Παραδοσιακό ξύρισμα

Ναι αλλα θα εχει μια ΔΕΡΜΑΤΑΡΑ τζιτζι !!! και σουπερ αρωματισμενη......αυτα μενουν βρε συ.....ποιες λαμπες τωρα ? :flipout:

@Tzimisce
Κύριε γενικε ζητώ την άμεση τιμωρία του κυριου βλαδιμηρου γιατι με τρολαρει, σαν τιμωρία ζητω να μου δωσει για ενα μηνα την zyx και την m97 κεφαλή.

Ναι αλλα θα εχει μια ΔΕΡΜΑΤΑΡΑ τζιτζι !!! και σουπερ αρωματισμενη......αυτα μενουν βρε συ.....ποιες λαμπες τωρα ? :flipout:

Πεστα οχου με τον κύριο Βλαδίμηρο.ζει και ονειρεύεται μόνο λαμπες και κεφαλές λες και δεν υπαρχει κατι αλλο στην ζωή.
Εξαλλου το ειπα το κάνω καθαρά για το δερμα μου, που πλεον 6 χρονια μούσι πλέον κουράστηκε και φεύγουν κομμάτια ξηροδερμιας

Eμεις σε στηριζουμε απεριοριστα.

Παντως ειναι μεγαλη η χαρα να αφαιρεις μερικες στιβαδες δερματος με το ξυρισμα αν ειχες μουσι ή τελος παντων εισουν για χρονια αξυριστος.

εγώ τρανζιστοράτος είμαι από πάνω μέχρι κάτω..
αλλά άααααμα πάρεις λαμπάτο phono (λέμε τώρα..) εσύ μουσάτε, θα το δοκιμάσω...
:beee::beee:

Eμεις σε στηριζουμε απεριοριστα.

Παντως ειναι μεγαλη η χαρα να αφαιρεις μερικες στιβαδες δερματος με το ξυρισμα αν ειχες μουσι ή τελος παντων εισουν για χρονια αξυριστος.
6 χρονια με μούσι, 6 χρονια δεν εχει κοπει ξυριστει ουτε μια φορά, το μονο που έκανα τριμαρισμα το μούσι.
Πωπω και εμενα μου φαίνεται περίεργο που θα με ξανα δω χωρις ουτε μια τριχα.
Πιστευω θα είναι σοκ, ελπιζω να μην με χωρίσει η γυναίκα μου θα νομίζει αλλος αντρας οτι ειμαι αχχα

Πω ρε συ....εγω μονο facial ειχα (μουσακι μουστακι) κανα δυο χρονια και μου φανηκε οτι εγινα καινουργιος. Εσυ θα νιωθεις σαν αναγεννημενο φιδι που αλλαζει πουκαμισο.

Πω ρε συ....εγω μονο facial ειχα (μουσακι μουστακι) κανα δυο χρονια και μου φανηκε οτι εγινα καινουργιος. Εσυ θα νιωθεις σαν αναγεννημενο φιδι που αλλαζει πουκαμισο.

Ναι αστα να πάνε.
Ξέρεις τι γίνεται καποια στιγμή στην ηλικία των 33 36 νομίζω γιατι τωρα ειμαι 43,κατι δεν μου αρεσε στο πρόσωπο μου σαν να ειχανε σχηματιστεί αλλες γωνίες να το πω;
Ειχα και πολλούς ερεθισμούς απο το ξύρισμα με ζιλετ δυο λεπίδες ποτε δεν ειχα παρει το 5λεπιδο,έβγαζα και σπυράκια στον λαιμό μπορεί λάθος απο ξυρισμα, αυτο που λετε εσείς να χαρτογραφησουμε το προσωπο μας τις τριχες με ποια φορά βγαίνουν.
Εχω ιστορικό και βαριάς μορφής ακμής σκέψου ακόμα βγαζω ακμή στην πλάτη ο δερματολογος στα 16 μου την είχε χαρακτηρίσει οζωδη ακμή και πηρα γερά φάρμακα οπως το ροκουταν.

Επειδή ξέφυγα αποφάσισα στην εντέλει να αφήσω μουσι και πραγματικά μου αρέσει.
Οπως ειπα όμως πρέπει να κοπεί διότι μην εχω τρεχάματα με δερματολόγο αφού απο μεσα της τρίχας το δέρμα είναι κατακόκκινο έχει αφυδατωθει πλέον δεν αναπνέει.

Γιαυτο θα ξυριστω τωρα στο μελλον μπορεί να ξανα αφήσω μουσι αμα ισιώσει το δέρμα μπορεί και όχι, απο τότε οταν ξυριζομουν μου αρεσε η διαδικασία που ειχα και εχω ακομα πινελο της omega και μου εχει μεινει κρέμα της nivea sensitive.
Αυτά ξέρω σεντόνι έγραψα μπορεί να έχω κάνει και συντακτικά λάθη, θα τα διορθώσω όταν σχολασω απο την δουλειά

Ενδιαφέροντα βιντεάκια κάνει ο τύπος

Ο Κυριάκος έχει φοβερή συλλογή με Vintage ξυράφια
Ανάμεσά τους έχει ξυράφια που χρησιμοποιούσαν στον Τιτανικό, κάτι Gem απίστευτα στολίδια κλπ.

Αμα πάρεις εσύ ποτέ phono με λάμπες, εγώ θα γίνω διευθυντής της ΟΣΥ ΑΕ !!!
χαχαχα!!!!!!

Εσένα θα σου αλλάξω Avatar! Αξύριστε! Που μου έχεις βάλει τον Vlad με bbs. :flipout:

@Tzimisce
Κύριε γενικε ζητώ την άμεση τιμωρία του κυριου βλαδιμηρου γιατι με τρολαρει, σαν τιμωρία ζητω να μου δωσει για ενα μηνα την zyx και την m97 κεφαλή.

Θα του δώσω δυσμενή μετάθεση στα οπαδικά.
Μόνο του.
BTW ξέρεις ότι παίζει να μην χρειάζεται καν τριμάρισμα για να ξυρίσεις το μούσι ε; :p
Δεν ξέρω αν το κάνει η Rockwell, πάντως κάποιες που έχω δοκιμάσει το κάνουν με άνεση.
Δεν χάνεις να δοκιμάσεις.
Το βάζουμε και έξω από το σπίτι του Βλαδίμηρου να το τρέχει στους κτηνίατρους.

Σημερα εκανα ξυρισμα με Merkur και Wilkinson.
Mαλλον δεν μπορω να συνιθησω το μικρο της μεγεθος.
Με βολευει καλυτερα η μηχανη της Wilkinson.

Έχει δοκιμάσει κανείς εκείνο το ξυράφι για hilander αθάνατους που έχει και περίεργο σχήμα της philips;
One Blade το λένε;

Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά πρέπει να ήταν τόσο καλή που πλέον δεν την πουλάνε για ξυριστική μηχανή αλλά για trimmer... :D

Σημερα εκανα ξυρισμα με Merkur και Wilkinson.
Mαλλον δεν μπορω να συνιθησω το μικρο της μεγεθος.
Με βολευει καλυτερα η μηχανη της Wilkinson.

Μια χαρά είναι βρε.
Αν το έκαναν πιο μακρύ θα ήταν και πιο βαρύ, επειδή είναι μεταλλικό.
Και για να κρατηθεί η ισορροπία θα έπρεπε και η κεφαλή να πάρει βάρος.
Θα κατέληγε σαν τα δικά μου τα γιαταγάνια των 140 γραμμαρίων.

Δεν αντεχω να περιμένω τον Αμερικάνο μεχρι να έρθει το σαπούνι.
Ετσι παρηγγειλα απο ελληνικό μαγαζί το faena σαπούνι, Δευτέρα με Τρίτη θα παραλάβω.
Εχω και το παλιό πινέλο της omega το pura setola.
Μιχάλη την rockweel να την βαλω για πρώτο ξυρισμα επιλογή δεύτερη; λογο ευαίσθητης επιδερμίδας και με ποιο ξυράφι λες, τα μαμά που εχει; εχω παρει και astra μπλε, ζιλετ μπλε και ζιλετ το νανσετ.
Επιτέλους να ριξω ένα ξυρισμα την τεταρτη εχω πλυνει και την μηχανή και το πινελο.

Τα ξυραφάκια πόσες φορές τα χρησιμοποιείτε; Σήμερα έριξα 4ο και μου φάνηκε ότι αισθητά ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα. Εν τω μεταξύ, τα ζιλέτ έχουν κάτι νουμεράκια πάνω, 1,2,3 και 4. Μήπως αυτό εννοεί ο ποιητής;

Σήμερα πήρα ένα κουτάκι permasharp,ενα bic chrome platinum κι ένα gillette 7 o clock .
Νομίζω ότι δεν έχω λόγο να το ψάχνω άλλο από ξουράφια.