Eνδιαφερουσα πρεμιερα.
Μαλιστα, το ρομαντζο που αναπτυχθηκε ξαφνικα και απο το πουθενα στο τελος του 3ου επεισοδιου με ξενερωσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
Στο 3ο ειναι το ...ρομάντζο. Οντως ομως αυτο με την υπερπροβολη του σεξ (ιδιως του ομο-) εχει παραγινει!Πιθανον να ειναι μερος τακτικης η ενεργεια αυτη και οχι αυτο που φαινεται (χωρις να εχω δει το 4ο)
διαφωνω! Οι ενδιαφερουσες ιστοριες (βιβλια, video games, σειρες, ταινιες) παντα ακολουθουν μια εσωτερικη λογικη, ακομα και αν ειναι ξενη/διαφορετικη απο αυτην του πραγματικου κοσμου. Πχ το altered carbon ηταν μια σειρα μου "κουφα" γεγονοτα, ακολουθουσαν ομως την λογικη του κοσμου που εφτιαξε η σειρα.Ε...μα κι εσυ καημένε! Ψαχνεις να βρεις "λογικη" σε τετοιες σειρες; Αφου ολες για "ξεκαρφωμα" και χαμενο χρονο ειναι!
ζητα ενα 3χρονο να σου ζωγραφισει μια μουτζουρα.. ε να η εικονα της σειρας!Οταν εχουμε την ολη εικονα για το τι εγινε και πως θα δουμε .
Εγω αν και το 4ο επεισοδιο ηταν καπως ....αδιαφορο απο την αποψη οτι δεν προσθεσε τιποτα στην ιστορια
Αλλωστε 4 επεισοδια εχουν μεινει ακομα .- μαλλον αφαιρεσε εναν ενδιαφεροντα χαρακτηρα αυτον του Μπιλυ που σε ενα επεισοδιο προλαβε και περιγραφηκε ως κακος, τρελλος αλλα ξαφνικα βγηκε αλλος απο πισω του που ηταν ας πουμε ενδιαφερουσα εξελιξη - και αρχισε να οριοθετει ως κακη την Σινατρα θελω να δω την μεγαλη εικονα της σειρας.
Στον δευτερο κυκλο μιας και μενει ενα επεισοδιο ακομα νομιζω.Το στορυ παραμένει δυνατό, έδειξε και σημεία ζωής ο πρωταγωνιστής (γιατί μέχρι τώρα ήταν πολύ επίπεδος).
Ίσως ανέβει η σειρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.