PAO TV - IRAKLIS TV

Υπάρχει και το ενδεχόμενο σύντομα να πληρώνεις και εσύ επιπλέον συνδρομή για να δεις την ομάδα σου στη Strawstream και στα κανάλια STRSPORTS1, 2, 3 και 4.

Πίστευα μέσα μου ότι δυστυχώς το ονειρικό σενάριο 20-25ευρώ για όλα μέσω cosmote/Nova δεν θα κρατήσει γιατί μπορεί να τα σπάσουν μεταξύ τους και να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση, τελικά μάλλον θα φύγει μόνο η superleague...

Όπως πάντα να ευχηθώ τα χειρότερα, καυγάδες μεταξύ των ομάδων και μετόχων, τεχνικά προβλήματα και μαύρο σε κάθε νέα πλατφόρμα που θα μας βάζει να πληρώνουμε επιπλέον συνδρομές, εύχομαι η αποτυχία να είναι σύντομη και παταγώδης

Πίστευα μέσα μου ότι δυστυχώς το ονειρικό σενάριο 20-25ευρώ για όλα μέσω cosmote/Nova δεν θα κρατήσει γιατί μπορεί να τα σπάσουν μεταξύ τους και να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση, τελικά μάλλον θα φύγει μόνο η superleague...

Όπως πάντα να ευχηθώ τα χειρότερα, καυγάδες μεταξύ των ομάδων και μετόχων, τεχνικά προβλήματα και μαύρο σε κάθε νέα πλατφόρμα που θα μας βάζει να πληρώνουμε επιπλέον συνδρομές, εύχομαι η αποτυχία να είναι σύντομη και παταγώδης
Σκληρός......! (Αλλά έχεις δίκιο....)

Και μην το πάει κανείς οπαδικά ε, το ίδιο ισχύει και για το εγχείρημα του Αλαφούζου, και εκεί εύχομαι τα χειρότερα και σύντομο κλείσιμο
Τελικά μπλέξαμε μου φαίνεται.... Πάλι θα θέλουμε κανά 70άρι για όλα..τουλάχιστον..

Εγώ πάντως πιστεύω τουλάχιστον για τη νέα χρονιά ότι κάπως θα έχουν πρόσβαση και οι συνδρομητές Cosmote/Nova (με μικρό αντίτιμο). Μιλάμε για έτοιμη δεξαμενή 1+ εκατομμυρίου υποψηφίων συνδρομητών που δεν γίνεται να αγνοήσουν στα ξεκινήματα τους οι δύο, τρεις, δεκατρείς πλατφόρμες που θα γίνουν τελικά για να βλέπουμε το φιλέτο που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Like
Reactions: Joker19
Καλημέρα σε όλους / ες,

Μην ξεκινήσετε/ συνεχίσετε την ανταλλαγή ειρωνειων, παρακαλώ όπως διατηρηθεί καθαρό το νήμα και ο διάλογος σε ανεκτό επίπεδο ώστε να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε bans και κλείσιμο νημάτων.

Θερμή παράκληση από νωρίς. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

• Like
Δεν νομίζω να υπάρξει οπαδική διαμάχη, κανείς δεν θέλει να πληρώνει επιπλέον συνδρομές, δεν θα πει κανείς πιστεύω "η συνδρομή της ομάδας μου είναι καλύτερη από της δικής σου"

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ πάντως πιστεύω τουλάχιστον για τη νέα χρονιά ότι κάπως θα έχουν πρόσβαση και οι συνδρομητές Cosmote/Nova (με μικρό αντίτιμο). Μιλάμε για έτοιμη δεξαμενή 1+ εκατομμυρίου υποψηφίων συνδρομητών που δεν γίνεται να αγνοήσουν στα ξεκινήματα τους οι δύο, τρεις, δεκατρείς πλατφόρμες που θα γίνουν τελικά για να βλέπουμε το φιλέτο που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ήδη στη συνδρομή μας πληρώναμε για τη SL. Δε πρόκειται να δεχθώ ούτε 1 ευρώ αύξηση για να βλέπω SL αν αυτή φύγει από Cosmote/Nova. Χωρίς SL τη συνδρομή 25 ευρώ να την ξεχάσουν. Το EON χωρίς αθλητικά που το κράτησα κυρίως για τα Eurosport έχει 10 ευρώ. Παλιότερα πλήρωνα 20+25 για Cosmote και Nova αλλά πλέον εφ' όσον μας έμαθαν στο όλα μαζί 25-28, δε γυρνάει το ποτάμι πίσω.

Συμφωνώ σε όλα. Αλλά μπορεί να δούμε και ανταλλαγή καναλιών. Τουλάχιστον αυτό εύχομαι.
Όπως γίνεται με τα cosmote sport και τα novasports μεταξύ eon και cosmote που έγινε χωρίς να έχουμε ουσιαστική αύξηση των τιμών τους.
Πχ για τις νέες 2 πλατφόρμες. Μπορεί να τις δημιουργούν για διαπραγματευτικά χαρτιά.
Πχ η strawstream να πει στη cosmote να της δώσει τα cosmote sport για να πάρει τα strsports και το ανάποδο.
Τουλάχιστον αυτό εύχομαι.

