Παραδοσιακό ξύρισμα

Εγω παντος Μιχάλη αφιερωμένο αρκετό χρόνο στο να φτιάξω πλούσια μαρέγκα.
Καταρχήν σου δίνει αρκετή προστασία δεύτερο και κυριότερο για εμενα απλά μου αρέσει να αφιερώνω χρόνο για την προετοιμασία του πρόσωπου μου

Μετα απο τοσα χρονια R41 ειπα να ξεκουρασω λιγο την επιδερμιδα
και αρχισα να χρησιμοποιω την υβριδικη Fatip που σε συνδιασμο
με τα polsilver, με ξυριζει επισης υπεροχα.
(λαβη parker, καπακι 34c)

A41bWXB.jpg

• Like
Reactions: mparaxir
και
Εβγαλε ο γνωστός γιατρος νέα σαπουνια vegan φορμουλα.
Earth, uranus τα αλλα δεν τα θυμάμαι φοβερα αρώματα για αλλη μια φορά
...και φοβερή απόδοση!!!
Uranus, Saturn, Earth ( μυρίστε το πριν την αγορά... είναι ιδιέταιρο άρωμα το αναφέρει και ο ίδιος). Τα άλλα δύο είναι εξαιρετικά! Προσωπικά προτιμώ το Uranus!
Το πρώτο batch έχει αξαφανιστεί!

και

...και φοβερή απόδοση!!!
Uranus, Saturn, Earth ( μυρίστε το πριν την αγορά... είναι ιδιέταιρο άρωμα το αναφέρει και ο ίδιος). Τα άλλα δύο είναι εξαιρετικά! Προσωπικά προτιμώ το Uranus!
Το πρώτο batch έχει αξαφανιστεί!
Ναι ε;δεν τα εχω δουλέψει καθόλου απλα ακουσα οτι τα εχει βγάλει.
Να σου πω την αλήθεια vegan φορμουλα δεν εχω δοκιμασει είναι καλα; προτιμω τα tallow λογου προστασίας γλυστρηματος και post save
Τα vegan δεν ξερω τι συμπεριφορά έχουν στανταρ ο γιατρος για αλλη μια φορα θα έχει κανει καταπληκτική δουλειά

Aμα σκεφτεις οτι η Φυτινη ειναι φυτικο λιπος,γιατι να μην δουλευουν καλα τα σαπουνια απο vegan υλικα?
Παντως χθες για πρωτη φορα ξυριστικα με Martin de Candre Agrumes και δεν μπορω να πω οτι επαθα πλακα κιολας!!
Μαλλον ειναι καλυτερα του γιατρου (y)

• Like
Reactions: mparaxir
Τα MDC θέλουν λίγο φόρτωμα (15 σβούρες) για να παίξουν καλά.
Η τελευταία vegan formula του γιατρού τα σπάει.
Παίζει να είναι το μοναδικό σαπούνι στον κόσμο χωρίς στερεατικό οξύ και χωρίς προσθήκη γλυκερίνης.
Για να είναι τελείως καθαρά, έχει βάλει αιθέρια έλαια αντί για fragrance και το σαπούνι είναι απόλυτα pure!

Τα MDC θέλουν λίγο φόρτωμα (15 σβούρες) για να παίξουν καλά.
Η τελευταία vegan formula του γιατρού τα σπάει.
Παίζει να είναι το μοναδικό σαπούνι στον κόσμο χωρίς στερεατικό οξύ και χωρίς προσθήκη γλυκερίνης.
Για να είναι τελείως καθαρά, έχει βάλει αιθέρια έλαια αντί για fragrance και το σαπούνι είναι απόλυτα pure!
είναι εξαιρετική η τελευταία φόρμουλα του SM... δοκίμασα μόνο δείγμα (δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάρω) ...
εδώ δεν τίθεται θέμα tallow ή vegan ή δεν ξέρω κ εγώ τι... είναι απλά φοβερό!!

Ωραία τα "καθαρά" σαπούνια αλλά και τα συντηρητικά έχουν λόγο ύπαρξης. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό που κάποιοι είχαν παράπονα απ' τα Nuavia (επίσης καθαρά) γιατί μετά από κάποιο διάστημα (κανένα χρόνο αν θυμάμαι καλά) είχαν αρχίσει να χάνουν τις ιδιότητές τους, ακριβώς επειδή δεν είχαν κανένα συντηρητικό.

Τα παραπάνω δεν τα γράφω για τα vegan σαπούνια του γιατρού (πώς θα μπορούσα άλλωστε αφού δεν έχουν καιρό που κυκλοφόρησαν, άσε που δε γνωρίζω καθόλου τη σύστασή τους ούτε έχω δοκιμάσει τη vegan formula), αλλά σα γενικό σχόλιο σχετικά με τα συστατικά των σαπουνιών.

Ποιες ιδιότητες έχασαν καλέ τα Nuavia;
Το άρωμά τους; :D
Όχι, δεν τις έχασαν, έτσι είναι από την πρώτη μέρα που τα παίρνεις. Έχω δοκιμάσει σαπούνι των 5€ που έχει καλύτερες ιδιότητες :p

Ξέρω, έχεις μεγάλη συμπάθεια στα Nuavia :-) Ωστόσο τα παράπονα υπήρξαν. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να είχες δοκιμάσει απ' τα ληγμένα γι' αυτό να μην τα εκτίμησες!

Πάντως χθες,τρίτο άτομο που μου λεει καλα λογια για το σαπούνι proraso.
Και μένα μου άρεσε και αν αναλογιστεί κανείς την τιμή τους ........ε δεν είναι και για πέταμα (που τα έχει ο Τζιμισκουλας).

Και μένα μου άρεσε και αν αναλογιστεί κανείς την τιμή τους ........ε δεν είναι και για πέταμα (που τα έχει ο Τζιμισκουλας).
αν έχεις δοκιμάσει SM και HAGS .... νο πόιντ!!!

PXL_20210724_212707010.PORTRAIT.jpg
#SOTN
χθεσινοβραδυνόν!!
Dr Jon's Lime (beyond)
Razorock Game Changer .68p
Alcolado Glacial & 444 (μόνιμο/α για την εποχή)
Yaqi Silvertip
Gillette 7 O'Clock (1)
Γένια μιας μέρας

• Like
Reactions: Tzimisce

Για πεταμα ειναι .

Σε αντιθεση με τους ετοιμους αφρους τους που ειναι σουπερ.

Για πεταμα ειναι .

Σε αντιθεση με τους ετοιμους αφρους τους που ειναι σουπερ.
Οι αφροι τους ένα κλικ κάτω απο τους latoja!
Όντως και οι δυο τρομεροί 👏

Ξέρω, έχεις μεγάλη συμπάθεια στα Nuavia :) Ωστόσο τα παράπονα υπήρξαν. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να είχες δοκιμάσει απ' τα ληγμένα γι' αυτό να μην τα εκτίμησες!

Καινούργιο το έχω πάρει.
Ωραίο άρωμα, τίποτα παραπάνω... :)