Paparazzi...

Οσοι ειχαν ορεξη να ψηφισουν σημερα και δεν υποστηριζαν τον μπεννι ας βγαλουν το αχτι τους εδω... δεν βαζουμε το μαχαιρι στο λαιμο, αλλα οι παλιοι παμε με... Paula δαγκωτο... !!!!

Εψαξα το νημα μεχρι το 2009 και δεν βρηκα θεμα για μοτοσυκλετες... περιεργο για ανδροκρατουμενο σαιτ, οπως και το οτι δεν υπαρχει καν θεμα σχετικο, σε αυτο... ας βαλω ομως μερικες φωτο, ετσι για οποιον του αρεσουν...

Μαζικη μετατροπη στο λαιτρουμ και εξπορτ σε διασταση 640χ427. Δεν τα πηγε πολυ καλα, αλλα για αυτη την διασταση, καλες νομιζω ειναι... ολες με τον κανον 28/1,8

_MG_8991_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_8989_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_8988_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Last edited:
Τα κορίτσια που είναι ?
Σε άλλα μας έχεις συνηθίσει , μη χαλάς τώρα :argh:

Πέραν της πλάκας , μου αρέσουν τα παλιά μοντέλα καθώς σε κάνουν να αναπολείς αλλά και να θαυμάζεις το πως εξελίχθησαν τα δίκυκλα .

Re: Απάντηση: Paparazzi...

Ηλία συγνώμη που θα στο πω αλλά νομίζω ότι είσαι καλύτερος στη φωτογράφηση καλλίπυγων κορασίδων, παρά στη φωτογράφηση εντυπωσιακών διτρόχων. Τόσο ο φωτισμός, όσο και οι γωνίες λήψης στις μηχανές δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικές. Μιλώ πάντως για τα δικά σου υψηλά στάνταρτς κι όχι γενικά κι αόριστα. Αντίθετα εσύ μας έδωσες καλύτερη φωτογραφία, τόσο σε στάση, όσο και σε φωτισμό και έκφραση από τη δεσποινίδα Godalova σε σχέση με αυτό που είδαμε στο βιντεάκι. Κι όχι μόνο από τη συγκεκριμένη κυρία.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ασχοληθηκα καθολου με το να βγαλω καλη φωτογραφια, εστω και σε καποιους βασικους τομεις, καποια απο τις μηχανες. Απλως τραβηξα πλανα απο οπου τυχαινε. Κυριως μολις δεν υπηρχε καποιος μπροστα μου.

Το φως ηταν οντως χάλια και ηθελε φλας για να φωτισεις σωστα.
Ο χωρος ηταν δυσκολος και απο τον κοσμο που κυκλοφορουσε και απο το στησιμο των μηχανων η μια κολλητα στην αλλη, και απο κορδελες που ηταν γυρω γυρω και απο παραθυρα ή προβολεις που χτυπουσαν κοντρα στην πιο σωστη γωνια (οταν την εβρισκες) κτλ κτλ.

Το μονο που προσπαθουσα ηταν να χωρεσω ολη τη μηχανη στο καδρο χωρις να υπαρχουν χερια, κεφαλια, ποδια μπροστα... γι αυτο και συνηθως οι εκθεσεις ανοιγουν μια μερα πιο νωρις για φωτορεπορτερ και δημοσιογραφους, για να βγαλουν με την ησυχια τους φωτο...

Θα το παλεψω ισως στην εκθεση αυτοκινητου, αν και εκει θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα (περισσοτερες αντανακλασεις απο τις λαμαρινες, περισσοτερος κοσμος και μεγαλυτερα σε ογκο θεματα αρα αναγκη για περισσοτερο χωρο κτλ κτλ)...

Κατι αλλο που με παραξενεψε, ηταν οι φωτιστικες επιλογες του επισημου φωτογραφου της εκδηλωσης (δικος μου όρος) που εστησε το παρακατω σετ απ και φαινεται καπως στα αριστερα με την κανον του και τον σιγμα 16-50 νομιζω...

_MG_9002 by 1L1as, on Flickr

Μιλαμε για σκοταδια, τα σοφτ μποξ δεν αναβαν σχεδον ποτε και τα μονα που φαινοταν να ριχνουν φως, ηταν αυτα τα σχεδια απο τους προβολεις μπροστα λες και εισαι στη ντισκο τα οποια και δημιουργουσαν εντονες σκιες...

Εδω ο Billy ή ο Paul ή οποιος αλλος ασχολειται με strobist μπορει να μας πει τι εξυπηρετουσαν... εγω δεν καταλαβα και εχω προβλημα στο να σβυσω τις σκιες απο το προσωπο...

Κατι αλλο που με παραξενεψε, ηταν οι φωτιστικες επιλογες του επισημου φωτογραφου της εκδηλωσης (δικος μου όρος) που εστησε το παρακατω σετ απ .

Δοκιμασα να επεξεργαστω μια φωτο και πηρα το παρακατω αποτελεσμα... δεν ξερω τι παραπανω μπορω να κανω ειτε για να εξαφανισω ειτε για να... αναδειξω τις σκιες... ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εξυπηρετουν... ο τυπος επι 4 μερες φωτογραφιζε ετσι...

(και εχω τον Billy να μου λεει να προσεχω τις σκιες στις μυτες... :grinning-smiley-043 το γεμιζω ολο σκιες και δεν μου τη λεει κανενα μοντελο.. αμ πως... :smash:)

_MG_9118_dpp by 1L1as, on Flickr