Kosh
AVClub Fanatic
Αυτό ναι το πληρώνεις, αχ παει το phono το λαμπατο που θέλω να αγοράσω θα με μαμισει ο βλαντ, αχαχ
Σωπα ρε συ βαλτου να μυρισει καμια σαπουναρα ,κανα υπερμαματο asl να ανοιξουν τα ρουθουνια του να δεις
Αυτό ναι το πληρώνεις, αχ παει το phono το λαμπατο που θέλω να αγοράσω θα με μαμισει ο βλαντ, αχαχ
Εχω ξεμεινει απο πινελο.
Κανω ελαφρυ μασαζ με τα δαχτυλα και αφριζει πολυ καλα.
Αν καποια στιγμη παρω πινελο,θα δουμε.
Ποιο ειπαμε εχει μαλακες τριχες,το συνθετικο;
Σωπα ρε συ βαλτου να μυρισει καμια σαπουναρα ,κανα υπερμαματο asl να ανοιξουν τα ρουθουνια του να δεις
αυτό έχει τις πιο μαλακές, αλλά εσένα μάλλον δεν σου κάνει...
https://www.ebay.com/itm/Durable-Ca...4caf82528dcf7f3bbe35|ampid:PL_CLK|clp:2334524
αυτό έχει τις πιο μαλακές, αλλά εσένα μάλλον δεν σου κάνει...
https://www.ebay.com/itm/Durable-Ca...4caf82528dcf7f3bbe35|ampid:PL_CLK|clp:2334524
μμμ,ενδιαφερον φαινεται,για τα παπουτσια ειναι;
Γαργαλαει πολυ...
όσο μια ΜΜ1 Jico sas περίπου...........
Συμφωνώ με αυτό που λες.
Δεν το ανέλυσα καλά οταν ειπα για ακριβό χόμπι.
Χαζεύω στο ίντερνετ εδώ στα μαγαζιά τα ελληνικά, αυτό που λες έχει κατι σαπούνια πωπω αυτο προπαντον το σανδαλοξυλο που έρχεται με μπολ απο μαονι η κέδρο; πωπω ομορφιές. Αυτό ναι το πληρώνεις, αχ παει το phono το λαμπατο που θέλω να αγοράσω θα με μαμισει ο βλαντ, αχαχ
Εχω ξεμεινει απο πινελο.
Κανω ελαφρυ μασαζ με τα δαχτυλα και αφριζει πολυ καλα.
Αν καποια στιγμη παρω πινελο,θα δουμε.
Ποιο ειπαμε εχει μαλακες τριχες,το συνθετικο;
για το ντακ, το στρίμερ, το μόντεμ και άμα έχεις πικάπ για το καπάκι του..
Natural boar bristle brush| measuring 4 1/2 inches long and 1 1/2 inches in diameter. |2 1/4-inch handle is made from molded white nylon, contoured for easy grip. |2 1/4-inch bristles are flexible, feathered for access to recessed areas. Weight| 2.5 ounces.
Κατι θυμαμαι για αγριογουρουνο. Ειχες κανενα ? Προλαβαινω να το παραγγειλω γιατι περιμενω παραγγελια απο εκει
Ακομα και τα παμφτηνα "γουρουνακια" ωμεγα του σουπερμαρκετ
δεν με τσιμπανε καθολου.
Τα pure βεβαια (ακομη και τα best) ειναι γνωστο οτι "τσιμπανε",
αναλογα βεβαια και με την ευαισθησια του χρηστη.
Βλεπω ομως οτι με τα Yagi η αγορα εχει αλλαξει άρδην.
Απο την τιμη υποψιαζομαι βεβαια οτι τα silvertip της yagi δεν ειναι
πραγματικα silvertip αλλα προκυπτουν με επεξεργασια τριχας.
Ωστοσο και ετσι να ειναι, καλοδεχουμενα.
Αλήθεια; ακομα μαθαινω εκτός απο τον Αμερικάνο τα σαπούνια που μου πρότεινες, από ελλαδα τι μου προτεινεις; μπολακι έχω απο τοτε αλλα δεν χωραει σαπούνι μεσα το ειχα παρει για την κρέμα.Εσύ έχεις βρε.
Και το δικό σου το τέρας είναι πιο μικρό από αυτό.
Γιατί το έκαναν τόσο... τερατώδες; Τι σκουπίζετε με αυτό; Τον δρόμο πριν τον φωτογραφίσετε;
Τα best μετά το στρώσιμο δεν τσιμπάνε...
Τα pure, θα τσιμπάνε πάντα, για αυτό πλέον βλέπεις σπάνια να τα αγοράζουν. Δεν υπάρχει νόημα.
Καθαρά σαν αίσθηση, τα Yaqi είναι ανάμεσα στα best και τα super της Simpsons.
Μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια ενός Simpsons ή ενός Thater που το βλέπεις και ικανοποιείται το OCD σου επειδή δεν πετάει τρίχα, αλλά για 30 και 40 παίρνεις πινέλο που έχει την αίσθηση πολύ ακριβότερου πινέλου.
Βέβαια τα handles της Yaqi βρε παιδί μου έχουν τα χάλια τους τα μαύρα! Γκουμούτσες!
Άστα αυτά.
Μπολάκι βρίσκεις πιο φτηνά και βάζεις πολύ καλύτερο σαπούνι μέσα.
Αυτά πιο πολύ μούρη πουλάνε παρά ποιότητα.![]()
Εσύ έχεις βρε.
Και το δικό σου το τέρας είναι πιο μικρό από αυτό.
Γιατί το έκαναν τόσο... τερατώδες; Τι σκουπίζετε με αυτό; Τον δρόμο πριν τον φωτογραφίσετε;
Από Ελλάδα αξίζουν (σε σειρά κόστους):
TFS με άρωμα αμύγδαλο
La Toja stick
Cella
Haslinger
Cyril R Salter (σαπούνι)
De Vergulde hand
Vitos
Tabac
Le petit Gauloise
Faena (ελληνικό, μόλις κυκλοφόρησε και η καινούργια φόρμουλα που είναι εκπληκτική).
Αυτά σε τιμές από 2 - 20 .
Αυτά είναι πολύ καλά σαπούνια, απλά σε αρώματα.
Λεβάντες, αμύγδαλα, ψιλοάοσμα, παπουδίστικα (Tabac), όσο ανεβαίνεις καλυτερεύουν, τα Faena είναι αρκετά καλά και σε άρωμα.
Στα ίδια λεφτά βρίσκεις σαπούνια και κρέμες που έχουν ωραίο άρωμα, αλλά δεν λένε κάτι σαν σαπούνια.
Άρωμα και απόδοση μαζί, πας για 30 + και στην Ελλάδα νομίζω μονόδρομος είναι τα Saponificio Varesino.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.