Πιο πιθανο ειναι να αγοραζες ποδηλατο εσυ![]()
Aυτο λεει τιποτα????![]()
να σου πω,δεν κανεις μια εκθεση στην ΕXPO που ειναι και κοντα σου;
Tallow + Steel Morocco
Μετά το δεκάλεπτο αλλάζει και τώρα το χέρι μου μυρίζει σαν να έπιασα ιδρωμένη γριά από τις μασχάλες...
Παλι καλα να λες!..........Φαντασου να σου μυριζε σαν να την επιανες απο πουθενα αλλου
Και τα after shave so far...
Χμμ... αυτό το Alpa 378 είναι αρκετά περίεργο...
Στην αρχή ωραίο. Κάτι σε Irish Moos φάση.
Μετά το δεκάλεπτο αλλάζει και τώρα το χέρι μου μυρίζει σαν να έπιασα ιδρωμένη γριά από τις μασχάλες...
-εδω θελω τη βοηθεια σας- πινελο αγνωστου ταυτοτητας...:violent-smiley-030:
Στο καταστημα μου το εδωσαν με συσκευασια taylor of old bond street, αλλα δεν εχει τιποτα χαραγμενο πανω του που να το πιστοποιει και στη σελιδα της εταιρειας.... απλα δεν υπαρχει (και ηταν το πιο ακριβο απο οσα πραγματα πηρα) !!!! Μου ειπαν οτι ειναι ασβος αλλα δεν ξερω καν την κατηγορια του (η συννενοηση στα γερμανικα δεν ειναι το δυνατο μου σημειο, μου αρεσε το design).
Πολυ βαρια η βαση... μπορει και διπλασιο βαρος απο τη μηχανη και δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο... οι τριχες παντως απαλες και απλωνουν σαν... χλαπατσα οταν βουρτσιζεσαι. Τελος παντων, αν καποιος εχει καμμια ιδεα τι ειναι τελικα η αν το εχει δει πουθενα στο νετ, ας μου πει...
View attachment 152520
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.