Παραδοσιακό ξύρισμα

OK, πάντως εμένα δεν με βολεύει το ξυράφι, ακόμη έχω την "συλλεκτική φαλτσέτα" του πατέρα μου, έχω την λύση σε ξυριστικές μηχανές.
Ώπα, μαχαιράς είσαι πουλάκι μου;
Εγώ έχω βρει την ησυχία μου με τις σαβέτες, η φαλτσέτα θέλει πολύ ελεύθερο χρόνο και υπομονή!

Το διπλο ακρο και οι πεντε κεφαλες ειναι λαθος περιγραφη.
Διπλο ακρο εννοει το πλατω και το καπακι
και πεντε κεφαλες εννοει πεντε λεπιδες.
Με το "διπλό άκρο" μήπως προσπαθεί να μεταφράσει το "double edge"?

Σε κάθε περίπτωση οι πέντε κεφαλές δεν είναι σωστή περιγραφή.

• Like
Reactions: mdvq and skysound
Πήρα ένα lucky tiger aspen ,γουρούνι στο σακί.
Άντε ξανά μανά μπαρμπερικο άρωμα......ρε τι έχουμε πάθει......χάθηκε ένα λεμονακι ρε αδερφέ? :)

Άσχημα είναι τα μπαρμπέρικα; :D

Λεμονάκι, τσίμπα ένα Nassy. Πανάκριβο, κάπου στο 1€ τα 200ml, από τα πιο ωραία λεμόνια που έχω μυρίσει.
Εγώ του έχω βάλει κρύσταλους μενθόλης και είναι ότι πρέπει για καλοκαίρι.

Άσχημα είναι τα μπαρμπέρικα; :D

Λεμονάκι, τσίμπα ένα Nassy. Πανάκριβο, κάπου στο 1€ τα 200ml, από τα πιο ωραία λεμόνια που έχω μυρίσει.
Εγώ του έχω βάλει κρύσταλους μενθόλης και είναι ότι πρέπει για καλοκαίρι.
Σιγε ρε μην παρω και Μυρτω 😜

Λεμονάκι μου ήθελες.
Θέλεις κάτι πιο σοφιστικέ σε λεμόνι;
Aqua di Parma!
Είναι τόσο Μυρτώ όσο δηλώνει η τιμή του...

• Haha
Reactions: mparaxir
Πήρα .......... και κατι ξυραφάκια Gillette minora (3.40 euro τα πέντε o_O ).
Αλλη μια αποτυχημενη αγορα (για τα μουτρα μου βεβαια) .
Χαλια μαυρα ....και δεν εκανα βαθυ ξυρισμα και κατακοπηκα στο πηγουνι και το μουστακι.
Μπηκε στο κουτι στα προς χαρισμα!!!

Ωχ πήρα και γω κάτι minora αλλά δεν τα δοκίμασα ακόμη. Πάντως προχθές πήρα κάτι Bic Astor από το σούπερ μάρκετ και είναι καταπληκτικά!!

Αν δεν τα δοκιμάσεις στο δικό σου πρόσωπο....μην κλαις τα λεφτά σου ακομα :D
Και τα permasharp τα βρήκα χάλια, αλλά άλλα παιδιά ορκίζονται σε αυτά.
Εδώ τα γιατροσαπουνα που τα αποθεωνουμε, δύο φίλοι ούτε να τα βλέπουν!

Εγω παντος σήμερα δοκιμασα πρώτη φορα λεπίδα την gillette rubie στην r41, εκανα απο τα καλύτερα ξυρίσματα κοφτερη αλλα ταυτόχρονα γλυκό.
Εξολοθρευτικε η τριχα για πλακα

Ruby και 7 o'clock κίτρινα για μένα η κορυφή.
Αλλά θα πάρω (έτσι από περιέργεια) και τα astor.....τόσα τζαμπα λεφτά έχουμε δώσει....θα μας πειράξει το σκαρτο ΕΥΡΩ?
Πάντως τα bic chrome που βρήκα και πήρα, ήταν άλλη μια τραγωδία ....τα χάρισα και αυτά.
Ενώ έχω κρατήσει για καμμία δύσκολη τα Wilkinson ....πολύ καλό ξυραφάκι για τα γούστα μου.

Βρε πάρτε 100άδες από αυτά που σας έχουν καθίσει και δεν κάνει κακό που και που να δοκιμάζετε κανένα καινούργιο...
3.5€ πάντως την πεντάδα δεν θα τα έδινα. Θα προτιμούσα να δοκιμάσω 3 διαφορετικά.

Πόσες φορές χρησιμοποιείται τις λεπίδες? Εγώ έχω καταλήξει στης 4 φορές.

Αναλογα ποσο καλο αφρισμα κανω. Οταν τα γενια δεν εχουν μαλακωσει καλα, χαλανε ευκολα οι λεπιδες
οποτε βγαζουν με το ζορι 3 ξυρισματα. Οταν προσεχω το αφρισμα παει στα διπλα και βαλε.
Γενικως δεν πολυ-μετραω ξυρισματα και αλλαζω την λεπιδα επι τοπου οταν δω οτι δεν κοβει καλα.

Το πολυ 3 ξυρισματα τις λεπίδες τις κρατάω, διοτι δεν θέλω πχ στο τεταρτο ξυρισμα να παρω κακό αποτέλεσμα και να με χαλάσει.
Εξαλλου φτηνές είναι οποτε 3 ξυρίσματα και πέταμα μετά

Βαρια βαρια τρια ξυρισματα.
Την minora στα δυο την σουταρισα (πολυ μαπα λεπιδα τελικα).
Αυτο που με εχει χαλασει τελευταια (λυπαμαι τα λεφτα για να τα πεταξω) ειναι η μυρωδια απο το afl της lucky tiger και το asb της la toja.
Πολυ παλιακα αρωματα ρε φιλαρακια.
Τον καλυτερο συνδυασμο που εχω πετυχει, ειναι με τα προϊοντα της Speick.

Εγω παντος δεύτερη χρήση με την rubie στην r41, εκανα με δυο περασματα φοβερό ξύρισμα.
Είναι λιγο τραχιά σε συγκριση με την 7clock πράσινη αλλα οκ.
Έκανε και αρκετη ζέστη εχθές και εβαλα το σαπούνι του γιατρού το cuba, τι απίστευτο όταν ξεπλένεις το προσωπο σου που έρχεται η απόλυτη δροσιά απο την μενθολη

• Like
Reactions: kikos7
Εγώ δοκίμασα και τα Occult.
Η πρώτη φουρνιά, ωραία αρώματα, ωραίες ετικέτες, ως εκεί όμως...
Η δεύτερη, ούτε ετικέτες ούτε άρωμα...
Έπρεπε να πάρεις και το asl για να καταλάβεις πως θα έπρεπε να μυρίζει το σαπούνι έστω και στο περίπου.
Ok, από τη μία τα παιδιά έκαναν μία καλή προσπάθεια για το ξεκίνημά τους, έχουν πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουν για να βγάλουν καλό σαπούνι αλλά με χάλασαν δύο πράγματα.
1) Η διαθεσιμότητα που είναι από μηδαμινή έως μηδενική.
2) Αυτό το "Θεσσαλονίκη VS Αθήνα" που υπάρχει και βγαίνουν οι Θεσσαλονικείς και τα αποθεώνουν. Σε αυτό δεν φταίνε βέβαια τα παιδιά, αλλά αν αποθεώνεις ένα προϊόν που σηκώνει πολύ βελτίωση, ο παραγωγός βαλτώνει γιατί θεωρεί ότι έφτασε εκεί που πρέπει.