send
AVClub Fanatic
Re: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)
Με τι φακό τραβάτε συνήθως πανοράματα; Τι εστιακό μήκος;
Ας ανεβάσω λοιπόν αυτό που χρωστώ. Οι λήψεις έγιναν την προηγούμενη Τρίτη στο Κρούσεβο της FYROM. ΝΙΚΟΝ D200/AFD 28-200 G στο 38 στο Κρούσεβο 4 και στο 35 στο Κρούσεβο 3. Στην πρώτη περίπτωση μου έφυγε η κεφαλή στην 3η και 4η λήψη.
Ενώθηκαν με το Photo Stich της CANON. Καμιά επέμβαση στο Photoshop.
Έχω κόψει σε cd-rom τα πρωτότυπα αρχεία. nef, τα .jpg και τις τελικές ενωμένες λήψεις σε πλήρη ανάλυση. Να τα στείλω με ταχυδρομείο σε όποιον ενδιαφέρεται ή να προσπαθήσω να τα σηκώσω κάπου; Αν ναι, οδηγίες. Πάντως είναι πολλά τα mega (Περίπου 70).
Πώς σας φαίνονται;
Να και ένα πανόραμα που δεν πέτυχε..
Τελικά όσες φορές προσπάθησα να ανεβάσω τις φωτο στο rapishare είδα ότι μόνο rapid δεν είναι. Με adsl σύνδεση είδα ότι η μεγαλύτερη ταχύτητα για Upload ήταν 7 kb/s.
Αν θέλετε, έχω κάνει ένα cd με τις φωτο. Στείλτε μου με pm τα στοιχεία σας, να σας το στείλω.
:grandpa:
Ας ανεβάσω λοιπόν αυτό που χρωστώ. Οι λήψεις έγιναν την προηγούμενη Τρίτη στο Κρούσεβο της FYROM. ΝΙΚΟΝ D200/AFD 28-200 G στο 38 στο Κρούσεβο 4 και στο 35 στο Κρούσεβο 3. Στην πρώτη περίπτωση μου έφυγε η κεφαλή στην 3η και 4η λήψη.
Ενώθηκαν με το Photo Stich της CANON. Καμιά επέμβαση στο Photoshop.
Έχω κόψει σε cd-rom τα πρωτότυπα αρχεία. nef, τα .jpg και τις τελικές ενωμένες λήψεις σε πλήρη ανάλυση. Να τα στείλω με ταχυδρομείο σε όποιον ενδιαφέρεται ή να προσπαθθήσω να τα σηκώσω κάπου; Αν ναι, οδηγίες. Πάντως είναι πολλά τα mega (Περίπου 70).
Πώς σας φαίνονται;
άλλο ένα από την πρόσφατη εξόρμηση
πολυ ωραιο τοπιο ... που ειναι ρε παιδι αυτο ;; Ηπειρο μου θυμιζει .....
και μια η πολη του Αμβουργου την Πρωτομαγια .....
με τη φουτζι μου ... 6 φωτος .
Λοιπον παρτε και απο μενα ενα πλοιο με τεσερις φωτος κολημενες φωτγραφημενο με την ΦΟΥΤΖΙ 9600 μου προχτες ..... στο Λιμανι του Αμβουργου ..
πως σας φαινεται ;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.