PAO TV - IRAKLIS TV

Δεν τους βλέπω καλά.... (Cosmote Tv - Nova) Και ειδικά αν του χρόνου πάρει ο Αλαφούζος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην πλατφόρμα του όπως ακούγεται ότι είναι ήδη κλεισμένοι, θα υπάρχει μεγάλη "διαρροή" συνδρομητών.... (Έχουν άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με Percapita.)

• Like
Reactions: angelalex
Οι περισσοτεροι συνδρομητες εχουν ακομη 1 χρονο τουλαχιστον συμβολαιο με nova/cosmote. Λογικα ηξεραν τις κινησεις για νεα πλατφορμα. Ασχετοι δεν ειναι . Οποτε οι συνδρομητες ειτε θα πληρωσουν επιπλεον συνδρομη αν θελουν ολα τα αγωνιστικα ή θα πληρωσουν ρητρες για να σπασουν τα συμβολαια. Ακομη φυσικα δεν ξερουμε την συνδρομη της νεας πλατφορμας , Αλλα αν δεν προσφερει επιπλεον περιεχομενο ( disney; ) και φυσικα ολοκληρωμενα πακετα οπως οι δυο μεγαλοι , η πλατφορμα θα ναυαγησει . Εγω αν ημουν cosmote/nova δεν θα ειχα αγχωθει παντως . Η ιστορια εχει δειξει οτι οταν υπαρχουν διασπαρτα τα δικαιωματα ο ελληνας στρεφεται σε αλλες μεθοδους.

Οι περισσοτεροι συνδρομητες εχουν ακομη 1 χρονο τουλαχιστον συμβολαιο με nova/cosmote. Λογικα ηξεραν τις κινησεις για νεα πλατφορμα. Ασχετοι δεν ειναι . Οποτε οι συνδρομητες ειτε θα πληρωσουν επιπλεον συνδρομη αν θελουν ολα τα αγωνιστικα ή θα πληρωσουν ρητρες για να σπασουν τα συμβολαια. Ακομη φυσικα δεν ξερουμε την συνδρομη της νεας πλατφορμας , Αλλα αν δεν προσφερει επιπλεον περιεχομενο ( disney; ) και φυσικα ολοκληρωμενα πακετα οπως οι δυο μεγαλοι , η πλατφορμα θα ναυαγησει . Εγω αν ημουν cosmote/nova δεν θα ειχα αγχωθει παντως . Η ιστορια εχει δειξει οτι οταν υπαρχουν διασπαρτα τα δικαιωματα ο ελληνας στρεφεται σε αλλες μεθοδους.
Δεν χρειάζεται να βάλουν τίποτα πέρα από αθλητικά στη πλατφόρμα τους.
Αν βγάλουν συνδυαστικά πακέτα με Netflix ή Disney+ ή HBO... κάτι μου λέει ότι οι "συζητήσεις με τις διεθνείς πλατφόρμες" είναι για αυτό κυρίως.
Θα έχουν αυτόματα "full πακέτο" με ταινίες, αθλητικά, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, τα πάντα όλα.

• Like
Reactions: Joker19
Και κάτι που δεν έχει θιχτεί....η La Liga (Ισπανικό πρωτάθλημα) είναι ελεύθερη πλέον.... Έληξε η πενταετία της Nova.... Ετοιμαστείτε για μπαμ!

• Like
Reactions: Stratos19
Δύο χρόνια δεν έχουν που συνεργάζονται? Οπότε τα συμβόλαια λήγουν φέτος εκτός άμα έχουν ήδη ανανεώσει κάποιοι.

Δύο χρόνια δεν έχουν που συνεργάζονται? Οπότε τα συμβόλαια λήγουν φέτος εκτός άμα έχουν ήδη ανανεώσει κάποιοι.
Έχουν πέσει ανανεώσεις πριν λήξει η διετία . Το ήξεραν και έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους από τον Σεπτέμβρη cosmote/nova . Εμένα λήγει Φεβρουάριο του 2027 και ήδη προσπάθησαν να με ανανεώσουν από φέτος.

Δεν χρειάζεται να βάλουν τίποτα πέρα από αθλητικά στη πλατφόρμα τους.
Αν βγάλουν συνδυαστικά πακέτα με Netflix ή Disney+ ή HBO... κάτι μου λέει ότι οι "συζητήσεις με τις διεθνείς πλατφόρμες" είναι για αυτό κυρίως.
Θα έχουν αυτόματα "full πακέτο" με ταινίες, αθλητικά, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, τα πάντα όλα.

Αυτές ειναι on-demand streaming πλατφόρμες και οχι live ροής . Και φυσικά δεν είναι το ίδιο. Έχω αυτή τη στιγμή 6 μήνες Disney δωρεάν από την ΔΕΗ και το χρησιμοποιώ μόνο τα ΣΚ για οικογενειακές βραδιές. Ενώ τα live παιδικά και cinema παίζουν όλη μέρα.
Πολλά θα εξαρτηθουν από την τιμή της πλατφόρμας. Εγώ θεωρώ ότι ο Έλληνας πρώτα θα κοιτάξει να δει την νέα πλατφόρμα "δωρεαν"

