Paparazzi...

χανεις το 1.8 που ΘΕΣ εσυ....
και λεω ΘΕΣ γιατι νομιζεις πως το ανοιχτο διαφραγμα το βαζεις γτ το εχεις.

Με 1.8 παραπάνω απο ένα κεφάλι δεν πετυχαινεις εστιασμενο. 4 θες και slow sync γιατί αλλιώς βγαίνουν πολυ βαρετες και με σαβουρα στο φόντο...

Δεν τραβάω με 1.8 αλλά με 2.2-2.5. Εννοείται slow sync.

Άλλη μια, είναι έτσι λόγω δικών μου λάθος ρυθμίσεων (από προηγούμενη λήψη) αλλά για κάποιο λόγο μου αρέσει..

aaaq1.jpg

Πολυς φοιτητοκοσμος στην Κομοτηνη συν τη σχολη αστυνομιας αρα εντονη νυχτερινη ζωη... ετσι ηταν τουλαχιστον παλιοτερα... ελπιζω ακομη να ειναι το ιδιο...

_MG_9092 by 1L1as, on Flickr

_MG_9080 by 1L1as, on Flickr

Καιρο ειχα να κατεβω κεντρο, ο καιρος ηταν χάλια, αλλα και σημερα που ηταν καλος, δεν ειχε... θεμα. Ετσι το εριξα στην... γραμματικη...

Η φωτογραφος

_MG_9886 by 1L1as, on Flickr

Της φωτογραφου

_MG_9755 by 1L1as, on Flickr

Την φωτογραφο

_MG_9894 by 1L1as, on Flickr

Ωωωωωω...!!!! φωτογραφε... :party:

_MG_9888 by 1L1as, on Flickr

Εκτος απο την γραμματικη, μαθαινουμε και το κοινο στο οποιο απευθυνεται η καθε εταιρεια (μετα και την σχετικη ανακοινωση της κανον για την μιρορλες Μ)...

πχ. αντε να αγορασεις σονυ.... :violent-smiley-030:
κανον και κοκκινα δαχτυλιδια, απευθυνονται σε κουλτουριαρηδες που κανουν τεχνη...:afro:
κομπακτ για μετα-μοντερνα νιατα... :BDGBGDB55:
κινητα (και προσεχως κανον Μ) σε... ποιοτικους (απο ολες τις αποψεις)... :AFADF0:
νικον, δεν χρησιμοποιει κανενας... (εδω ο Λεωνιδας δινει τη δικια του :grinning-smiley-043)...

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Paparazzi...

..........
νικον, δεν χρησιμοποιει κανενας... (εδω ο Λεωνιδας δινει τη δικια του :grinning-smiley-043)...

:ernaehrung004:

μετα απο αυτα που βλεπω......

Για δωσε πληροφοριες Λεωνιδα, γιατι πολυ με παραξενεψες... Γιατι πουλας και που πας....?????

Καποιος πηγε ξυπολητος χθες σπιτι...

_MG_9750 by 1L1as, on Flickr

Μια χαρά , στην πρώτη τα πίνει , στην δεύτερη να σου και η ωραία ύπαρξη !

Καπου ειχε βαλει ο leonkoum, ενα θεμα για το "τι πηγε στραβα" κατα τη διαρκεια μιας ληψης που θελαμε να κανουμε, αλλα δεν το βρηκα...

Προσπαθουσα να βγαλω τη μινι εκδηλωση που πετυχα σημερα...

Α. Φως χάλια, δηλαδη με 800 iso και f2 επιανες 1/200 (καθ οτι το θεμα ηταν λιιιιιγο κινητικο) με -2/3 stop υποφωτιση...
Λεω, δε βαριεσαι, εχω ημι-επαγγελματικη μηχανη, τα 800iso τα εχει με λιγη αποθορυβοποιηση και εχω και f1,4 στο 2 θα μασησουμε...!!!

Β. Χωρος στενος, εμπορικο κεντρο ειναι, απεναντι απο την πιστα που στεκομαι εχει καρεκλες απο το καφε...
Λεω, 35ρη εχω, τοπιο δεν θα παρω, κατι θα χωρεσει στο καδρο, λιγο κροπ απο δω, λιγο τεντωμα απο κει, θα γινει η δουλεια...!!!

Γ. Ο τυπος στο κεντρο, φοραει μαυρα, πηδαει πανω κατω, παει μπρος πισω συνεχως και μη ξεχναμε και το χάλια φως...
Λεω, το USM αυτα τα παιζει στα δαχτυλα, χωρια τα 9 cross type σημεια που εχω, σιγα μη δεν τον κλειδωσω...!!!

Δ. Η μηχανη μου εχει ενα ψιλοπροβληματακι με το κλειστρο...
Λεω, ενα τριλεπτο θα πηδανε μπροστα μου, μια φορα θα πατησει οπως πρεπει, αλλωστε το εχω συνηθισει...!!!

Στηνομαι λοιπον, και αρχιζω να παλευω με τα παραπανω για να παρω μια φωτογραφια (οχι κατι σπουδαιο, αλλα για να λεμε οτι το παιδεψαμε λιγο τελος παντων)...

Γυριζω λοιπον σπιτι και βλεπω τον... ασταθμητο παραγοντα... :violent-smiley-030: τον πιτσιρικο, που χωθηκε στο καδρο,

1ον) σε σημειο που να μην μπορει να σβυστει ουτε με ολα τα content aware του φωτοσοπ....
2ον) στη μοναδικη σκηνη που τους επιασα ολους στον αερα...

_MG_0531 by 1L1as, on Flickr

Για την ιστορια, με την εστιαση δεν ειχα κανενα προβλημα και κλειδωνε σχεδον αμεσως και σχεδον παντου (ενα 90% της δινω σε επιτυχημενο κλειδωμα)...

Θα ηθελα να εχω και μια μ4/3 να δω τι δυνατοτητες εχουν σε τετοια θεματα...

Θα ηθελα να δω τι πουλια πιανει το κεντρικο σημειο εστιασης της επερχομενης 6D με τα -3EV, μια και στο μεγαλυτερο ποσοστο ληψεων, αυτο χρησιμοποιω, αλλα και τι δυνατοτητες εχουν τα πλαινα της... με τη δικη μου δεν αντιμετωπισα επισης κανενα προβλημα κλειδωματος στο παραπανω θεμα, αλλα αν ηταν απλα, δεν ξερω τι θα γινοταν...