Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Παιδια τα ''μωβ φιδακια'' εκανα κ σε μενα την παρουσια τους!!!
Δεν ξερω αν εχει δει κανεις προσφατα το THEM αλλα η ταινια ειδικα στις σκοτεινες σκηνες μεσα στο σπιτι ειναι γεματη ''φιδακια''.
Παμε για αλλαγη d-board....
Πρεπει να παρω Astra Service κ να τους πω τι, οτι βλεπω σε συγκεκριμενα DVD purple blotches ???
Να τους πω οτι πρεπει να γινει αλλαγη του d-board με το τελευταιο (41.03) ?
Απο τα στοιχεια που ειχε παραθεσει ο nektar μετα την αλλαγη που του εκαναν εχω σε ολα τα ιδια εκτος απο PDROM: 41.01
Περιμενω απαντηση κ ιδιαιτερα απο τον nektar που οπως βλεπω εχει εντρυφησει στο θεμα...

Μαθαίνω ότι βγήκε καινούρια έκδοση (41.04) η οποία είναι 100% fix! Είσαι τυχερός αν σου βάλουν αυτή. Να πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι έχεις το πρόβλημα με τα φίδια. Και αν κάνουν τους ζόρικους στείλε μου Pm.

Το είδα κι εγω. Δεν έβαλαν μυαλό! :grandpa:

δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...ολοκληρη panasonic με ενα ιστορικο στο συγκεκριμενο προβλημα και δεν το βλεπει κανενας απο αυτους εκει μεσα....????

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Λένε πάντως ότι το φαινόμενο παρατηρήται σε χαμηλότερο βαθμό.
π.χ. αν στη px60 είναι 100%, στη νέα px70 στο 25%.

Παράξενο όμως να μη κάνουν τίποτα για να εξαλειφθεί το φαινόμενο αφού το ήξεραν μήνες πριν.

emena pantos den exei er8ei akomi exo dosei prokataboli stin expert apo tin perasmeni pempti kai moy lene apo tin alli evdomada kai blepoyme ti diaolo teleiosane??kai perpatontas na erxotane apo a8ina 8a eixe ftasei tora :twoguns::twoguns::twoguns::twoguns::twoguns::twoguns:

δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...ολοκληρη panasonic με ενα ιστορικο στο συγκεκριμενο προβλημα και δεν το βλεπει κανενας απο αυτους εκει μεσα....????

Συγγνώμη δηλαδή η μόνη εταιρία είναι που βγάζει πρόβλημα?
Εδώ το έχετε αναγάγει σε ΜΕΓΑ θέμα τα φιδάκια, για να σοβαρευτούμε λίγο λέω εγώ!
Όλες οι εταιρίες να μας τα πέρνουνε ξέρουν!Δεν είναι μόνο η Pana ...

Συγγνώμη δηλαδή η μόνη εταιρία είναι που βγάζει πρόβλημα?
Εδώ το έχετε αναγάγει σε ΜΕΓΑ θέμα τα φιδάκια, για να σοβαρευτούμε λίγο λέω εγώ!
Όλες οι εταιρίες να μας τα πέρνουνε ξέρουν!Δεν είναι μόνο η Pana ...

καταρχην, εχεις δει το γνωστο προβλημα το οποιο εχει γινει γνωστο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ...ή απλα παρακολουθεις το θεμα?φιλε Στεφανε λοιπον,εκτος του οτι ημουνα απο αυτους-μετα απο αρκετο τρεξιμο,σκεψη και ηρεμια -που ειπα οτι το παρατραβηξαμε, δεν παυω να θεωρω απαραδεκτη την σταση οχι μονο της πανα αλλα ολων των κατασκευαστων που κρυβονται οταν παρουσιαζονται τετοιου ειδους προβληματα -για καποιους μικρα για αλλους μεγαλα- και δεν καλυπτουν τον καταναλωτη.αυτο ομως που με εξοργισε ειναι οτι δυστηχως και στην σειρα 70 παρουσιαζεται το ιδιο φαινομενο, με αποτελεσμα να αναρωτιεμαι εαν τελικα εκει στην πανα λειτουργουν ως σοβαρη εταιρια οπως την ξεραμε τοσα χρονια.αυτα...:BXVZCBXZ6:

Last edited:

Νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός dp88...
Τουλάχιστον με το που παρουσιάστηκε το πρόβλημα η Panasonic έδωσε λύση. Ούτε κλέφτηκα σφύριζε ούτε αλλού κοιτούσε...
Σύμφωνα άλλωστε με τον nektar αλλά και το Μανώλη που του ρύθμισε την tv ακόμα και στην 60 μετά το fix το πρόβλημα ουσιαστικά δεν υπάρχει...
Για την 70 μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα διότι έχω την εντύπωση ότι τα σχόλια ότι το φαινόμνενο εξακολουθεί να υπάρχει γίνονται από χρήστες που κάθονται στα 20εκ από την tv ψάχνοντας για ατέλειες (αλήθεια ποια TV θα μπορούσε να αντέξει σε αυτή τη διαδικασία)???

