Paparazzi...

Δυο κοσμοι...

Σλοβακοι, διασκεδαζουν στο δωρεαν παγοδρομιο της πολης...

_MG_1370 by 1L1as, on Flickr

Ρωσσιδουλες, απολαμβανουν την ημερησια βολτα τους στην πολη, απο το χιονοδρομικο κεντρο οπου περνανε τις διακοπες τους...

_MG_1378 by 1L1as, on Flickr

Ελπιζω, οι νεοπλουτοι ελληνες να μη δειχναμε ετσι, τα παλια καλα χρονια... πλημμυρισε η πολη γουνα, δερμα, χρυση καδενα και λουι βιτον... :chinscratch:

Βοηθησε και ο καιρος, ειχε 0 βαθμους και ουτε βροχη, ουτε ομιχλη... ο κοσμος ομως λιγοτερος και γενικα η ολη διοργανωση φτωχοτερη απο τα προηγουμενα χρονια...

Γεροι να ειμαστε και του χρονου ακομα καλυτερα... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...!!!!!

Ωραιες οι φωτογραφιες σου Ηλια
πολυ καλη δουλεια
Μπραβο και στους Σλοβακους που πανε μπροστα και αποτι φαινεται ξεπερνουν οικονομικα κατι μπανανιες σαν την δικη μας

Πετρο ευχαριστω... χαιρομαι που σου αρεσουν οι φωτογραφιες...

...οσο για το αν οι Σλοβακοι πανε μπροστα, ειναι μεγαλη συζητηση... προσπαθειες γινονται, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ωφελουν τους πολλους... τεινω να πιστεψω τη θεωρια οτι οπου ευημερουν οι αριθμοι, δυστυχουν οι ανθρωποι... τελος παντων...

Απο την αναπτυξη της Σλοβακιας, ας παμε στην... αναπτυξη αλλων χωρων και στο τι εχουν να προσφερουν στον υπολοιπο κοσμο...

Η ταιβαν πχ. προσφερει καλλιτεχνικη γραφη...

LR-1532.jpg by 1L1as, on Flickr

...ενω η ινδονησια προσφερει χειροποιητα ζωγραφιστα υφασματα...

LR-1708.jpg by 1L1as, on Flickr

Τι γινεται ομως με την... πολυδιαφημισμενη Κουβα και τα πασιγνωστα πουρα της? Ξερετε... αυτα που τα τυλιγουν νεαρες Κουβανες παρθενες στα τρυφερα ποδια τους...?
Ε...? Τι λετε οτι γινεται?

Παραμυθια κομμουνιστικα γινεται... σαν την επανασταση... :afro: Αν σας φαινεται ο παρακατω, νεαρη κουβανη παρθενα :antlers:, εγω ειμαι ο... Τσε... :violent-smiley-030:

LR-1537.jpg by 1L1as, on Flickr

:flipout:

Και να και η ελλαδαρα μας... τι καλυτερο να προσφερεις απο το ηδη αριστο που δινεις εδω και τοσα χρονια? Λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και... μπολικο συρτακι... :BDGBGDB55:

LR-1707.jpg by 1L1as, on Flickr

LR-1701.jpg by 1L1as, on Flickr

Ειχε επιτυχια, δεν μπορω να πω...

Απο την εκθεση τουρισμου στην Βιεννη... την ολγιτσα δεν την πηρε το ματι μου...

Πολλα γραφεια τουρισμου και λιγες (εως μηδαμινες) κρατικες συμμετοχες.

Και αυτες οι μηδαμινες, αν οχι ολες, στο μεγαλυτερο ποσοστο τους τουλαχιστο, υποστηριζονται απο... ταξιδιωτικα γραφεια... (για οποιον ενδιαφερεται και για οποιον καταλαβαινει γιατι εγω... δεν...) :AFADF0:

Αυτο το φορντ που βλεπετε παραπανω... (το κοκκινο, οχι το μαυρο :antlers:), πολυ περιεργες πορτες ειχε... εντυπωσιακη σχεδιαση...

Γενικα, δεν ηταν και πολυ εντυπωσιακη οσο την περιμενα... μεχρι και της Μπρατισλαβας εχει περισσοτερα και πιο ενδιαφεροντα εκθεματα (παλια φορντ μαστανγκ, classic cars κτλ κτλ), παρουσιασεις κτλ. Θυμισε ...ΔΕΘ... μαλλον οι αυστριακοι δεν το εχουν το θεμα...

Οποτε λιγες φωτογραφιες μονο αξιζουν θεματικα...

_MG_1655 by 1L1as, on Flickr

Μιλαω συνολικα σαν εκθεση και οχι για το τι μοντελα ειχε... γενικα δεν ειχε πολλα φρου φρου και αρωματα, που τα περιμενεις σε τετοιες εκθεσεις... πχ. στης Μπρατισλαβας, εχει τατουαζ, εχει συναυλιες, εχει φωτογραφισεις στουντιο, εχει ζωγραφους, εχει χορευτικα, εχει διαγωνισμους, εχει promotion απο ποτα μεχρι... τσιπντειλς(!!).... :grandpa:

Και εχει και εισοδο 4 ευρω και οχι 12...