Last edited:
Αυτές ειναι on-demand streaming πλατφόρμες και οχι live ροής . Και φυσικά δεν είναι το ίδιο. Έχω αυτή τη στιγμή 6 μήνες Disney δωρεάν από την ΔΕΗ και το χρησιμοποιώ μόνο τα ΣΚ για οικογενειακές βραδιές. Ενώ τα live παιδικά και cinema παίζουν όλη μέρα.
Πολλά θα εξαρτηθουν από την τιμή της πλατφόρμας. Εγώ θεωρώ ότι ο Έλληνας πρώτα θα κοιτάξει να δει την νέα πλατφόρμα "δωρεαν"
Linear κανάλια δεν βλέπει πλέον η πλειοψηφία, και φαίνεται και στο πακέτο που έβγαλε και η vodafone tv πρόσφατα με linear κανάλια μόνο.
Το κοστολογεί 4 ευρώ, εκεί έχει φτάσει το κόστος τους με τη τηλεθέαση που έχουν πλέον.
Και έχει μέσα και βαρβάτα τύπου Eurosport και Discovery.
Η τιμή είναι τόσο χαμηλή γιατί ο κόσμος έχει στραφεί πλέον στο vod περιεχοενο, σε linear κανάλια βλέπει κυρίως αθλητικά.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Έκτος από live μετάδοση αθλητικών τα linear δεν έχουν νόημα πλέον, γιατί κάποιος να στηθεί να δει κάτι συγκεκριμένη ώρα; Θα το δει με την άνεση του στο χρόνο που θέλει

Θα ήθελα να δω στοιχεία για αυτά που λέτε. Ότι ο κόσμος δεν βλέπει πλέον linear περιεχόμενο και το έχει ρίξει στο on demand .
Αριθμούς στατιστικά κλπ κλπ .

Έκτος από live μετάδοση αθλητικών τα linear δεν έχουν νόημα πλέον, γιατί κάποιος να στηθεί να δει κάτι συγκεκριμένη ώρα; Θα το δει με την άνεση του στο χρόνο που θέλει
Γιατι θα το δει live . Ειδήσεις, αθλητικά, συνεντεύξεις. Δεν ειναι ολα ταινίες ή όλα έχουν νόημα κονσέρβα...
Ακόμη και ένα reality ή τηλεπαιχνίδι που δεν είναι live δεν θα κάτσει να το δει κανείς on demand.

Γιατι θα το δει live . Ειδήσεις, αθλητικά, συνεντεύξεις. Δεν ειναι ολα ταινίες ή όλα έχουν νόημα κονσέρβα...
Ακόμη και ένα reality ή τηλεπαιχνίδι που δεν είναι live δεν θα κάτσει να το δει κανείς on demand.
Ε ναι για live περιεχόμενο το linear έχει νόημα όπως ειδήσεις ή αυτά που λες, εννοώ για μη live περιεχόμενο εξ αρχής, πχ reality που δεν παίζουν live εξ αρχής

Ε ναι για live περιεχόμενο το linear έχει νόημα όπως ειδήσεις ή αυτά που λες, εννοώ για μη live περιεχόμενο εξ αρχής, πχ reality που δεν παίζουν live εξ αρχής
Και όμως συνηθίζουν τους τελικους των reality να τους έχουν σε live μετάδοση.
Και πάλι, ακόμη και να μην είναι live δεν θα κάτσει να δει ο άλλος την αποχώρηση την επόμενη μέρα ή το αποτέλεσμα όταν τα social θα τον έχουν ενημερώσει αμέσως μετά την προβολή...

Μόνο για ταινίες/σειρες και ντοκιμαντέρ το on-demand και αυτό πάλι πιστεύω ότι αφορά σε μεγαλύτερο ποσοστό κατω των 40. Εμείς οι άνω των 40 τα μοιράζουμε με πιο πολύ χρόνο πιστεύω στο live. Μας αρέσει η "έκπληξη " του τι παίζει εκείνη την ώρα στα cinema από το να κάνουμε κανένα μισάωρο scrolling σε πλατφόρμες μέχρι να βρούμε κάτι να δούμε...

Τεσπα. Εκτός θέματος. Την γνώμη για την νέα πλατφόρμα την είπα και μόνο με on-demand δεν θα σωθεί.

Θα ήθελα να δω στοιχεία για αυτά που λέτε. Ότι ο κόσμος δεν βλέπει πλέον linear περιεχόμενο και το έχει ρίξει στο on demand .
Αριθμούς στατιστικά κλπ κλπ .
Σου ανέφερα ήδη το πόσο χρεώνεται πλέον το μοναδικό πακέτο linear τηλεόρασης χωρίς αθλητικά που βγήκε τώρα και η τιμή του έχει διαμορφωθεί με τα τωρινά δεδομένα...
Η Vodafone το χρεώνει μόλις 4 ευρώ. Αυτό δείχνει και το πόσο εμπορικά και τι τηλεθέαση έχουν πια.
Τα πακέτα της με vod σειρές, ταινίες κλπ φτάνουν τα 17 ευρώ.
Και τα linear κανάλια μπορούν να μπουν πανεύκολα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και με μικρό κόστος για τη πλατφόρμα.
3-4 ευρώ θα κοστίσει σε μια πλατφόρμα να τα βάλει και οι εποχές που υπήρχαν αποκλειστικότητα συμβόλαια linear καναλιών δεν υπάρχουν πλέον πουθενά στο κόσμο.
Αν δεν τα βάλουν δεν θα τα βάλουν γιατί δεν μπορούν ή γιατί υπάρχουν συμβόλαια που δεν τους επιτρέπουν να τα βάλουν.
Δεν θα τα βάλουν γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει να τα βάλουν, γιατί θεωρούν ότι δεν θα κερδίσουν κάτι από αυτό, όχι γιατί δεν μπορούν.