Ρε παιδιά κανένας άλλος θα την πάει την TV για service να δούμε και μια δεύτερη επισκευή πως πήγε και αν έμεινε ευχαριστημένος? :antlers:

Νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός dp88...
Τουλάχιστον με το που παρουσιάστηκε το πρόβλημα η Panasonic έδωσε λύση. Ούτε κλέφτηκα σφύριζε ούτε αλλού κοιτούσε...
Σύμφωνα άλλωστε με τον nektar αλλά και το Μανώλη που του ρύθμισε την tv ακόμα και στην 60 μετά το fix το πρόβλημα ουσιαστικά δεν υπάρχει...
Για την 70 μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα διότι έχω την εντύπωση ότι τα σχόλια ότι το φαινόμνενο εξακολουθεί να υπάρχει γίνονται από χρήστες που κάθονται στα 20εκ από την tv ψάχνοντας για ατέλειες (αλήθεια ποια TV θα μπορούσε να αντέξει σε αυτή τη διαδικασία)???

Θανο μπορει οντως να ειμαι αυστηρος-υπερβολικος αλλα νομιζω οτι γενικοτερα κατι δεν πηγε καλα στην ολη υποθεση.εαν δεν ειμασταν υπερβολικοι δεν θα γραφαμε σε αυτο το φορουμ αλλα θα παιρναμε την οποια συσκευη θελαμε,θα την βαζαμε στην πριζα και θα τελειωνε εκει η ασχολια μαζι της..δεν ξερω κατα ποσο υπευθυνη ειναι μια κατασκευαστρια εταιρια-για ολες μιλαω- η οποια δεν εχει ενημερωση την ελληνικη αντιπροσωπια για το προβλημα και αυτη με την σειρα της να δηλωνη αγνοια με αποτελεσμα να δημιουργηθει ενα μπαχαλο.....(ενταξει,βαλαμε και εμεις λιγο το χερακι μας...)
οταν μια tv εχει απο το καλοκαιρι πουλησει χιλιαδες κομματια-σαν bestbye-και συνεχιζει να πουλα ακομα νομιζω οτι καποιος πρεπει να παρει την ευθυνη,να ενημερωσει(e-mail,τηλεφωνικα,γραπτα...) για το τι συμβαινει και πως θα λυθει το προβλημα.τωρα οσο αναφορα την 70 δεν το λεω εγω αλλα αυτοι:

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/Conclusion.php

Last edited:

οταν μια tv εχει απο το καλοκαιρι πουλησει χιλιαδες κομματια-σαν bestbye-και συνεχιζει να πουλα ακομα νομιζω οτι καποιος πρεπει να παρει την ευθυνη,να ενημερωσει(e-mail,τηλεφωνικα,γραπτα...) για το τι συμβαινει και πως θα λυθει το προβλημα.τωρα οσο αναφορα την 70 δεν το λεω εγω αλλα αυτοι:

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/Conclusion.php

Αυτό ναι! Έχεις δίκιο! Μαζί σου!
Αν ήταν ένα πρόβλημα ορατό σε όλους πιστεύω θα το έκανε η Panasonic. Απλά δεν υπάρχει παντού το πρόβλημα - ή έστω δεν είναι ορατό από όλους...

Ρε παιδιά κανένας άλλος θα την πάει την TV για service να δούμε και μια δεύτερη επισκευή πως πήγε και αν έμεινε ευχαριστημένος? :antlers:

Το καλοκαίρι... όταν θα πάω διακοπές ή pany θα πάει για service (να και δεν έω δει φιδάκια ακόμη και έχω παίξει καμιά 300αριά ώρες)...

Το καλοκαίρι... όταν θα πάω διακοπές ή pany θα πάει για service (να και δεν έω δει φιδάκια ακόμη και έχω παίξει καμιά 300αριά ώρες)...

