Παραδοσιακό ξύρισμα

Αυτό ναι το πληρώνεις, αχ παει το phono το λαμπατο που θέλω να αγοράσω θα με μαμισει ο βλαντ, αχαχ

Σωπα ρε συ βαλτου να μυρισει καμια σαπουναρα ,κανα υπερμαματο asl να ανοιξουν τα ρουθουνια του να δεις

Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Εχω ξεμεινει απο πινελο.
Κανω ελαφρυ μασαζ με τα δαχτυλα και αφριζει πολυ καλα.
Αν καποια στιγμη παρω πινελο,θα δουμε.
Ποιο ειπαμε εχει μαλακες τριχες,το συνθετικο;

αυτό έχει τις πιο μαλακές, αλλά εσένα μάλλον δεν σου κάνει...:flipout:
https://www.ebay.com/itm/Durable-Ca...4caf82528dcf7f3bbe35|ampid:PL_CLK|clp:2334524

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

όσο μια ΜΜ1 Jico sas περίπου...........

Ναι βρε, σιγά, και μία Wolfman WR2 πάει όσο και το πικάπ μαζί. :p

Συμφωνώ με αυτό που λες.
Δεν το ανέλυσα καλά οταν ειπα για ακριβό χόμπι.
Χαζεύω στο ίντερνετ εδώ στα μαγαζιά τα ελληνικά, αυτό που λες έχει κατι σαπούνια πωπω αυτο προπαντον το σανδαλοξυλο που έρχεται με μπολ απο μαονι η κέδρο; πωπω ομορφιές. Αυτό ναι το πληρώνεις, αχ παει το phono το λαμπατο που θέλω να αγοράσω θα με μαμισει ο βλαντ, αχαχ

Το Dr Harris;
Αυτό που περιμένεις είναι καλύτερο σαν σαπούνι.
Ok, δεν έχει μπολ από μαόνι, αλλά έχουμε και κατηγορία με τόρνους σε αυτό το forum! :grandpa:

Εχω ξεμεινει απο πινελο.
Κανω ελαφρυ μασαζ με τα δαχτυλα και αφριζει πολυ καλα.
Αν καποια στιγμη παρω πινελο,θα δουμε.
Ποιο ειπαμε εχει μαλακες τριχες,το συνθετικο;

Τα συνθετικά έχουν μαλακές άκρες.
Αλλά άλλο πράγμα να τρίβεις έναν ασβό στη μούρη σου!

ok, αυτό ακούστηκε κάπως. :flipout:

για το ντακ, το στρίμερ, το μόντεμ και άμα έχεις πικάπ για το καπάκι του..

Ξέρεις τι όμορφα που είναι τα πινελάκια του ξυρίσματος για τους δίσκους; Δεν υπάρχει καλύτερο! :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Ξέρεις τι όμορφα που είναι τα πινελάκια του ξυρίσματος για τους δίσκους; Δεν υπάρχει καλύτερο! :p

Yπαρχει υπαρχει !!!

Κοιτα εδω

01%2003%2020111298981005dewitts_brush_1.jpg

Στο τσακ ειμαι να παρω ενα να δω αν κανω αφρο κι ολας :flipout: Για πες για τι το κοβεις ?

Πλέον έχουν έρθει στην Ελλάδα οι ασβοί της yaqi που παίρνεις silvertip με 35 ευρώ.
Οι pure τσιμπάνε, αλλά όχι σαν τα γουρουνάκια.

Ναθ, λογικά τα συνθετικά κάνουν καλή δουλειά στο ξεσκόνισμα γιατί δεν έχουν πόρους.
Αλλά λογικά αυτό είναι μικρούλι.

ΑγριοΓουρουνακι !!! ειναι τελικα :BDGBDGB53:

It's the best tool ever for cleaning gear. Just don't use it for shaving.

Let's make one thing perfectly clear: This is not a shaving brush. :flipout: Dewitt's Brush substitutes natural boar bristle for the old-fashioned shaving brush's badger hair. This makes it stiffer and springier, the better to get dirt and grit out of all the hard-to-reach places on your cameras and video equipment. (Try it on sheet-film holders!) Yet the tip of each bristle is feathered to protect painted finishes from scratching, a design that also picks up dust more efficiently. Dewitt's Brush is the best and safest way to keep nature's debris off of non-optical surfaces - we think its a necessity for any fastidious photographer or videographer.

