Paradise [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 14.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 50.0%
  • Καλή

Votes: 3 21.4%
  • Μέτρια

Votes: 2 14.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    14

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,347
Εκεί ψηλά.....

Disney+ | Imdb

"Μία ομάδα υπηρεσιών ασφαλείας επιφορτισμένη με την προστασία ενός προηγούμενου προέδρο."

Sterling K. Brown, James Marsden, and Julianne Nicholson.

28 Ιανουαρίου 2025

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Paradise | First Official Trailer
Hulu

Last edited by a moderator:
Eνδιαφερουσα πρεμιερα.

Bλεποντας και τα αλλα δυο επεισοδια ( 3 μαζι εβγαλαν) εχω να πω οτι εχω μεινει αφωνος γενικως απο την δουλεια που εχει πεσει.

Νομιζεις οτι βλεπεις σειρα του Apple tv βασικα τοσο προσεγμενο και με πολυ καλη δουλεια ειναι .

Μπηκε ΑΜΕΣΑ στην λιστα θεασης μου και ανυπομονω -δυστυχως ενα την εβδομαδα θα βλεπουμε- για τα επομενα 5 επεισοδια.

Παντα κραταω μικρο καλαθι στις σειρες μυστηριου, διοτι θεωρω οτι ειναι δυσκολο να κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον του θεατη ΚΑΙ να μην ξεχειλωσουν την ιστορια. Το κεντρικο concept εχει ενδιαφερον, ειδικα αν το δει κανεις απο την οπτικη γωνια της ψυχολογικης καταστασης των ανθρωπων. Φοβαμαι ομως οτι εξελισσεται σε πιο κλασσικη σειρα μυστηριου κατι το οποιο με γεμιζει με αμφιβολιες. Μαλιστα, το ρομαντζο που αναπτυχθηκε ξαφνικα και απο το πουθενα στο τελος του 3ου επεισοδιου με ξενερωσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, καθως θεωρω οτι ουτε λογικη εχει ουτε εξυπηρετει κατι στην πλοκη, περα απο να δουμε ωραια γυμνα σωματα. Υπαρχουν και αλλα μερη στο ιντερνετ για να το κανουμε αυτο, δεν εινα αναγκη να τα βλεπουμε στις σειρες μας.

Μαλιστα, το ρομαντζο που αναπτυχθηκε ξαφνικα και απο το πουθενα στο τελος του 3ου επεισοδιου με ξενερωσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

Πιθανον να ειναι μερος τακτικης η ενεργεια αυτη και οχι αυτο που φαινεται (χωρις να εχω δει το 4ο)

Πιθανον να ειναι μερος τακτικης η ενεργεια αυτη και οχι αυτο που φαινεται (χωρις να εχω δει το 4ο)
Στο 3ο ειναι το ...ρομάντζο. Οντως ομως αυτο με την υπερπροβολη του σεξ (ιδιως του ομο-) εχει παραγινει!
Στο 4ο εχει μια απροβλεπτη τροπη!

Ειδα και το 4ο... νταξ'.. δεν εχω λογια. Ειναι επισημα η πιο ηλιθια σειρα που εχω δει τα τελευταια χρονια και πραγματικα απορω με το 7.9 που εχει ακομα στο imdb και το 81% στο rotten tomatoes. Τα πρωτα 2 επεισοδια κυλισαν ομαλα και μου κρατησαν το ενδιαφερον. Στο 3ο επεισοδιο εκτροχιαστηκαμε. Το 4ο ξεκινησε δυνατα και χαρηκα καθως επιτελους βρηκα εναν χαρακτηρα ο οποιος ειχε λογικη σε οτι ελεγε και εκανε.

ε τον εφαγαν τον μπιλυ, που ηταν ο πιο λογικος, εν ζωη, χαρακτηρας της σειρας και ησυχασαν. Το φοβερο ειναι ΠΩΣ τον εφαγαν; τον δηλητηριασε η αξιαγαπητη και λιλιπουτεια φιλεναδα του αναλαμβανοντας το ρολο του "biggest motherf*er".
Στο τελος του 4ου επεισοδιου, δεν σοκαριστηκα, απλα εσκασα στα γελια. Θα συνεχισω να το βλεπω, για να δω τι λαλακια θα κανουν απο εδω και περα, διοτι ειμαι σιγουρος οτι εχουν πολλες ακομα up their sleeve!
Κριμα κριμα κριμα... χαθηκε μια τεραστια ευκαιρια για μια καλη σειρα βασισμενη σε μια ενδιαφερουσα κεντρικη ιδεα και με ενα αρκετα καλο καστ.

