Καπου ειχε βαλει ο leonkoum, ενα θεμα για το "τι πηγε στραβα" κατα τη διαρκεια μιας ληψης που θελαμε να κανουμε, αλλα δεν το βρηκα...
Προσπαθουσα να βγαλω τη μινι εκδηλωση που πετυχα σημερα...
Α. Φως χάλια, δηλαδη με 800 iso και f2 επιανες 1/200 (καθ οτι το θεμα ηταν λιιιιιγο κινητικο) με -2/3 stop υποφωτιση...
Λεω, δε βαριεσαι, εχω ημι-επαγγελματικη μηχανη, τα 800iso τα εχει με λιγη αποθορυβοποιηση και εχω και f1,4 στο 2 θα μασησουμε...!!!
Β. Χωρος στενος, εμπορικο κεντρο ειναι, απεναντι απο την πιστα που στεκομαι εχει καρεκλες απο το καφε...
Λεω, 35ρη εχω, τοπιο δεν θα παρω, κατι θα χωρεσει στο καδρο, λιγο κροπ απο δω, λιγο τεντωμα απο κει, θα γινει η δουλεια...!!!
Γ. Ο τυπος στο κεντρο, φοραει μαυρα, πηδαει πανω κατω, παει μπρος πισω συνεχως και μη ξεχναμε και το χάλια φως...
Λεω, το USM αυτα τα παιζει στα δαχτυλα, χωρια τα 9 cross type σημεια που εχω, σιγα μη δεν τον κλειδωσω...!!!
Δ. Η μηχανη μου εχει ενα ψιλοπροβληματακι με το κλειστρο...
Λεω, ενα τριλεπτο θα πηδανε μπροστα μου, μια φορα θα πατησει οπως πρεπει, αλλωστε το εχω συνηθισει...!!!
Στηνομαι λοιπον, και αρχιζω να παλευω με τα παραπανω για να παρω μια φωτογραφια (οχι κατι σπουδαιο, αλλα για να λεμε οτι το παιδεψαμε λιγο τελος παντων)...
Γυριζω λοιπον σπιτι και βλεπω τον... ασταθμητο παραγοντα... :violent-smiley-030: τον πιτσιρικο, που χωθηκε στο καδρο,
1ον) σε σημειο που να μην μπορει να σβυστει ουτε με ολα τα content aware του φωτοσοπ....
2ον) στη μοναδικη σκηνη που τους επιασα ολους στον αερα...
_MG_0531 by
1L1as, on Flickr