• Like
Ήδη στη συνδρομή μας πληρώναμε για τη SL. Δε πρόκειται να δεχθώ ούτε 1 ευρώ αύξηση για να βλέπω SL αν αυτή φύγει από Cosmote/Nova. Χωρίς SL τη συνδρομή 25 ευρώ να την ξεχάσουν. Το EON χωρίς αθλητικά που το κράτησα κυρίως για τα Eurosport έχει 10 ευρώ. Παλιότερα πλήρωνα 20+25 για Cosmote και Nova αλλά πλέον εφ' όσον μας έμαθαν στο όλα μαζί 25-28, δε γυρνάει το ποτάμι πίσω.
Καλά και εγώ θα ζυγίσω πολύ το πράγμα για να κάνω κάπου πρόσθετη συνδρομή. Ας ρίξουν ένα τάληρο τη συνδρομή αφού χάνουν ΟΛΗ τη SL και ας το έχουν αυτό το τάληρο για πρόσβαση σε πακέτο Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι στην Κύπρο πχ. Και το καλό που τους θέλω να ανανεώσουν τη συμφωνία ανταλλαγής αθλητικού περιεχομένου.

• Like
Δεν μ' αρέσει να λέω πράγματα που δεν πιστεύω, κανένας οπαδός και μεγάλο μέρος όλων των φιλάθλων όταν καίει το πρωτάθλημα και η ομάδα του το διεκδικεί από το "γαμώτο" και μόνο δεν θα πληρώσει και δεν θα δει την ομάδα του, πχ εγώ άμα ο Παναθηναϊκός διεκδικεί και πάει να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια θα σκεφτώ τη πρόσθετη συνδρομή; Ε ρεαλιστικά θα το δώσω και θα με τσούξει που είναι πεταμένα λεφτά αλλά δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς.
Και εκεί ποντάρουν με τη SL, το έχω γράψει πολλές φορές, το πρώτο και κύριο που τραβάει συνδρομητές είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δούμε πως θα διαμορφωθεί το τοπίο, πόσο θα κάνει, αν μπαίνει μέσω των άλλων σαν add on, κτλ, προς το παρόν μιλάμε πάνω σε υποθέσεις και μπορεί και μέσα πίεσης για τις διαπραγματεύσεις για τη νέα χρονιά όπως πχ έχει κάνει ο Αλαφούζος αλλά και ο ΠΑΟΚ παλιότερα

Ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά δημιουργούνται πολλά ερωτήματα.... Θα είναι οι πλατφόρμες αυτές έτοιμες μέχρι τον Αύγουστο; Θα λειτουργούν σωστά; Θα υπάρχουν σαν πρόσθετη έστω υπηρεσία σε Cosmote Tv, Nova - EON; Πάντως αν δεν υπάρχουν και είναι όλες αυτόνομες προβλέπω σφαγή σε συνδρομητές Cosmote - Nova αν χάσουν τις Ελληνικές ομάδες..

• Like
Reactions: AntonisTz
Πάντως αν δεν υπάρχουν και είναι όλες αυτόνομες προβλέπω σφαγή σε συνδρομητές Cosmote - Nova αν χάσουν τις Ελληνικές ομάδες..
Ας μειώσουν τις τιμές άμα χάσουν το πρωτάθλημα και να τα δίνουμε στους υπόλοιπους, θα τις μειώσουν όμως ή θα κάνουν τους Κινέζους;

• Like
Μετά από 2 χρόνια ηρεμίας, συνεννοήσεων και συνεργασιών μεταξύ των 2 πλατφορμών με σκοπό και τον περιορισμό του κόστους απόκτησης δικαιωμάτων, ας ετοιμαστούμε όλοι για το χειρότερο σενάριο, δηλαδή την αύξηση αυτού του κόστους με συνέπεια και την αύξηση των συνδρομών, εκτός και αν όλα αυτά καταλήξουν σε αποτυχίες τύπου Alpha Digital, Paok tv κτλ. Τα επόμενα δύο χρόνια λήγουν πολλά δικαιώματα και με πιθανόν 2 νέες πλατφόρμες το κόστος θα ανέβει αρκετά. (Διοργανώσεις Uefa, Euroleague, πιθανόν NBA EUROPE, Premier League, La liga κτλ.) https://www.sport24.gr/football/oristiko-to-kipello-elladas-betsson-sti-nea-platforma-alafouzou/

Ήδη κυκλοφορεί φήμη για ιταλικό και γαλλικό πρωτάθλημα στην νέα πλατφόρμα.
Όντως το αναφέρει και στο παρακάτω άρθρο ότι θα πάρει και κάποιο ευρωπαικό πρωτάθλημα.
Τα μεγάλα πρωταθλήματα που δεν είναι "κλεισμένα" για του χρόνου πρέπει να είναι το ιταλικό και το γαλλικό.

• Like
Ας μειώσουν τις τιμές άμα χάσουν το πρωτάθλημα και να τα δίνουμε στους υπόλοιπους, θα τις μειώσουν όμως ή θα κάνουν τους Κινέζους;
Αν χάσει η Cosmote τον ΠΑΟ, έχει 10 εκατομμύρια λιγότερα έξοδα.
Αν χάσει και το κύπελλο και το ιταλικό έχει κι απο εκεί εκατομμύρια λιγότερα έξοδα.
Με ποιο ηθικό ανάστημα θα μας ζητήσει τα ίδια λεφτά αν δεν βάλει τα κανάλια του Αλαφούζου μέσα ΧΩΡΙΣ επιπλέον χρέωση τα οποία θα έχουν όλα τα παραπάνω που έχασε;

Last edited:
  • Like
Reactions: AntonisTz
Λογικά το κύπελλο στον Αλαφούζο

Όντως το αναφέρει και στο παρακάτω άρθρο ότι θα πάρει και κάποιο ευρωπαικό πρωτάθλημα.
Τα μεγάλα πρωταθλήματα που δεν είναι "κλεισμένα" για του χρόνου πρέπει να είναι το ιταλικό και το γαλλικό.

Και η La liga.

• Like
Reactions: voys