Boar Bristles are both stiffer and springier, which is better to get dirt and grit out of hard-to-reach areas. They are feathered at the tip to pick up dust and to protect painted finishes. This brush is ideal for cleaning all types of camera gear and sheet film holders.

Natural boar bristle brush| measuring 4 1/2 inches long and 1 1/2 inches in diameter. |2 1/4-inch handle is made from molded white nylon, contoured for easy grip. |2 1/4-inch bristles are flexible, feathered for access to recessed areas. Weight| 2.5 ounces.

Κατι θυμαμαι για αγριογουρουνο. Ειχες κανενα ? Προλαβαινω να το παραγγειλω γιατι περιμενω παραγγελια απο εκει

Ακομα και τα παμφτηνα "γουρουνακια" ωμεγα του σουπερμαρκετ
δεν με τσιμπανε καθολου.
Τα pure βεβαια (ακομη και τα best) ειναι γνωστο οτι "τσιμπανε",
αναλογα βεβαια και με την ευαισθησια του χρηστη.

Βλεπω ομως οτι με τα Yagi η αγορα εχει αλλαξει άρδην.
Απο την τιμη υποψιαζομαι βεβαια οτι τα silvertip της yagi δεν ειναι
πραγματικα silvertip αλλα προκυπτουν με επεξεργασια τριχας.
Ωστοσο και ετσι να ειναι, καλοδεχουμενα.

Natural boar bristle brush| measuring 4 1/2 inches long and 1 1/2 inches in diameter. |2 1/4-inch handle is made from molded white nylon, contoured for easy grip. |2 1/4-inch bristles are flexible, feathered for access to recessed areas. Weight| 2.5 ounces.

Κατι θυμαμαι για αγριογουρουνο. Ειχες κανενα ? Προλαβαινω να το παραγγειλω γιατι περιμενω παραγγελια απο εκει

Εσύ έχεις βρε.
Και το δικό σου το τέρας είναι πιο μικρό από αυτό. :flipout:
Γιατί το έκαναν τόσο... τερατώδες; Τι σκουπίζετε με αυτό; Τον δρόμο πριν τον φωτογραφίσετε;

Ακομα και τα παμφτηνα "γουρουνακια" ωμεγα του σουπερμαρκετ
δεν με τσιμπανε καθολου.
Τα pure βεβαια (ακομη και τα best) ειναι γνωστο οτι "τσιμπανε",
αναλογα βεβαια και με την ευαισθησια του χρηστη.

Τα best μετά το στρώσιμο δεν τσιμπάνε...
Τα pure, θα τσιμπάνε πάντα, για αυτό πλέον βλέπεις σπάνια να τα αγοράζουν. Δεν υπάρχει νόημα.

Βλεπω ομως οτι με τα Yagi η αγορα εχει αλλαξει άρδην.
Απο την τιμη υποψιαζομαι βεβαια οτι τα silvertip της yagi δεν ειναι
πραγματικα silvertip αλλα προκυπτουν με επεξεργασια τριχας.
Ωστοσο και ετσι να ειναι, καλοδεχουμενα.

Καθαρά σαν αίσθηση, τα Yaqi είναι ανάμεσα στα best και τα super της Simpsons.
Μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια ενός Simpsons ή ενός Thater που το βλέπεις και ικανοποιείται το OCD σου επειδή δεν πετάει τρίχα, αλλά για 30 και 40 παίρνεις πινέλο που έχει την αίσθηση πολύ ακριβότερου πινέλου.
Βέβαια τα handles της Yaqi βρε παιδί μου έχουν τα χάλια τους τα μαύρα! Γκουμούτσες!

Άστα αυτά.
Μπολάκι βρίσκεις πιο φτηνά και βάζεις πολύ καλύτερο σαπούνι μέσα.
Αυτά πιο πολύ μούρη πουλάνε παρά ποιότητα. :p

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Καλημέρα παιδιά,

Να πω στα ξαδέρφια μου στα Γιάννενα να κρατάνε τις τριχουλες από τα αγριογούρουνα? Με ένα συραπτικό θα κάνουμε δουλίτσα:flipout:

Εσύ έχεις βρε.
Γιατί το έκαναν τόσο... τερατώδες; Τι σκουπίζετε με αυτό; Τον δρόμο πριν τον φωτογραφίσετε;

Τα best μετά το στρώσιμο δεν τσιμπάνε...
Τα pure, θα τσιμπάνε πάντα, για αυτό πλέον βλέπεις σπάνια να τα αγοράζουν. Δεν υπάρχει νόημα.

