- 2 August 2020
- 1,856
Δεν χρειάζεται να βάλουν τίποτα πέρα από αθλητικά στη πλατφόρμα τους.Οι περισσοτεροι συνδρομητες εχουν ακομη 1 χρονο τουλαχιστον συμβολαιο με nova/cosmote. Λογικα ηξεραν τις κινησεις για νεα πλατφορμα. Ασχετοι δεν ειναι . Οποτε οι συνδρομητες ειτε θα πληρωσουν επιπλεον συνδρομη αν θελουν ολα τα αγωνιστικα ή θα πληρωσουν ρητρες για να σπασουν τα συμβολαια. Ακομη φυσικα δεν ξερουμε την συνδρομη της νεας πλατφορμας , Αλλα αν δεν προσφερει επιπλεον περιεχομενο ( disney; ) και φυσικα ολοκληρωμενα πακετα οπως οι δυο μεγαλοι , η πλατφορμα θα ναυαγησει . Εγω αν ημουν cosmote/nova δεν θα ειχα αγχωθει παντως . Η ιστορια εχει δειξει οτι οταν υπαρχουν διασπαρτα τα δικαιωματα ο ελληνας στρεφεται σε αλλες μεθοδους.
Δύο χρόνια δεν έχουν που συνεργάζονται? Οπότε τα συμβόλαια λήγουν φέτος εκτός άμα έχουν ήδη ανανεώσει κάποιοι.Οι περισσοτεροι συνδρομητες εχουν ακομη 1 χρονο τουλαχιστον συμβολαιο με nova/cosmote. Λογικα ηξεραν τις κινησεις για νεα πλατφορμα. Ασχετοι δεν ειναι . Οποτε οι συνδρομητες ειτε θα πληρωσουν επιπλεον συνδρομη αν θελουν ολα τα αγωνιστικα ή θα πληρωσουν ρητρες για να σπασουν τα συμβολαια. Ακομη φυσικα δεν ξερουμε την συνδρομη της νεας πλατφορμας , Αλλα αν δεν προσφερει επιπλεον περιεχομενο ( disney; ) και φυσικα ολοκληρωμενα πακετα οπως οι δυο μεγαλοι , η πλατφορμα θα ναυαγησει . Εγω αν ημουν cosmote/nova δεν θα ειχα αγχωθει παντως . Η ιστορια εχει δειξει οτι οταν υπαρχουν διασπαρτα τα δικαιωματα ο ελληνας στρεφεται σε αλλες μεθοδους.
Έχουν πέσει ανανεώσεις πριν λήξει η διετία . Το ήξεραν και έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους από τον Σεπτέμβρη cosmote/nova . Εμένα λήγει Φεβρουάριο του 2027 και ήδη προσπάθησαν να με ανανεώσουν από φέτος.Δύο χρόνια δεν έχουν που συνεργάζονται? Οπότε τα συμβόλαια λήγουν φέτος εκτός άμα έχουν ήδη ανανεώσει κάποιοι.
Δεν χρειάζεται να βάλουν τίποτα πέρα από αθλητικά στη πλατφόρμα τους.
Αν βγάλουν συνδυαστικά πακέτα με Netflix ή Disney+ ή HBO... κάτι μου λέει ότι οι "συζητήσεις με τις διεθνείς πλατφόρμες" είναι για αυτό κυρίως.
Θα έχουν αυτόματα "full πακέτο" με ταινίες, αθλητικά, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, τα πάντα όλα.

Linear κανάλια δεν βλέπει πλέον η πλειοψηφία, και φαίνεται και στο πακέτο που έβγαλε και η vodafone tv πρόσφατα με linear κανάλια μόνο.Αυτές ειναι on-demand streaming πλατφόρμες και οχι live ροής . Και φυσικά δεν είναι το ίδιο. Έχω αυτή τη στιγμή 6 μήνες Disney δωρεάν από την ΔΕΗ και το χρησιμοποιώ μόνο τα ΣΚ για οικογενειακές βραδιές. Ενώ τα live παιδικά και cinema παίζουν όλη μέρα.
Πολλά θα εξαρτηθουν από την τιμή της πλατφόρμας. Εγώ θεωρώ ότι ο Έλληνας πρώτα θα κοιτάξει να δει την νέα πλατφόρμα "δωρεαν"![]()
Γιατι θα το δει live . Ειδήσεις, αθλητικά, συνεντεύξεις. Δεν ειναι ολα ταινίες ή όλα έχουν νόημα κονσέρβα...Έκτος από live μετάδοση αθλητικών τα linear δεν έχουν νόημα πλέον, γιατί κάποιος να στηθεί να δει κάτι συγκεκριμένη ώρα; Θα το δει με την άνεση του στο χρόνο που θέλει
Ε ναι για live περιεχόμενο το linear έχει νόημα όπως ειδήσεις ή αυτά που λες, εννοώ για μη live περιεχόμενο εξ αρχής, πχ reality που δεν παίζουν live εξ αρχήςΓιατι θα το δει live . Ειδήσεις, αθλητικά, συνεντεύξεις. Δεν ειναι ολα ταινίες ή όλα έχουν νόημα κονσέρβα...
Ακόμη και ένα reality ή τηλεπαιχνίδι που δεν είναι live δεν θα κάτσει να το δει κανείς on demand.
Και όμως συνηθίζουν τους τελικους των reality να τους έχουν σε live μετάδοση.Ε ναι για live περιεχόμενο το linear έχει νόημα όπως ειδήσεις ή αυτά που λες, εννοώ για μη live περιεχόμενο εξ αρχής, πχ reality που δεν παίζουν live εξ αρχής
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.