Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

τα χαπια μου ρε φιλε νεκταριε η βαση ειναι 81 εκ?σιγουρα την βαση μετρησες? στην φοτο φενεται πολυ μικροτερη την διαμαντενια {τετραγωνη}εχεις?:hanged::hanged::hanged::hanged::hanged::hanged:

Δεν έχω την διαμαντένια. Την ορθογώνια έχω και από ότι ξέρω αυτή δίνουν στην Ελλάδα.

Re: Panasonic TH-42PV60E.

500!!!! Δε μπορεί...
400 έχει η βάση η επιδαπέδια με τις καμπύλες (όπως την έχουν στο site)...
Και η διαμαντένια πάντως μεγάλη μου φαίνεται...
για κοίτα εδώ...
http://www.produkte.panasonic.de/index.asp?sStr=4@-@1@13@40@297@@@@@@Viera|Plasma-Zubehφr@
έχει όλες τις βάσεις με διαστάσεις...

500!!!! Δε μπορεί...
για κοίτα εδώ...
http://www.produkte.panasonic.de/index.asp?sStr=4@-@1@13@40@297@@@@@@Viera|Plasma-Zubehφr@

sorry Θανο,πρεπει να εχεις δικιο!!παντως ειναι σιγουρα ακριβη..

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

500!!!! Δε μπορεί...
για κοίτα εδώ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ 81,5 ΕΚ Η ΒΑΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ 3 ΠΟΝΤΟΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1099 ΜΑΛΟΝ ΞΕΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ Ε???:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Γεια σας παιδιά!
Είχα πολύ καιρό να γράψω λόγω ανωτέρας βίας.
Βλέπω μεγάλες εξελίξεις και χαίρομαι για σας.
Αλλαγές board, καλιμπραρίσματα κτλ.
Εγώ δεν έχω κανένα από τη δικιά μου τη τηλεόραση.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά ενώ έχω δει 10αδες DVD (τηλεοπτικά βλέπω μόνο ποδόσφαιρο) ΔΕΝ έχω ακόμη εντοπίσει τίποτα το επιλήψιμο.
Μπορώ μάλιστα επιτέλους να πω πως δεν ασχολούμαι πλέον, δηλαδή δεν ψάχνω να βρώ τα φίδια αλλά συγκεντρώνομαι μόνο στη ταινία. Τώρα αν υπάρχουν και εγώ δεν τα βλέπω τι να πω???
Θα ήθελα πραγματικά να ερχόταν απο εδώ μεριά ο Κος Καστρούνης να καλιμπράριζε και τη δικιά μου. Αν καμμιά φορά τον φέρέι ο δρόμος προς τη Λάρισα ας μου στείλει ένα e-mail.
[email protected]

Η ανακοίνωση δεν ξέρω αν είναι προσβάσιμη από όλους... Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το attachment σαν απόδειξη.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

παιδια εγω παντως την παραγγειλα σημερα 1099 παραδωτεα σπιτι μου απο την expert ελπιζω να μην πεσω σε φιδοφωλια :flipout::flipout: αν και νοζιζω οτι δεν προκειται να το καταλαβω και να εχω μονο τηλεοπτικο σημα θα παιζει απο dvd ενα της πλακας bluesky εχω μονο για να βλεπουν τα παιδια κανενα παιδικο πιστευω ολα θα πανε καλα

:grandpa:υποψηφιος φιδολογος:grandpa:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

παιδια εγω παντως την παραγγειλα σημερα 1099 παραδωτεα σπιτι μου απο την expert ελπιζω να μην πεσω σε φιδοφωλια :flipout::flipout: αν και νοζιζω οτι δεν προκειται να το καταλαβω και να εχω μονο τηλεοπτικο σημα θα παιζει απο dvd ενα της πλακας bluesky εχω μονο για να βλεπουν τα παιδια κανενα παιδικο πιστευω ολα θα πανε καλα

:grandpa:υποψηφιος φιδολογος:grandpa:

καλοριζικη προκαταβολικα......

Παιδια τα ''μωβ φιδακια'' εκανα κ σε μενα την παρουσια τους!!!
Δεν ξερω αν εχει δει κανεις προσφατα το THEM αλλα η ταινια ειδικα στις σκοτεινες σκηνες μεσα στο σπιτι ειναι γεματη ''φιδακια''.
Παμε για αλλαγη d-board....
Πρεπει να παρω Astra Service κ να τους πω τι, οτι βλεπω σε συγκεκριμενα DVD purple blotches ???
Να τους πω οτι πρεπει να γινει αλλαγη του d-board με το τελευταιο (41.03) ?
Απο τα στοιχεια που ειχε παραθεσει ο nektar μετα την αλλαγη που του εκαναν εχω σε ολα τα ιδια εκτος απο PDROM: 41.01
Περιμενω απαντηση κ ιδιαιτερα απο τον nektar που οπως βλεπω εχει εντρυφησει στο θεμα...