Εγώ μπήκα στο μενού χθες και έχω κάνει 610 ώρες!!!! Πότε πρόλαβα ρε σεις? Περίεργο μου φαίνεται (αν και δεν κλείνει η τηλεόραση καθόλου μετά τις 5 και τα ΣΚ...) Πάντως ακόμα μου μένουν τα σηματάκια και οι μπάρες από τα DVD στην οθόνη (όχι μόνιμα βέβαια - φεύγουν μετά από λίγο - αλλά με αγχώνουν!)....

Αυτό ναι! Έχεις δίκιο! Μαζί σου!
Αν ήταν ένα πρόβλημα ορατό σε όλους πιστεύω θα το έκανε η Panasonic. Απλά δεν υπάρχει παντού το πρόβλημα - ή έστω δεν είναι ορατό από όλους...

αυτο λεω...για εμενα παραμενει κορυφαια κατασκευαστρια αλλα σε αυτο το κομματι με "χαλασε" πολυ.θα μου πεις εδω αλλες που εχουν 4 και 5 χιλιαρικα εχουν βγαλει πολυ χειροτερα προβληματα και τρεχουν και δεν φτανουν
(ολοι μαζι..).θα ηθελα να πιστευω οτι ηταν μια ατυχη στιγμη της αλλα δεν δειχνει κατι τετοιο με την 70 για αυτο και "ανησυχω"..:AFADF0:

Πάντως ακόμα μου μένουν τα σηματάκια και οι μπάρες από τα DVD στην οθόνη (όχι μόνιμα βέβαια - φεύγουν μετά από λίγο - αλλά με αγχώνουν!)....

Μη μου πεις!!?!? Ακόμα???
Για να δούμε στις 1000 ώρες...

επιτελους σημερα μου την φερανε απο τα λιγα που πρωτο ειδα ειναι οτι στο τελος εχει το ΕΗ και εχει 3 ανεμιστηρακια πισω εχει καποια διαφορα απο τις δικες σας που εχουν 2? και απο το κουτι λεει κατασκευασμένη στην τσεχια παλι καλα ε? περιμενα καμια κινα
κατι αλλο τωρα κατεβασα το dvd που ανεβασε το παλικαρι DVD για break-in τηλεοράσεων Plasma για το στρωσιμο ειδα οτι ενναλασει διαφορα χρωματα θα το αφησω ετσι να παιζει συνεχεια χωρις να κανω τιποτε αλλο?

υποψηφιος διπλωματουχος φιδολογος

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

-bye-
επιτελους σημερα μου την φερανε απο τα λιγα που πρωτο ειδα ειναι οτι στο τελος εχει το ΕΗ και εχει 3 ανεμιστηρακια πισω εχει καποια διαφορα απο τις δικες σας που εχουν 2? και απο το κουτι λεει κατασκευασμένη στην τσεχια παλι καλα ε? περιμενα καμια κινα
κατι αλλο τωρα κατεβασα το dvd που ανεβασε το παλικαρι DVD για break-in τηλεοράσεων Plasma για το στρωσιμο ειδα οτι ενναλασει διαφορα χρωματα θα το αφησω ετσι να παιζει συνεχεια χωρις να κανω τιποτε αλλο?

καλοριζικη και καλες θεασεις!!!-bye-
χαμηλη αντιθεση-φωτεινοτητα και αστην να παιζει οσο λειπεις.εγω στην αρχη δεν ειχα δωσει σημασια αλλα τελικα οι ιδιοι κατασκευαστες συνιστουν και προτεινουν καποια προσοχη τις πρωτες 100ωρες.δεν ειναι κακο...:AFADF0:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Έλα συνάδελφε (καλά μην παίρνεις αέρα, έχεις δρόμο ακόμα μέχρι να πάρεις βαθμό υψηλοτάτου φιδο-στελέχους :grinning-smiley-043) άστο να παίζει. Αλλά όταν δεν βλέπεις tv και δεν είσαι σπίτι. Τα κανάλια βάζετα σε zoom να μην φένονται τα σηματάκι και ρίξε τις ρυθμίσεις στο μισό (σε cinema mode).

Άντε καλές θεάσεις και μακριά από τα φίδια σου εύχομαι! -bye-

Με πρόλαβε ο πρώην-συνάδελφος πιο πάνω :grinning-smiley-043

Τσεχία είναι οι περισσότερες νομίζω. Ο έξτρα ανεμιστήρας είναι για να παίρνουν αέρα τα φίδια (νέα πατέντα για να μην αλλάζουν το dboard) :flipout: