Paparazzi...

Ηλία η τελευταία στο #549 τα σπάει. Αυτές με τον 28άρη ξεχωρίζουν αρνητικά ΙΜΟ. Οι 2 πρώτες στο #560 είναι τίγκα στα CAS και είναι αρκετά πιο soft από αυτές με τον 85. Το ΚΙΑ τα 'σπασε..

Ωραία τα... ΚΙΑ!!!

Φυσικα, αφου ειναι made in slovaKIA... (ετσι διαφημιζονται εδω περα)... για σενα εχω εκπληξουλα/αφιερωση, αλλα να δω ποτε θα βρω χρονο...:7SFGSFG:

Ηλία η τελευταία στο #549 τα σπάει. Αυτές με τον 28άρη ξεχωρίζουν αρνητικά ΙΜΟ. Οι 2 πρώτες στο #560 είναι τίγκα στα CAS και είναι αρκετά πιο soft από αυτές με τον 85. Το ΚΙΑ τα 'σπασε..

Μαΐστα, μαΐστα, ξανθο vs μελαχροινο λοιπον... :Banane0:

Για το σοφτ, εχεις δικιο, το σκεφτηκα και εγω... δεν ξεκινησα επεξεργασια με το DPP και το καταπληκτικο pre sharpen που κανει και ειναι ο μοναδικος (μαζι με το WB) λογος που το χρησιμοποιω, αλλα πηγα κατ ευθειαν στο ACR και στο φωτοσοπ... ειδα οτι ειναι στο 1,8, υπεθεσα οτι θα ειναι μάπα και δεν τις προσεξα τοσο οσο θα επρεπε στο σαρπεν... ισως τις ξαναδοκιμασω απο την αρχη να δω τι γινεται... (παντως δεν τρεφω και ιδιαιτερες ελπιδες, για να τον κραζει τον φακο τοσος κοσμος, κατι θα ξερει... :smash:)...

Τα CAS οπως ειπα και στον Beavis, δεν τα πολυπροσεχω... ειναι κατι σαν το rainbow στους dlp προβολεις... μια φορα να στο δειξουν, το βλεπεις συνεχεια... εγω ευτυχως δεν βλεπω ακομα CAS στις φωτο μου και ποτε δεν τις διορθωνω στο PP...

Εσυ σε αυτες τις 2, βλεπεις γενικως aberrations ή το purple fringing?
Αυτο (το δευτερο) το προσεξα σε καποιες κι εγω που εψαχνα για να απαντησω στον Beavis περι του 85ρη... το ειδα ομως μονο σε μεταλλικες επιφανειες που ειχαν κλιπαρει και οχι σε ακμες γενικα εστω και υψηλου κοντραστ... γμτ. πρεπει να ασχοληθω και με αυτο τωρα...????

εντιτ... στην τριτη με το f7,1 βλεπεις και εκει εκτροπες?

Ηλία σε κάποιες η επεξεργασία σου έχει ξεφύγει (στα ζωντανά κυρίως) αλλά οι περισσότερες είναι πολύ καλές. Ωραία και η τελευταία

Σε τι εχει ξεφυγει? Ενοχλει κατι συγκεκριμενο πχ. σαρπεν, σοφτεν στο δερμα κτλ. και ιδιο σε ολες ή γενικως φαινονται καραπουσαρισμενες?

Θελω πολλη δουλεια στα πορτραιτα, στο φωτισμο (θελει dodge & burn στις διαφορες σκιες του προσωπου), στο σοφτενινγκ (χρησιμοποιω το default του Νik software χωρις να πειραζω τιποτε ωστε να διατηρησω λεπτομερεια ουτε το ψαχνω με το χρωμα που επηρεαζει), στα skin tones (με τη ρυθμιση του κοντραστ μου φευγουν προς το μαυροκοκκινο και δεν ξερω πως να το φερω μετα, με dodge ασπριζει και περνει εναν περιεργο κορεσμο απο το κοκκινο που μενει, με χαμηλωμα των πορτοκαλοκιτρινοκοκκινων βγαινει οπως να ναι), γενικως εχω προβλημα...

Τελειωσαν και οι εκθεσεις γμτ. και θα το γυρισω στα... ζωα... :smash:

Μια ομαδα καλλιτεχνων, αναπαριστα την μαχη μεσα στην πολη... ειχε ενδιαφερον και αληθοφανεια... νομιζω οτι αναπαριστουν κατα καιρους και αλλες μαχες, ιστορικες. Θα τους εχω στα υπ οψιν....

Προσοχη στην... λεπτομερεια του εξοπλισμου στα δεξια... :antlers:

_MG_1997_dpp by 1L1as, on Flickr

Ειχε διαφορων ειδων Canonια εκεινη την εποχη...

_MG_1986_dpp by 1L1as, on Flickr

Μετα την σκονη και το μπαρουτι που μας εκαψε το λαιμο, πηγαμε ολη η παρεα :ADFADF1:, στη γεφυρα, στο ποταμι, να πιουμε μια παγωμενη γερμανικη μπυρα...

_MG_2044_dpp by 1L1as, on Flickr

Ηλία η επεξεργασία στην #571, είναι απίθανη, μπράβο!!!!:firstprize:

Φυσικά και οι άλλες καλές είναι...

Ευχαριστω παιδια...

Στελιο με δυσκολεψε αυτη που λες (δεν ξερω πως να παλαιωνω μια φωτο), αν δεις και το ονομα γραφει recovered, κοινως απο τις δοκιμες και τα φιλτρα κρασαρε το φωτοσοπ και ευτυχως το 6 κανει ανα τακτα διαστηματα recover και μου την επανεφερε με ολες τις αλλαγες που ειχα κανει μεχρι εκεινη τη στιγμη...

Ηλία, δεν σου κρύβω ότι μόλις μπήκα στο νήμα και την είδα νόμιζα πως ήταν της εποχής, έχεις δέσει την κατάλληλη χρονική στιγμή, με την πρέπουσα επεξεργασία...