Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Δεν θα βγαλουμε ακρη πιστευω.....
Ωραια να προτινω κατι αλλο??
Αν οχι αυτην ,μηπως εχετε να μου προτινετε καποια αλλη??
Τιποτα σε KASOΝΥ???
Με αναλογη ποιοτητα?μηπως να παρω lcd??
Mηπως να το αφησω για μετα το καλοκαιρι?
αλλα φοβαμαι μην χασω την ευκαιρια και η πανα πεταξει...

εαν χρειαζεσαι οντως μια ΤΩΡΑ ειναι η καλυτερη λυση.επισης αλλη μια "οικονομικη" προταση ειναι η hitachi 9700 στα 1500 την οποια πηρε φιλος πριν μια εβδομαδα και ειναι αστερι..εαν περιμενεις να ερθει η τελεια τηλεοραση(χωρις ελλατωματα και τελεια εικονα)μαλλον θα περιμενεις πολλαααααα χρονια!!!-bye-

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ασε το κλαψιαρη τον Νεκταριο να λεει.......:damnyou:
πηγαινε χτυπα την γιατι σε αυτα τα λεφτα(θα την βρεις και λιγοτερα και οχι σε online καταστημα)δεν παιρνεις ουτε καλο 32αρι lcd....σε αυτο που λεει βεβαια εχει δικιο αλλα φροντισε να μην του δωσεις σημασια απο την αρχη...τα εχουμε ξαναπει αυτα:σε αυτην δεν θα σου αρεσουν τα φιδια,σε αλλη το μαυρο,σε αλλη το ασπρο και παει λεγοντας.......καλη αγορα!!

ειμαι και εγω της ιδιας γνωμης !!!!

να την παρεις διοτι εχει πολυ ωραια εικονα και ειναι φτηνοτατη .......:BDGBGDB55:

μετα απο οσα ακουσα παραπανω,ειδα και το μοντελο της hitachi 42pd9700,kai εχω μπερδευτει ασχημα τωρα!!Η διαφορα ειναι μονο 450 ευρω

μετα απο οσα ακουσα παραπανω,ειδα και το μοντελο της hitachi 42pd9700,kai εχω μπερδευτει ασχημα τωρα!!Η διαφορα ειναι μονο 450 ευρω

450 ευρο ειναι μιση panasonic!!! δεν ειναι μικρη διαφορα.
Νομιζω οτι απαντηση στο ερωτημα σου σου εχει δωσει ο Νεκταριος. -bye-

κανε μια βολτα σε 1-2 καταστηματα που τις εχουν στημενες(δεν ειναι κακο..)παιδεψε λιγο τον πωλητη(βαλε κανενα dvdακι,δες τηλεοπτικο σημα,παιξε με τις ρυθμισεις κτλ)και αποφασισε...μιλαμε για 2 αριστες λυσεις οπου στην πρωτη περιπτωση της πανα εχουμε αψογη εικονα με χαρακτηριστικο το αψογο μαυρο της ενω απο την αλλη μια πιο "γεματη" απο πλευρας εξοπλισμου και ρυθμισεων hitachi με καλυτερη ευκρινεια αλλα και πιο ready πανελ για high defination.οσο το ψαχνεις,τοσο μπερδευεσαι....

2 πραγματα μενουν να κανω!!
1ο Η αγοραζω την παν η οποια ειναι φτηνοτερη ,αλλα και υποδυεστερη απο την hita ,και με το ρισκο να δω μωβ φιδια να με ζωνουν,
2ο Να φυγω βουρ αμεσα στα μαγαζια να δω εαν μπορω να κατεβασω την τιμη της Ηitachi οσο μπορω

2 πραγματα μενουν να κανω!!
1ο Η αγοραζω την παν η οποια ειναι φτηνοτερη ,αλλα και υποδυεστερη απο την hita ,και με το ρισκο να δω μωβ φιδια να με ζωνουν,
2ο Να φυγω βουρ αμεσα στα μαγαζια να δω εαν μπορω να κατεβασω την τιμη της Ηitachi οσο μπορω

τουλαχιστον μετα απο αρκετο ψαξιμο στην αγορα που εκανε ο φιλος κατω απο 1500 δεν την βρηκε πουθενα .κανε μια προσπαθεια ομως,δεν εχεις να χασεις τιποτε....

Ειμουν ενα παρα ενα κλικ ακομα για να κανω την online αγορα με 988 ευρωπουλα απο την electroptica!!!
Νιωθω σαν την στελλα την ωρα που ο φουντας της ελεγε στελλα φυγε κραταω μαχαιρι!!!!!
Δηλ το θεωρειτε δεδομενο οτι θα αποκτησω προβληματα?

