send
AVClub Fanatic
Re: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)
Με τι φακό τραβάτε συνήθως πανοράματα; Τι εστιακό μήκος;
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ας ανεβάσω λοιπόν αυτό που χρωστώ. Οι λήψεις έγιναν την προηγούμενη Τρίτη στο Κρούσεβο της FYROM. ΝΙΚΟΝ D200/AFD 28-200 G στο 38 στο Κρούσεβο 4 και στο 35 στο Κρούσεβο 3. Στην πρώτη περίπτωση μου έφυγε η κεφαλή στην 3η και 4η λήψη.
Ενώθηκαν με το Photo Stich της CANON. Καμιά επέμβαση στο Photoshop.
Έχω κόψει σε cd-rom τα πρωτότυπα αρχεία. nef, τα .jpg και τις τελικές ενωμένες λήψεις σε πλήρη ανάλυση. Να τα στείλω με ταχυδρομείο σε όποιον ενδιαφέρεται ή να προσπαθήσω να τα σηκώσω κάπου; Αν ναι, οδηγίες. Πάντως είναι πολλά τα mega (Περίπου 70).
Πώς σας φαίνονται;
Να και ένα πανόραμα που δεν πέτυχε..
Τελικά όσες φορές προσπάθησα να ανεβάσω τις φωτο στο rapishare είδα ότι μόνο rapid δεν είναι. Με adsl σύνδεση είδα ότι η μεγαλύτερη ταχύτητα για Upload ήταν 7 kb/s.
Αν θέλετε, έχω κάνει ένα cd με τις φωτο. Στείλτε μου με pm τα στοιχεία σας, να σας το στείλω.
:grandpa:
Ας ανεβάσω λοιπόν αυτό που χρωστώ. Οι λήψεις έγιναν την προηγούμενη Τρίτη στο Κρούσεβο της FYROM. ΝΙΚΟΝ D200/AFD 28-200 G στο 38 στο Κρούσεβο 4 και στο 35 στο Κρούσεβο 3. Στην πρώτη περίπτωση μου έφυγε η κεφαλή στην 3η και 4η λήψη.
Ενώθηκαν με το Photo Stich της CANON. Καμιά επέμβαση στο Photoshop.
Έχω κόψει σε cd-rom τα πρωτότυπα αρχεία. nef, τα .jpg και τις τελικές ενωμένες λήψεις σε πλήρη ανάλυση. Να τα στείλω με ταχυδρομείο σε όποιον ενδιαφέρεται ή να προσπαθθήσω να τα σηκώσω κάπου; Αν ναι, οδηγίες. Πάντως είναι πολλά τα mega (Περίπου 70).
Πώς σας φαίνονται;
άλλο ένα από την πρόσφατη εξόρμηση
πολυ ωραιο τοπιο ... που ειναι ρε παιδι αυτο ;; Ηπειρο μου θυμιζει .....
και μια η πολη του Αμβουργου την Πρωτομαγια .....
με τη φουτζι μου ... 6 φωτος .
Λοιπον παρτε και απο μενα ενα πλοιο με τεσερις φωτος κολημενες φωτγραφημενο με την ΦΟΥΤΖΙ 9600 μου προχτες ..... στο Λιμανι του Αμβουργου ..
πως σας φαινεται ;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.