Παιδια, να σας ευχαριστησω όλους για τα σχολια... και μονο που καθεστε και ασχολειστε με τις φωτογραφιες μου, ειναι πολυ σημαντικο... χιλια ευχαριστω...
Νασο, εχεις δικιο για την μηχανη, αλλα ο χωρος ειναι περιορισμενος ειτε απο αλλυσιδες, ειτε απο αλλες μηχανες, ειτε απο κοσμο... βεβαια εχεις δικιο και αν το ψαξεις το θεμα θα βεις τροπο να παρεις σωστο καδρο.... ισως την Κυριακη αν ξαναπαω, αν και μαλλον θα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο.
Βλασση, το ειχα σκεφτει αυτο οταν ειχα πρωτοερθει... ετσι για την πλακα και πιθανως αργοτερα για το χαρτζιλικι... το ειχα γραψει κιολας νομιζω σε καποιο θεμα κανοντας καποιες ερωτησεις... ωστοσο, δεν ειμαι ετοιμος για κατι τετοιο, οχι γιατι δεν ξερω την τυφλα μου (ετσι κι αλλοιως σε ερασιτεχνικο επιπεδο και για την ολη φαση θα γινοταν οτι γινοταν) αλλα επειδη χρειαζεται ενας μινιμουμ εξοπλισμος τον οποίο δεν εχω και δεν προτιθεμαι να αγορασω (ουτε τριποδο εχω, ουτε τριγγερ, ουτε φλας, ουτε ανακλαστηρα πχ και αυτα ειναι μονο για εξωτερικη φωτογραφιση απαραιτητα)...
Αν θελαμε να μιλισουμε και για στουντιο και αρχιζαμε τις ομπρελες και τα λοιπα, το πραγμα ξεφευγε πολυ απο το ερασιτεχνικο επιπεδο...
Οποτε βολευομαι με εκδηλωσεις, οπου οπως λεει και ο cane, οι κοπελες ειναι εκει για να ποζαρουν και στα 2 και στο 1 μετρο, οπου κανω την πρακτικη μου και... οτι κατσει...
Για τις εκφρασεις που λετε, απο τις φωτο που ανεβαζω φαινεται ποιες ειναι περισσοτερο επαγγελματιες και ποιες ειναι κοριτσακια που βγαζουν μεροκαματο... Οι πιο προχωρημενες, αναλογως του εξοπλισμου που θα δουν, ποζαρουν ή οχι (αν και συνηθως στηνονται σε ολους τους περαστικους, αλλα δεν βαζουν και τα δυνατα τους).
Γενικως Βλασση, η περιοχη εδω σηκωνει επαφες με κοπελες που θελουν να γινουν μοντελα (ειναι διεξοδος για πολλες, αρκει να δειτε τι γινεται στα διαφορα καστινγκ ειτε για καλλιστεια, ειτε για talent shows, κτλ ειχα βαλει και κατι φωτο απο καλλιστεια σε... σουπερ μαρκετ παλιοτερα) ειδικα αν ειναι και δωρεαν... ωστοσο, το αφηνω προς το παρον...
Βilly, πολυ σωστο το σχολιο για τις σκιες και τη μυτη... δεν το ηξερα καθολου... βεβαια, με πορτραιτα, δεν εχω ασχοληθει και πολυ, ουτε σε επιπεδο φωτοσοπ, δεν ξερω ακομα καν πως βαζουμε σωστα skin tones, ποσο μαλλον σωστους φωτισμους και σκιασεις... αυτο με τη μυτη ομως, τωρα που το ειπες, θα το προσεχω...
vasada.... σε εχω.... προσεχε.... περιμενω να δω αν θα ερθει και η αλλη η σιγανοπαπαδια και τι θα πει και μετα.... :smash::music-smiley-005: