVD Player Sony DVP-NS52P ωστε να μην φαίνονται οι μπάρες πανω-κατω, εμφανιζεται ενα μπλε σημα X2 πανω δεξια (ενδειξη του DVD για X2 zoom) το οποιο δεν φευγει ΠΟΤΕ!
Οταν κανω Zoom1 απο την Panny χανω την κατω σειρα απο τους υποτιτλους της ταινιας!!!
Γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος?????

Εννοείς τις ταινίες 2,35:1, ε?
Εγώ στο zoom 1 και zoom 2 δεν χάνω τους υπότιτλους...έχεις ρυθμίσει το player σε εικόνα 16:1?
(έχω και γω το ίδιο player το οποίο όντως στο zoom βγάζει αυτό το ανόητο (?:AFADF0: ?) μπλέ Χ2...)

Ρε Δημήτρη εσύ τι έκανες με την δική σου?

τιποτε φιλε...απλα δεν ασχολουμαι και εχω...... παψει να βλεπω φιδια.εαν και οταν καταληξουμε καπου τοτε ΙΣΩΣ να το ψαξω.ΑΡΚΕΤΑ!!!!!

Σήμερα το απόγευμα θα έχω την τηλεόραση σπίτι. Οπότε θα σας πω αν φτιάχτηκε ή όχι....!

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: Μετά από 1045 post επιτέλους φαίνεται φως στο τούνελ.
Έχεις έτοιμες τις προβληματικές ταινίες για τις δόκιμες το βραδάκι nectar?
:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: Μετά από 1045 post επιτέλους φαίνεται φως στο τούνελ.
Έχεις έτοιμες τις προβληματικές ταινίες για τις δόκιμες το βραδάκι nectar?
:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Έχω εχω :BDGBGDB55:

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Δώσε μας ραντεβού.
Πότε να περιμένουμε εντυπώσεις?
Να είμαστε όλοι online.

Γύρω στις 17:30 θα είμαι σπίτι. Η τηλεόραση είναι ήδη στο σπίτι, οπότε με το που μπω, θα βάλω την φόρμα μου και θα ξεκινήσω test drive! :grinning-smiley-043

Το πράμα θα φανεί αμέσως οπότε stay tuned! :guitarist: