Φυσικα, αφου ειναι made in slovaKIA... (ετσι διαφημιζονται εδω περα)...
για σενα εχω εκπληξουλα/αφιερωση, αλλα να δω ποτε θα βρω χρονο...:7SFGSFG:
Ηλία η τελευταία στο #549 τα σπάει. Αυτές με τον 28άρη ξεχωρίζουν αρνητικά ΙΜΟ. Οι 2 πρώτες στο #560 είναι τίγκα στα CAS και είναι αρκετά πιο soft από αυτές με τον 85. Το ΚΙΑ τα 'σπασε..
Μαΐστα, μαΐστα, ξανθο vs μελαχροινο λοιπον... :Banane0:
Για το σοφτ, εχεις δικιο, το σκεφτηκα και εγω... δεν ξεκινησα επεξεργασια με το DPP και το καταπληκτικο pre sharpen που κανει και ειναι ο μοναδικος (μαζι με το WB) λογος που το χρησιμοποιω, αλλα πηγα κατ ευθειαν στο ACR και στο φωτοσοπ... ειδα οτι ειναι στο 1,8, υπεθεσα οτι θα ειναι μάπα και δεν τις προσεξα τοσο οσο θα επρεπε στο σαρπεν... ισως τις ξαναδοκιμασω απο την αρχη να δω τι γινεται... (παντως δεν τρεφω και ιδιαιτερες ελπιδες, για να τον κραζει τον φακο τοσος κοσμος, κατι θα ξερει... :smash

...
Τα CAS οπως ειπα και στον Beavis, δεν τα πολυπροσεχω... ειναι κατι σαν το rainbow στους dlp προβολεις... μια φορα να στο δειξουν, το βλεπεις συνεχεια... εγω ευτυχως δεν βλεπω ακομα CAS στις φωτο μου και ποτε δεν τις διορθωνω στο PP...
Εσυ σε αυτες τις 2, βλεπεις γενικως aberrations ή το purple fringing?
Αυτο (το δευτερο) το προσεξα σε καποιες κι εγω που εψαχνα για να απαντησω στον Beavis περι του 85ρη... το ειδα ομως μονο σε μεταλλικες επιφανειες που ειχαν κλιπαρει και οχι σε ακμες γενικα εστω και υψηλου κοντραστ... γμτ. πρεπει να ασχοληθω και με αυτο τωρα...????
εντιτ... στην τριτη με το f7,1 βλεπεις και εκει εκτροπες?