Ε...μα κι εσυ καημένε! Ψαχνεις να βρεις "λογικη" σε τετοιες σειρες; Αφου ολες για "ξεκαρφωμα" και χαμενο χρονο ειναι!

Ε...μα κι εσυ καημένε! Ψαχνεις να βρεις "λογικη" σε τετοιες σειρες; Αφου ολες για "ξεκαρφωμα" και χαμενο χρονο ειναι!
διαφωνω! Οι ενδιαφερουσες ιστοριες (βιβλια, video games, σειρες, ταινιες) παντα ακολουθουν μια εσωτερικη λογικη, ακομα και αν ειναι ξενη/διαφορετικη απο αυτην του πραγματικου κοσμου. Πχ το altered carbon ηταν μια σειρα μου "κουφα" γεγονοτα, ακολουθουσαν ομως την λογικη του κοσμου που εφτιαξε η σειρα.

Στο paradise γινεται οτι να 'ναι... λες και το σκεφτηκε καποιος μανιακος ενω ηταν σε τριπακι με ψυχοτροπες ουσεις (που τωρα που το σκεφτομαι, ισως αυτο ακριβως να συνεβη :) )

Οταν εχουμε την ολη εικονα για το τι εγινε και πως θα δουμε .

Εγω αν και το 4ο επεισοδιο ηταν καπως ....αδιαφορο απο την αποψη οτι δεν προσθεσε τιποτα στην ιστορια
- μαλλον αφαιρεσε εναν ενδιαφεροντα χαρακτηρα αυτον του Μπιλυ που σε ενα επεισοδιο προλαβε και περιγραφηκε ως κακος, τρελλος αλλα ξαφνικα βγηκε αλλος απο πισω του που ηταν ας πουμε ενδιαφερουσα εξελιξη - και αρχισε να οριοθετει ως κακη την Σινατρα θελω να δω την μεγαλη εικονα της σειρας.
Αλλωστε 4 επεισοδια εχουν μεινει ακομα .

Οταν εχουμε την ολη εικονα για το τι εγινε και πως θα δουμε .

Εγω αν και το 4ο επεισοδιο ηταν καπως ....αδιαφορο απο την αποψη οτι δεν προσθεσε τιποτα στην ιστορια
- μαλλον αφαιρεσε εναν ενδιαφεροντα χαρακτηρα αυτον του Μπιλυ που σε ενα επεισοδιο προλαβε και περιγραφηκε ως κακος, τρελλος αλλα ξαφνικα βγηκε αλλος απο πισω του που ηταν ας πουμε ενδιαφερουσα εξελιξη - και αρχισε να οριοθετει ως κακη την Σινατρα θελω να δω την μεγαλη εικονα της σειρας.
Αλλωστε 4 επεισοδια εχουν μεινει ακομα .
ζητα ενα 3χρονο να σου ζωγραφισει μια μουτζουρα.. ε να η εικονα της σειρας! :p

Ενδιαφέρουσα σειρά. Δεν είχα ιδέα τι θα δω, ή για να το θέσω διαφορετικά περίμενα να δω ένα άλλο είδος σειράς και WTF, άλλαξε 180 μοίρες στο πρώτο επεισόδιο. Είμαι στο 4ο, κρατάει καλά, ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα. Το καστ άνω του μετρίου, ίσως ο πρωταγωνιστής να μη μου κολλάει, η εικόνα και ο ήχος εξαιρετικός. Δεν έχω ιδέα πως θα συνεχίσει και πως θα τελειώσει (αν) άλλα είναι σίγουρα η έκπληξη της χρονιάς.

Αφελές αλλά εξαιρετικό s01e07! Παρα τα προβλήματα με τους ηθοποιούς και τα εφε..
Το στορυ παραμένει δυνατό, έδειξε και σημεία ζωής ο πρωταγωνιστής (γιατί μέχρι τώρα ήταν πολύ επίπεδος).
Ίσως ανέβει η σειρά.

Το στορυ παραμένει δυνατό, έδειξε και σημεία ζωής ο πρωταγωνιστής (γιατί μέχρι τώρα ήταν πολύ επίπεδος).
Ίσως ανέβει η σειρά.
Στον δευτερο κυκλο μιας και μενει ενα επεισοδιο ακομα νομιζω.

Η πορεια του πρωταγωνιστη ηταν ακριβως αυτη το επεισοδιο που οδηγησε στην κορυφωση της ερμηνειας του . Πολυ πολυ καλος.

• Like
Reactions: takisot
αντε να το δω και το 7ο που λετε οτι τα σπαει. Αν και πιθανοτερο θεωρω να σπασω την τηλεοραση :)