Δεν τα ξέρεις καλά!
Το electroptica μπορεί να την πουλάει 988 αλλά θέλει και 45 ευρώ μεταφορικά! :antlers:
Οπότε καλύτερα από Αθήνα ! -bye-

Vezouvio για sony(σε παρακαλώ μην χρησιμοποιήσεις ξανά τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιήσες) περίμενε λίγο για να δείς την καινούργια σειρά 100Hz KDL-32D3000 με περίπου 1300Ε

Και η Panasonic έχει 32άρα στα 100Hz με 1199

Δεν τα ξέρεις καλά!
Το electroptica μπορεί να την πουλάει 988 αλλά θέλει και 45 ευρώ μεταφορικά! :antlers:
Οπότε καλύτερα από Αθήνα ! -bye-

Ναι αλλα εγω ειμαι στην θεσσαλονικη,,
Εκτος αν παζαρεψεις και ριξεις τα μεταφορικα,,,,!!!
ΜΠΑαααααααααα

Εξάλλου με εγγύηση τί γίνεται απο electroptica?
Μήπως είναι καμια παράλληλη?

Φιλτατε συμπολιτη εσυ μιλας για 32 ιντσες και για online αγορα απο εξωτερικο,για δες και στο ελλαδισταν τις τιμες!!

Μα γι αυτό έβαλα το λινκ για να δείτε πόσο διαφορά έχουν οι τιμές μετάξύ ελλάδας και γερμανίας.άλλωστε ο στέφανος αυτή την τηλεόραση ανέφερε.Εν πάση περιπτώσει για δες και αυτή(από εξωτερικό)
http://www.tododvd.com/product_info.php/products_id/1695

Καλημερα και χρονια πολλα.

Πριν απο μερικες μερες πηρα και εγω μια. Μεχρι στιγμης παιζω την περισσοτερη ωρα το break-in DVD με ρυθμισεις εικονας στο cinema. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως σε συνδεση με PC με καλωδιο DVI 2 HDMI και αναλυση 720p για καποιο λογο κοβει καποια pixels με οποιον player και αν χρησιμοποιησω. Συγκεκριμενα τοσα οσα ειναι ο pointer του mouse ο οποιος "χανεται" και καθετα και οριζοντια της οθονης. Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τετοιο? Της δινω σημα απο μια 6800 Ultra απο windows vista.. Καμια ιδεα?

Βρε παιδια! Τοσοι την εχετε, 2 σελιδες γεμισαν και ουτε ενας να μου πει και εμενα μια γνωμη?? :bigcry:

Φίλε Vezουvie μη το σκέφτεσαι. Εγώ κάθε μέρα που την ανοίγω γελάω από μέσα μου από ικανοποίηση. ¨Εψαξα όλα τα μαγαζιά της Αθήνας, είδα ΠΑΡΑ πολλές τηλεοράσεις. Την εικόνα της Panasonic ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. Η Τηλεόραση είναι δώρο στην τιμή που τη δίνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευτεί ως άριστη αγορά σε πολλά περιοδικά. Και επειδή τυγχάνει να έχω και την Sony KLV S40 σου λέω πως είναι η μέρα με τη νύχτα. Πριν μια εβδομάδα ο γαμπρός μου (χωρίς να ρωτήσει κανέναν) αγόρασε την S2530 και όταν είδε τη Pany στο σπίτι μου τράβαγε τα μαλλιά του. Όσο για φίδια εγώ δεν έχω δει τίποτα και η τηλεόραση έχει παίξει πάνω από 100 ώρες.
Για μένα είναι η κορυφαία επιλογή μέχρι τα 2500. Και αν την άλλαζα θα έπαιρνα την 600άρα που έχουν το ίδιο πανελ αλλά η 600άρα έχει περισότερα καλούδια.

Βρε παιδια! Τοσοι την εχετε, 2 σελιδες γεμισαν και ουτε ενας να μου πει και εμενα μια γνωμη?? :bigcry:

(ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ σελ 101)
Αν διαβάσεις το manual θα δεις ότι από τις HDMI εισόδους δε δέχεται σήμα 1024χ768, αλλά 1280x720.

Είναι λογικό αυτό που σου κάνει.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Εγώ τη σύνδεσα με HDMI-DVI και την έχω ως extended δευτερεύουσα οθόνη.

Είναι η μόνη λύση με την οποία κατάφερα να έχω άλλη ανάλυση στην οθόνη μου και άλλη στην τηλεόραση.