Καθαρά σαν αίσθηση, τα Yaqi είναι ανάμεσα στα best και τα super της Simpsons.
Μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια ενός Simpsons ή ενός Thater που το βλέπεις και ικανοποιείται το OCD σου επειδή δεν πετάει τρίχα, αλλά για 30 και 40 παίρνεις πινέλο που έχει την αίσθηση πολύ ακριβότερου πινέλου.
Βέβαια τα handles της Yaqi βρε παιδί μου έχουν τα χάλια τους τα μαύρα! Γκουμούτσες!

Άστα αυτά.
Μπολάκι βρίσκεις πιο φτηνά και βάζεις πολύ καλύτερο σαπούνι μέσα.
Αυτά πιο πολύ μούρη πουλάνε παρά ποιότητα. :p
Αλήθεια; ακομα μαθαινω εκτός απο τον Αμερικάνο τα σαπούνια που μου πρότεινες, από ελλαδα τι μου προτεινεις; μπολακι έχω απο τοτε αλλα δεν χωραει σαπούνι μεσα το ειχα παρει για την κρέμα.
Για πρότεινε βρε μιχαλη απο ελλαδα κανενα σαπούνι να το αποθηκεύσω ωστε για μελλοντική αγορά.
Γιατι καλος ο Αμερικάνος αλλα αργούν οπως ειπες

Εσύ έχεις βρε.

4μιση ιντσες μηκος εννοει μονον την τριχα αραγε ? ή με την λαβη ?

Παντως και εγω για εξοπλισμο ξεσκονισμα κατι τετοιο εχω γενικως. Ενα πινελο μεγαλο πλατυ με κομμενο χερουλι .

Από Ελλάδα αξίζουν (σε σειρά κόστους):

TFS με άρωμα αμύγδαλο
La Toja stick
Cella
Haslinger
Cyril R Salter (σαπούνι)
De Vergulde hand
Vitos
Tabac
Le petit Gauloise
Faena (ελληνικό, μόλις κυκλοφόρησε και η καινούργια φόρμουλα που είναι εκπληκτική).

Αυτά σε τιμές από 2 - 20 .

Αυτά είναι πολύ καλά σαπούνια, απλά σε αρώματα.
Λεβάντες, αμύγδαλα, ψιλοάοσμα, παπουδίστικα (Tabac), όσο ανεβαίνεις καλυτερεύουν, τα Faena είναι αρκετά καλά και σε άρωμα.
Στα ίδια λεφτά βρίσκεις σαπούνια και κρέμες που έχουν ωραίο άρωμα, αλλά δεν λένε κάτι σαν σαπούνια.
Άρωμα και απόδοση μαζί, πας για 30 + και στην Ελλάδα νομίζω μονόδρομος είναι τα Saponificio Varesino.

Από Ελλάδα αξίζουν (σε σειρά κόστους):

TFS με άρωμα αμύγδαλο
La Toja stick
Cella
Haslinger
Cyril R Salter (σαπούνι)
De Vergulde hand
Vitos
Tabac
Le petit Gauloise
Faena (ελληνικό, μόλις κυκλοφόρησε και η καινούργια φόρμουλα που είναι εκπληκτική).

Αυτά σε τιμές από 2 - 20 .

Αυτά είναι πολύ καλά σαπούνια, απλά σε αρώματα.
Λεβάντες, αμύγδαλα, ψιλοάοσμα, παπουδίστικα (Tabac), όσο ανεβαίνεις καλυτερεύουν, τα Faena είναι αρκετά καλά και σε άρωμα.
Στα ίδια λεφτά βρίσκεις σαπούνια και κρέμες που έχουν ωραίο άρωμα, αλλά δεν λένε κάτι σαν σαπούνια.
Άρωμα και απόδοση μαζί, πας για 30 + και στην Ελλάδα νομίζω μονόδρομος είναι τα Saponificio Varesino.

Ωραιος ευχαριστώ αποθηκευτικε η λιστα να εισαι καλά